Uncategorized

Kjærlighet

Tags:

I dag har jeg og Noah hatt en «kosedag». I utgangspunktet var det en dag med 2 sykehusavtaler,
og planen var innleggelse for operasjon i morgen. Men istedenfor at det skulle være en litt negativt ladet dag, prøvde vi å lage noe positivt ut av det. Vi startet dagen med dobbel date på Kry, hvor vi begge ble klipt og stelt. Vi var der i 2 timer og koste oss masse. Deretter bar det på sykehuset, operasjonen ble «heldigvis» utsatt litt siden Noah er forkjølet. Kosedagen ble avsluttet på Bjørk, Bjørn Christian som har bursdag i dag møtte oss til lunsj. Nå står styrketrening og en liten gåtur ute i kulden på planen.

Jeg er godt i rute med årets julegaver, og de fleste er allerede pakket inn.
Enkelte kan være vanskelig å kjøpe gave til, spesielt hvis man føler at de har alt.
Lengre ned finner du tips til en gave jeg ordnet i går, la deg inspirere..

Meg og Noah min på Bjørk, salige etter et deilig måltid

Gavetips til en som har «alt»:

Samling av alle mine favoritt teer

Legg i litt kjærlighet

Et glass med økologisk urtesalt, eller annet hjemmelaget krydder

Enda mer kjærlighet, og vips en pakke iallefall jeg ville blitt glad for.

Denne pakken fikk jeg hos Cecilie på søndag.
Hjemmelaget bounty, fudge og dødelige mandler, laget med sukrin
Åh så glad jeg ble. De var så gode at jeg spiste alt opp på søndag, auu ..

Nyt tirsdagen.

STORT smil

Line Holdal

  9 COMMENTS

 • Janicke Kittilsen november 23, 2010 Reply

  Høres ut som en koselig dag sammen!!! Så fint bilde av dere 🙂 Tusen takk for gavetips!! Fint med spiselige og drikkbare presanger! Jeg skal lage sild til min svigemor som har bursdag til mandag. Hun går på Grete Roede så da får det bli sukkerfri sursild og rødvinssild (med sukrin) 🙂

  Gratuler Bjørn Christian med dagen!!!

  • line november 23, 2010 Reply

   Ja det var koselig, godt avbrekk i en travel hverdag. Så flink du er da, sursild er veldig godt med masse majones. Skal hilse BC:)

 • Silje Silje november 23, 2010 Reply

  Pukka med vanilje og kamille har jeg ikke smakt, den hørtes ut som midt i blinken for meg!

  • line november 23, 2010 Reply

   Veldig god:), det var yogien med peach smak også. L:)

 • Ann Kristin november 23, 2010 Reply

  Så fine julegavetips. Dette blir jeg inspirert av! Fint med slike billige og sunne julegaveideer. Kom gjerne med flere om du har 🙂

  • line november 23, 2010 Reply

   Takk for det:). Skal komme med flere tips. L:)

 • Tonje november 23, 2010 Reply

  Kan jo tipse om at Yogi har kommet med Christmas collection, 2*12 ulike Yogi teer. 🙂

  • line november 23, 2010 Reply

   åh så digg:), iherb? L:)

   • Tonje november 23, 2010 Reply

    Jeg kjøpte på Coop Prix, nærbutikken min som har et økologisk fokus! 🙂

    Skal brukes i en adventskalender sammen med porsjonspakket 70% freia dark premium. Må jo bli en hit! 🙂

    Har ikke hevet meg på iherb-bølgen. Enda!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - Grateful! Jeg elsker det som skjer med meg, jeg er under utvikling, og opplever nye fantastiske ting hver dag. Lilalife blomstrer, kjærligheten blomstrer og familien blomster. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på andre siden, at det må STORE tiltak for en forandring. Men små ting, små endinger har gjort underverker. Bare det å skrive dagbok 10-20 minutter hver morgen hvor jeg ramser opp alle ting jeg er takknemlig for har gjort en forskjell, det har åpnet øynene mine for alt jeg har. Livet er fint, alt faller på plass @bjornchr_7 og hurra podcasten min er oppe på itunes og spotify #lifequotes #lovequotes #podcast #lilalife
 • I’m in love with cauliflower. You can use it to almost everything, and yes tortilla and pizza too. The best part (besides that it’s healthy), it’s so easy to make💥💥, and easier to LOVE! -
Disse "tortillalefsene" av blomkål er super gode : 💁‍♀️Til taco
💁‍♀️Til å fylle med avokado, salat, noen gode proteiner og parmesan som du ser på bildet under
💁‍♀️Til å fylle med akkurat det du vil
💁‍♀️Lefsene kan til og med brukes til pizzabunn

Og i Lila stil: .
🍃Enkle å lage
🍃Enklere å like
🍃Leken mat
🍃Som gjør hele deg glad

På Lilalife.no finner du oppskrift på både blomkåltortilla og sunnere pizza 123😘😘😘 Photo: @marthemolstre 
#lilalife #natural #healthyfood #hormonebalance #guthealth 
XOXO
 • - Take action, and motivation will come to you! - Mange går å venter på motivasjon skal komme, jeg har også vært der. Men jeg har aldri opplevd at motivasjon bare kom min vei. Men derimot har jeg tatt «action» for eksempel gått en tur, så har jeg automatisk fått mer motivasjon til en ny tur, spise litt sunnere, ta bedre valg. #lilalife #loveyourself #yoga #grancanaria #everyday #daily #motivation #life
 • - Grey hair and and smiling wrinkles I have hated you! But I have decided to love you, and think of you as a good memories of living! Wrinkles merely indicate where smiles have been.
#life #naturalliving #lilalife #loveyourself #40 #selflove
 • - There’s and oils for that.., is it? I was challanged by @barelittblogg to share 5 «fun» facts about me..., and I will do it in norwegian😜

1️⃣ Jeg er eldst av 6 søsken og kunne vært moren til yngste søsteren min😜
2️⃣Frem til jeg var 15 var jeg en skikkelig guttejente med kort hår som spilte fotball, og stort sett hadde en eller to blåveiser til enhver tid. Ofte for jeg snublet i en stein eller i egne føtter. 
3️⃣Jeg har alltid vært ekstremt glad i mat, noe som var et problem 🤣 I følge mamma måtte vi på bilferie snu i Trondheim( planen var Oslo), men jeg hadde spist opp budsjettet (før jeg fikk bulemi🙈)
4️⃣Før jeg la om kostholdet mitt hadde jeg mye 💨💨i magen. Og jeg var mye hos @chrfiore og familien, de brukte bare si: Line vi lukter at du er her. Matvrak og 💨💨💨full, jeg var en lekkerbisk🤣 
5️⃣Jeg var ekstremt forelsket i @mortenharket, det var den tiden telefonkatalogen eksisterte, sorry at telefonen din glødet Morten👰🏼
@heleneragnhild @improvinglives @celineheldrup jeg er nysgjerrig på dere jeg🙇🏼‍♀️
 • - You are like a snowflake, 100 % unique! Sammenligner du deg med andre? Stopp med det. Kun du er du, gjør det på din måte og STOL på deg. Se og hør på andre, bli motivert og inspirert, men aldri la andre sin kreativitet, kunnskap, styrke og skjønnhet dra deg ned❤️ #unique #nature #selflove #grow #lilalife #lifequotes #yourock #loveyourself
 • - Ta din plass, din stemme er akkurat like mye verdt som alle andre sin! #lilalife #selflove #selfcare #loveyourself #yourock #bekind
 • Jeg ser sterk ut sant? Men jeg som du kan også være «svak», sårbar, og har mine nedturer. Og tro meg jeg har nok ting som kunne holdt meg nede, men jeg har valgt å bruke mine nedturer, traumer, og sykdom til min styrke. 👇🏼
Jeg har lovet ærlighet i 2019, og utvikling uansett hva det gjelder i livet aldri rett opp og rett frem. Å utvikle seg og endre vaner er både skummelt og krevende. Det er alltid mer behagelig å være i komfortsonen. 👇🏼
Det høres kanskje rart ut men vin er litt «komfortsone» for meg, et glass rødvin har gjennom mange år vært en flukt fra hverdag og problemer, og så er det jooo så godt! Som jeg har skrevet tidligere, jeg elsker vin, kroppen min hater vin. Utenom gluten er det ingenting som trigger immunsystemet mitt mer. 👇🏼
Selv kom jeg opplagt og glad hjem fra 2 uker på Gran Canaria hvor jeg knapt har rørt vin og holdt meg helt unna vanlige melkeprodukter. Så gikk jeg på en skikkelig vin og ostesmell i helgen. Jeg som knapt ser TV til vanlig så 6 episoder av Greys Anatomy i ett strekk, skrek en bøtte tårer og ditto snørr🤣
👇🏼 Akkurat der og da var det fantastisk å være langt ned i den biodynamiske vinen min, men for meg så kommer den sure svie etter den søte kløe. Eller for meg litt omvendt så kommer den sure kløe, for det er det som skjer når jeg drikker vin👉🏼 lichen sqlerose min autommine sykdom blusser opp og jeg klør og klør.
👇🏼 Men gang på gang går jeg på disse smellene, og dagene etter er litt tøffe. Men samtidig er jeg blitt flinkere til å se det store bilder. For til tross et skritt bak, så har jeg siden 2003 tatt flere tusen skritt frem, og noen få bak. Ingenting er perfekt, og det vil alltid være noen bumper i veien. Helsen min er MYE bedre enn noen gang, og det er det jeg må klappe meg selv på skulderen for! .
👇🏼
Vi er uten tvil vår egen verste fiende, og den som lettest kan sette kjepper i hjulene på egen utvikling. Men tro meg det er utenfor komfortsonen magien skjer, lets do it!!!! . 👇🏼
Men av og til må jeg under pleddet og langt ned i en vinflaske for å kjenne på hvor jeg ikke vil være🤪
🆘👯‍♀️🆘
Er du klar for å rocke 2019 med meg? 😍