Uncategorized

Kjærlighet

Tags:

I dag har jeg og Noah hatt en «kosedag». I utgangspunktet var det en dag med 2 sykehusavtaler,
og planen var innleggelse for operasjon i morgen. Men istedenfor at det skulle være en litt negativt ladet dag, prøvde vi å lage noe positivt ut av det. Vi startet dagen med dobbel date på Kry, hvor vi begge ble klipt og stelt. Vi var der i 2 timer og koste oss masse. Deretter bar det på sykehuset, operasjonen ble «heldigvis» utsatt litt siden Noah er forkjølet. Kosedagen ble avsluttet på Bjørk, Bjørn Christian som har bursdag i dag møtte oss til lunsj. Nå står styrketrening og en liten gåtur ute i kulden på planen.

Jeg er godt i rute med årets julegaver, og de fleste er allerede pakket inn.
Enkelte kan være vanskelig å kjøpe gave til, spesielt hvis man føler at de har alt.
Lengre ned finner du tips til en gave jeg ordnet i går, la deg inspirere..

Meg og Noah min på Bjørk, salige etter et deilig måltid

Gavetips til en som har «alt»:

Samling av alle mine favoritt teer

Legg i litt kjærlighet

Et glass med økologisk urtesalt, eller annet hjemmelaget krydder

Enda mer kjærlighet, og vips en pakke iallefall jeg ville blitt glad for.

Denne pakken fikk jeg hos Cecilie på søndag.
Hjemmelaget bounty, fudge og dødelige mandler, laget med sukrin
Åh så glad jeg ble. De var så gode at jeg spiste alt opp på søndag, auu ..

Nyt tirsdagen.

STORT smil

Line Holdal

  9 COMMENTS

 • Janicke Kittilsen november 23, 2010 Reply

  Høres ut som en koselig dag sammen!!! Så fint bilde av dere 🙂 Tusen takk for gavetips!! Fint med spiselige og drikkbare presanger! Jeg skal lage sild til min svigemor som har bursdag til mandag. Hun går på Grete Roede så da får det bli sukkerfri sursild og rødvinssild (med sukrin) 🙂

  Gratuler Bjørn Christian med dagen!!!

  • line november 23, 2010 Reply

   Ja det var koselig, godt avbrekk i en travel hverdag. Så flink du er da, sursild er veldig godt med masse majones. Skal hilse BC:)

 • Silje Silje november 23, 2010 Reply

  Pukka med vanilje og kamille har jeg ikke smakt, den hørtes ut som midt i blinken for meg!

  • line november 23, 2010 Reply

   Veldig god:), det var yogien med peach smak også. L:)

 • Ann Kristin november 23, 2010 Reply

  Så fine julegavetips. Dette blir jeg inspirert av! Fint med slike billige og sunne julegaveideer. Kom gjerne med flere om du har 🙂

  • line november 23, 2010 Reply

   Takk for det:). Skal komme med flere tips. L:)

 • Tonje november 23, 2010 Reply

  Kan jo tipse om at Yogi har kommet med Christmas collection, 2*12 ulike Yogi teer. 🙂

  • line november 23, 2010 Reply

   åh så digg:), iherb? L:)

   • Tonje november 23, 2010 Reply

    Jeg kjøpte på Coop Prix, nærbutikken min som har et økologisk fokus! 🙂

    Skal brukes i en adventskalender sammen med porsjonspakket 70% freia dark premium. Må jo bli en hit! 🙂

    Har ikke hevet meg på iherb-bølgen. Enda!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi