ANBEFALINGER Glutenfritt Kraft Kurs

Liladetox årets julegave til deg deg selv?

Tags:  

Er du klar for en uke der du tar ekstra vare på deg selv?  Booste energien og bli lettere i kropp og sinn. Og samtidig legge et godt grunnlag for en en naturlig livsstil?

Rett og slett «Klar ferdig GLØD» med HOT LILADETOX

Basert på lærdom, utdannelse og erfaringer har jeg utviklet en egen detox. Tradisjonelle detox inneholder mye rå grønnsaker, juicer og smoothier. Dette er for de fleste hardt for fordøyelsen , det som skal til for å støtte lever, milt og tørke ut candida er varm, nærende mat.

28. januar til og med 3. februar kjører vi ny detoxuke, du kan melde deg på HER.

Skal vi gjøre 2019 til ditt år, det beste året så langt?
Jeg har veldig lyst å ha deg med på følgende i januar:

Uke 1 (7-13.januar) Sukkerfri

Uke 2 (14-20.januar) Korn- og sukkerfri

Uke 3 (21-27.januar)Melk-korn- og sukkerfri

Uke 4 (28. jan-4. februar) Liladetox

NB: Alt er gratis utenom detox, følg meg på inntagram lila_life for inspirasjon og tips.

Spørsmål og svar

Hvem passer dette for: Alle! Men gravide og ammende må spise rikelig med mat, og gjøre noen egne tilpasninger.

Må jeg ha mye spesialmat? Nei, men det krever at du bruker fredag og lørdag til forberdelser og søndag til prepping. Noe tilskudd og mat må bestilles, men ikke noe du må ha.

Vil dette hjelpe hormonbalansen min?

Ja dette vil være med å balansere alle ubalanser, men det krever også at du tar vare på deg og kroppen din også etter uken.

Passer det for en som ikke skal ha melk, sukker eller hvete?

Ja alt er melke, gluten og sukkerfritt. Heller ikke gjær og kan kjøres helt uten egg

Er dette det samme som en oreganokur?

Nei, dette er en uke hvor vi jobber mye «bredere» , men du kan bruke oreganokur parallellt. Dette informerer jeg om søndag 18.

Må jeg ha eteriske oljer?

Nei

Får jeg tilgang til fremtidige detox fremover gratis?

ja 🙂

Hvordan melder jeg meg på?

HER

Målet med uken er å styrke og rense kroppen for ulike oppsamlede giftstoffer, slik at optimal helse kan gjenopprettes.

Tegn på at du kan ha nytte av detox:

– Oppblåsthet
– Dårlig ånde
– Utmattelse
– Smerter
– Magefett
– Hudproblemer
– Mat cravings / Overspising
– Humørsvingninger
– Går ikke ned i vekt
– Kviser
– Kroppslukt
– Mørke ringer under øynene

LILADETOX

Pris 449,- og inkluderer:

 • Egen e-bok
 • Tilgang til lukket facebook gruppe
 • Daglig veiledning og motivasjon av meg
 • Tilgang til fremtidige detoxuker som vil kjøres 2 ganger årlig

Meld deg på HER

I tillegg til å være supermat er KRAFT rensende. I denne uke skal vi kose oss med masse «soupies» the new smoothie 🙂

Hvorfor detox?

Vi utsettes daglig for mat og produkter som inneholder syntetiske giftstoffer. Noe av dette hoper seg opp i kroppen vår og påvirker energien og helsen din. På samme måte som vi dusjer, vasker klær og pusser tennene hver dag, trenger også kroppen vår å bli renset fra innsiden. Målet er å styrke og rense kroppen for ulike oppsamlede giftstoffer.

Moderne greie?

Faste er ikke noe «nymotens greie»  og den vestlige medisinens far Hippokrates anbefalte faste som et virkemiddel for bedre helse. Faste, urte- og renselseskurer er sentralt i alle gamle naturmedisinske tradisjoner. I dagens samfunn er dette enda mer relevant med tanke på mengden kjemiske stoffer vi eksponeres for fra morgen til kveld. Forskning har vist at vi utsettes for mange ulike miljøgifter og vi vet at dette ikke er gunstig. Coctaileffekten og langtidseffekten av alt vi eksponeres for er det forsket lite på. Men det er god grunn til å tro at opphopning av syntetiske gifter i kroppen over tid, fører til svekket helse. Det kan trigge betennelser i kroppen som svekker organismen, og vi eldes raskere.

Virker detox?

Det finnes garantert forskning som sier at detox ikke virker. Selv om noe ikke er bevist gjennom forskning så betyr det ikke at det ikke kan ha en effekt. Og basert på egne erfaringer, erfaringer fra de jeg har veiledet gjennom flere år, og litteratur som jeg har lest har jeg 100 % tro på at detox utelukkende er positivt for helsen vår.

Derfor inviterer  jeg 2 ganger årlig til en uke hvor vi sammen skal ta ekstra vare på oss selv, og 18. november setter vi i gang ny runde. En god helse er avhengig av at alle organer fungerer optimalt.  Detox legger til rette for dette, og vil styrke og støtte kroppens avgiftningsorganer i jobben sin med å fjerne giftstoffer fra kroppen. Dette er ikke en kur men starten på en naturlig livsstil. Litt sunnere og grønnere.

 

 


Bli med på Liladetox neste oppstart 18. november:

Målet med uken:

 • Løfte energien din
 • Legge til rette for en naturlig livsstil
 • Med minst mulig kjemikaler i alle ledd

Hva får du:

 • Når du melder deg på vil du få tilsend en e-bok med ting som er lurt å ha tilgjengelig, og masse oppskrifter til en naturlig livsstil. Det er også med forslag til hva du skal innta de forskjellige dagene.
 • Du får tilgang til en eksklusiv facebookgruppe hvor jeg går live hver eneste dag 18. november til og med 24. november
 • Her får du daglige utfordringer relatert til kosthold, stressmestring og bevegelse

Hvordan kan jeg bli med?

Meld deg på HER

Smil fra Line-Lilalife

 

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Right now it’s pretty dark in Bodø, actually about 18-19 hours during a day. Then I love to get lost in some good summer memories. And soon the sun turns...- #dream #hike #nature #life #seasons #bodø #visitnorway #visitbodø #yoga #yogadaily #northern
 • - Holy moly this is a hit💥, bananabread. Loaded with with nourishing ingrediens. Best part, it taste like gold💯
.
.
Thanks @marlenbakke for the recepie🌟❤️
.
. 
Verdens beste bananbrød .
.
• 3 modne bananer
• 100 gram mandler
• 3 egg
• 30 gram kokosmel
• 1 ss Fiber Husk
• Litt kanel
• Litt vaniljefrø fra vaniljestang
• Litt Himalaya salt
• 50 g hakket valnøtter( fermenterte)

Jeg hadde selvfølgelig i litt eteriske oljer, denne gangen en dråpe kanel👯‍♀️ Sett ovnen på 170 grader, gjerne varmluft. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser. Jeg knuste mandlene (som jeg hadde fermentert i en kaffekvern først) Smør brødformen, bruk ghee eller kokosolje så unngår du at bananbrødet sitter fast i bunnen.
Brødet blir ekstra fint og godt om du tar en banan og kutter på langs og legger oppå før du steker. Strø deretter litt kanel og kokossukker på toppen. Tadaa, yum!
Stek bananbrødet i ca 30 minutter i forvarmet varmluftsovn. Kjøl ned og server! Oppbevares i kjøleskapet, der holder det seg fint en ukes tid.
.
Psst: Blir veldig godt med peanøttsmør, skivet banan og jordbær på som pålegg ;) .
.
Tagg noen du tror vil elske dette💁‍♀️ .
.
And does someone want the recepie in english, let me know😍
 • - Ut på tur, stort sett hver en dag, uansett vær og vind, WHY? .
.
.
Bevegelse gir energi og flyt, noe som igjen gir meg ro og fokus. Og ikke minst det gjør oss glad! .
Driven er ikke vekt, kropp eller utseende, og det er så BEFRIENDE! Linus er helt enig😉
.
.
I Bodø er vi midt inne i dypeste mørketiden og jeg er så heldig som har mulighet til å tilpasse hverdagen min sånn at jeg kan være ute midt på dagen for å få etterlengtet dagslys. Har du ikke mulighet? .
.
.
Da anbefaler jeg lyslampe
God næring og tilskudd proppet med naturlige vitaminer og mineraler
Og om mulig ta seg en tur til sol og varme i mørketid
.
.
❌⭕️❌⭕️Line-Lilalife
 • - Practise is the prosess! And remember two things:
.
Don’t let the fear of falling keep you from flying🧚🏻‍♂️
.
Falling down is a part of life. Getting back up is living👯‍♀️
.
#life #nature #yoga #hiking
 • - På vei hjem fra Stockholm etter 6 dager på reise. På disse dagene har jeg spist iallefall 12 stykker kake, snopkuler, bananbrød. Flere har sikkert tenkt har det klikket for frk. Lilalife ? Nei det har vært et bevisst valg, for å vise at det er 100 % mulig å nyte livet og samtidig ta vare på kropp og sinn. Jeg har ikke hatt noe magevondt, svingende blodsukker elle r skiftende humør... I feel great!
.
.

WHY?
.
.

Personlig synes jeg fokuset ofte er negativt ladet ved en livsstilsendring. Du må fjerne:
.
.
Sukker
Gluten
Melk
And so on
.
.

Men hva med å heller tenke hva kan jeg tilføre? 
Det er et HAV av muligheter... .

Dadler
Kokosfett
Nøtter
Bær
mm .
.

Med disse ingrediensene kan du trylle frem den ene nytelsen etter den andre...
.
.

Alt jeg har inntatt har i hovedsak vært basert på dette og andre naturlige råvarer. Råvarer som smaker nydelig, men det viktigste de gir god følelsen👯‍♀️ Ha fokus på mulighetene, for de er såååå mange💥💥💥 Her er er et utvalg av det jeg har inntatt😅😍
 • - Akkurat landet i Stockholm etter fantastiske dager i Oslo og Tønsberg. Endelig tid igjen for å «henge» med favorittene mine og nå er hver en celle fylt opp til randen med energi og faglig påfyll. Jeg er evig takknemlig for at jeg kom over @tunmed.no, som har vært med på å få meg ut av spiseforstyrrelser og laget meg min drømmejobb. 2-3 årlige treff med alle disse gode, kloke menneskene gjør meg så lykkelig! Stockholm er bra, men jeg gleder meg til å lande i Bodø onsdag- byen i mitt hjerte! Ikke bare meg som er på reise😉flyet på bildet er på vei fra abu dhabi til chicago 👯‍♀️ #travel #sweden #bodø #nature #home #december #winter #drømmejobb
 • - Å drømme er viktig. Når du kombinerer drømmene dine med konkrete mål, disiplin og tro, da oppstår magien! Dette er akkurat det jeg har ønsket og jobbet for og mot! #drømmejobb #dream #doterra #team #teamlilalife #natural #naturallifestyle #bodø #visitbodo
 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust