Kurs RÅD

LilaSTART

Tags:     

Føler du stresset, kjenner på dårlig humør, lite energi, søvnproblemer? Vektoppgang, dårlig sirkulasjon, ømme bryster og hodepine? Dette kan skyldes hormonubalanse.

Hormonelle plager rammer så mange som 8 av 10 kvinner, dette kan påvirke deg både fysisk og emosjonelt.

Hormoner berøre oss alle, uansett alder og kjønn. Det er ting som tyder på at vår moderne livsstil med de belastninger som denne fører med seg, har gjort det langt vanskeligere å holde hormonene våre i balanse. Konsekvensene er ubehagelige symptomer og også mer alvorlige lidelser.

Fordøyelsen din påvirker hormonbalansen, det samme gjør immunsystemet ditt, stress, produkter du bruker i hverdagen og mye mer. Dette er sammensatt og hormoner er komplekst.

Ønsker du å lære mer og ta kontroll over hormonene dine kan du være med på kurset LilaSTART.

Et komplett livsstilskurs med hovedfokus på hormonbalanse ved hjelp av kosthold, livsstil og eteriske oljer. Inkludert i kurset er en valgrfri pakke med eteriske oljer for å støtte din hormonbalanse.

Kurset inneholder ukentlige forelesninger med ernæringsterapeut Line-Lilalife. Du vil i tillegg  få oppskrifter, tips til naturlig hudpleie, naturlig rengjøring,  hvordan eteriske oljer støtter og mange flere nyttige råd som vil styrke DIN hormonbalanse uansett alder.

TEMA HORMONER og :

 • Fordøyelse
 • Immunsystem
 • Stress
 • Naturlig hudpleie, og naturlige produkter
 • Den magiske balansen
 • Hvordan bruke eteriske oljer for å balansere hormonene dine, og en mer naturlig livsstil.

Les mer om hvordan jeg bruker eteriske oljer

Oppstart 1. oktober klokken 20:00

Kurset foregår online, så du kan delta uansett hvor du bor i landet. Etter kurset får du tilgang på opptak, og veiledning av teamet som har utviklet Lila START.

I tillegg har jeg med med legendariske Arnold Berstad som er av de fremste på tarmhelse som kommer til å forelese om candida og tryptofan.

 

Er du klar for en:

Send en mail til line@holdal.no eller meld deg på her via FAMILY KIT.

Ved kjøp en av pakkene vil du automatisk få din egen oljekonto og bli medlem av doTERRA, og jeg blir din veileder. Medlemskap innebærer ingen forpliktelser.

Har du allerde din egen oljekonto via mitt team? Da vil du nærmere informasjon når oppstart nærmer seg.

Smil fra Line-Lilalife

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • sissel juni 1, 2018 Reply

  hva koster kurset for medlemmer i oljegjengen

  • Line juni 1, 2018 Reply

   Hei 🙂

   Som medlem er kurset gratis, men vi ønsker at du har oljene vi skal jobbe med til oppstart.

 • irene juni 1, 2018 Reply

  Hva koster kurset? Jeg er bare medlem/i gruppen på FB.

 • Marry juni 1, 2018 Reply

  Er jeg med….

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?