ANBEFALINGER Glutenfritt Kraft Kurs

Innvendig «rengjøring»

Tags:  

Har DU godt av en innvendig rengjøring et par ganger i året? Eller er det bortkastet tid og energi? Her er mine tanker

Hvorfor detox?

Vi utsettes daglig for mat og produkter som inneholder syntetiske giftstoffer. Noe av dette hoper seg opp i kroppen vår, og påvirker energien og helsen din. På samme måte som vi dusjer, vasker klær og pusser tennene hver dag, trenger også kroppen vår å bli renset fra innsiden. Målet er å styrke og rense kroppen for ulike oppsamlede giftstoffer, slik at optimal helse kan gjenopprettes.

Moderne greie?

Faste er ikke noe «nymotens greie»  og den vestlige medisinens far Hippokrates anbefalte faste som et virkemiddel for bedre helse. Faste, urte og renselseskurer er sentralt i alle gamle naturmedisinske tradisjoner. I dagens samfunn er dette enda mer relevant med tanke på mengden kjemiske stoffer vi eksponeres for fra morgen til kveld. Forskning har vist at vi utsettes for mange ulike miljøgifter, og vi vet at dette ikke er gunstig. Coctaileffekten og langtidseffekten av alt vi eksponeres for er det forsket lite på. Men det er stor grunn til å tro at opphopning av syntetiske gifter i kroppen over tid, fører til svekket helse. Det kan trigge betennelser i kroppen som svekker organismen, og vi eldes raskere.

Virker detox?

Det finnes garantert forskning som sier at detox ikke virker. Selv om noe ikke er bevist gjennom forskning så betyr det ikke at det ikke kan ha en effekt. Og basert på egne erfaringer, erfaringer på de jeg har veiledet gjennom flere år, og litteratur som jeg har lest har jeg 100 % tro på at detox utelukkende er positivt for helsen vår.

Derfor inviterer  jeg til Liladetox 28. mai til 3. juni en uke hvor vi sammen skal ta ekstra vare på oss selv. En god helse er avhengig av at alle organer fungerer optimalt.  Detox legger til rette for dette, og vil styrker og støtter kroppens avgiftningsorganer i jobben sin med å fjerne giftstoffer fra kroppen. Dette er ikke en kur men starten på en naturlig livsstil. Litt sunnere og grønnere.

 

 Tegn på at du kan ha nytte av detox:

– Oppblåsthet
– Dårlig ånde
– Utmattelse
– Smerter
– Magefett
– Hudproblemer
– Mat cravings / Overspising
– Humørsvingninger
– Går ikke ned i vekt
– Kviser
– Kroppslukt
– Mørke ringer under øynene

Vil du starte sommeren med mer energi og lettere i kropp og sinn? Og legge et godt grunnlag for en en naturlig livsstil?

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli med på Liladetox:

Målet med uken:

  • Løfte energien din
  • Legge til rette for en naturlig livsstil
  • Med minst mulig kjemikaler i alle ledd

Hva får du:

  • Når du melder deg på vil du få tilsend en liste over ting jeg anbefaler at du har tilgjengelig
  • 5-8 dager etter påmelding får du tilsendt de eteriske oljene vi skal bruke. Selv bruker jeg eteriske oljer hver eneste dag til å støtte egen helse. Oljene er kommet i livet mitt for å bli.
  • Fredag 26. Mai får du tilsendt en e-bok med tips og oppskrifter til en naturlig livsstil. Med forslag til hva du skal innta alle dagene.
  • Du får tilgang til en eksklusiv facebookgruppe hvor jeg går live hver eneste dag 28. Mai til 3. Juni.
  • Her får du daglige utfordringer relatert til kosthold, stressmestring og bevegelse
  • Du vil få detaljert beskrivelse av hvordan bruke oljene og DDR Prime
  • Etter uken får du også tilgang til til min kompetanse og veiledning via en egen doTERRA facebookgruppe.

Hvordan kan jeg bli med?

Du kan melde deg på via deltaker.no, og velge en av de angitte pakkene. Jeg ville uten tvil valg den store, men den lille er absolutt et godt alternativ.

MELD DEG PÅ HER

Full pakke inneholder oljene:
Koriander, ingefær, sitron, smart and sassy (øker metabolisme) spearmint og DDR Prime. Et fantastisk tilskudd laget av eteriske oljer for å støtte cellefornyelse og energi.

Pris: 2.350,- (inkludert oljer, detox og veiledning)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liten  pakke inneholder oljene:
Sitron, smart and sassy (øker metabolisme) spearmint og DDR Prime.

Pris: 1.590,- (inkludert oljer, detox og veiledning)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB:

Ved kjøp en av pakkene vil du automatisk få din egen oljekonto og bli medlem av doTERRA, og jeg blir din veileder. Medlemskap innebærer ingen forpliktelser.

Vil du vite mer?

Gratis webinar torsdag 10. mai klokken 20:00. Melde deg på HER.

Hvorfor har jeg valgt doTERRA?

Jeg er veldig opptatt av kvalitet, og doTERRA har den beste kvaliteten på eteriske oljer som jeg noen gang har erfart. De skiller seg fra de fleste andre leverandører med at mange av oljene kan brukes innvortes. Du vil få opplæring i hvordan feks bruke oljene i smoothie og andre matretter. Oljene er 100 % naturlige og kvalitetsikret gjennom flere ledd.

NB:

Er du allerede med  i mitt team? Da bestiller du via egen konto 🙂

Smil fra Line-Lilalife

 

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.