Uncategorized

Kjærlighet

Tags:

I dag har jeg og Noah hatt en «kosedag». I utgangspunktet var det en dag med 2 sykehusavtaler,
og planen var innleggelse for operasjon i morgen. Men istedenfor at det skulle være en litt negativt ladet dag, prøvde vi å lage noe positivt ut av det. Vi startet dagen med dobbel date på Kry, hvor vi begge ble klipt og stelt. Vi var der i 2 timer og koste oss masse. Deretter bar det på sykehuset, operasjonen ble «heldigvis» utsatt litt siden Noah er forkjølet. Kosedagen ble avsluttet på Bjørk, Bjørn Christian som har bursdag i dag møtte oss til lunsj. Nå står styrketrening og en liten gåtur ute i kulden på planen.

Jeg er godt i rute med årets julegaver, og de fleste er allerede pakket inn.
Enkelte kan være vanskelig å kjøpe gave til, spesielt hvis man føler at de har alt.
Lengre ned finner du tips til en gave jeg ordnet i går, la deg inspirere..

Meg og Noah min på Bjørk, salige etter et deilig måltid

Gavetips til en som har «alt»:

Samling av alle mine favoritt teer

Legg i litt kjærlighet

Et glass med økologisk urtesalt, eller annet hjemmelaget krydder

Enda mer kjærlighet, og vips en pakke iallefall jeg ville blitt glad for.

Denne pakken fikk jeg hos Cecilie på søndag.
Hjemmelaget bounty, fudge og dødelige mandler, laget med sukrin
Åh så glad jeg ble. De var så gode at jeg spiste alt opp på søndag, auu ..

Nyt tirsdagen.

STORT smil

Line Holdal

  9 COMMENTS

 • Janicke Kittilsen november 23, 2010 Reply

  Høres ut som en koselig dag sammen!!! Så fint bilde av dere 🙂 Tusen takk for gavetips!! Fint med spiselige og drikkbare presanger! Jeg skal lage sild til min svigemor som har bursdag til mandag. Hun går på Grete Roede så da får det bli sukkerfri sursild og rødvinssild (med sukrin) 🙂

  Gratuler Bjørn Christian med dagen!!!

  • line november 23, 2010 Reply

   Ja det var koselig, godt avbrekk i en travel hverdag. Så flink du er da, sursild er veldig godt med masse majones. Skal hilse BC:)

 • Silje Silje november 23, 2010 Reply

  Pukka med vanilje og kamille har jeg ikke smakt, den hørtes ut som midt i blinken for meg!

  • line november 23, 2010 Reply

   Veldig god:), det var yogien med peach smak også. L:)

 • Ann Kristin november 23, 2010 Reply

  Så fine julegavetips. Dette blir jeg inspirert av! Fint med slike billige og sunne julegaveideer. Kom gjerne med flere om du har 🙂

  • line november 23, 2010 Reply

   Takk for det:). Skal komme med flere tips. L:)

 • Tonje november 23, 2010 Reply

  Kan jo tipse om at Yogi har kommet med Christmas collection, 2*12 ulike Yogi teer. 🙂

  • line november 23, 2010 Reply

   åh så digg:), iherb? L:)

   • Tonje november 23, 2010 Reply

    Jeg kjøpte på Coop Prix, nærbutikken min som har et økologisk fokus! 🙂

    Skal brukes i en adventskalender sammen med porsjonspakket 70% freia dark premium. Må jo bli en hit! 🙂

    Har ikke hevet meg på iherb-bølgen. Enda!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust
 • - Happy friday IG friends😘😘😘- #bodø #visitnorway #liveterbestute #gonatural #visitbodø #hike #havapoo #dogsofinstagram
 • - Dette er den verste fjellturen jeg noen gang har vært på. Jeg husker hvert et sekund av turen, hvert et skritt var en utfordring. Ulendt terreng, med bregner høyere enn meg, myr, null sti, bratt, rett og slett et slit, og flere ganger tenkte jeg går dette bra? Da luktet jeg litt ekstra på balance og lavendel. Nå som turen er litt på avstand, tenker jeg WOW for en fantastisk tur, utsikt vakrere enn dette skal man lete lenge etter. Og følelsen av å mestre, er ubetalelig. Jeg er ikke i tvil om at magien, ja den oppstår utenfor komfortsonen💥 #norway #hiking #nature #magic #happy #yolo #lurøy #visitnorway #life #essentialoils #doterra
 • - It’s the last day of October, it’s dark and honestly not my favourite time of the year. But there are always some beauty in nature, and time spent in nature is never wasted time - #bodø #nature #october #liveterbestute #visitbodø
 • - Mange gode grunner til å smile!!! En av dem 🙌🏼 BOGO braker løs i morgen, kjøp en få en! Dette er eneste gangen jeg åpner opp for at du som ikke har egen oljekonto kan teste oljene ved å kjøpe enkeltoljer. Hver eneste dag i frem til fredag kommer det nye tilbud. Vil du være med på en morsom, lærerik uke med masse tilbud 👉🏼 link i bio💁‍♀️
.
.
Jeg har akkurat testet ut en ny variant av blomkålpizza, se storyen min for mer info😍😍.
.
.
Og en god jentekveld JA det får frem smilet! Takk @marianneangelsen @frkalbertine og alle dere andre👯‍♀️💅🏻🙇🏼‍♀️#doterra #essentialoils #natural #pizza #love #life #glutenfree #dairyfree #girls
 • - Yes finally back in Norway! Just landed in Oslo, only one flight left to Bodø. I love Italy, but I love Norway and Bodø more -#norway #italy #amalfi #positano #ravello #vacation #travel
 • - My best travel «buddie»! En oljeblanding som inneholder fantastiske bitterstoffer som er et must for fordøyelsen! Why? Helsen vår styres i stor grad av fordøyelsen, nok magesyre, balanse i bakterieflora med mere. På reise endres også bakteriefloraen og da er det ekstra viktig med support. Jeg bruker zengest/digeszen daglig, og alltid på reise. Og etter etter IS, VIN og tidenes beste lunsj i dag er den GOD å ha😍 ! #lilalife #essentialoils #doterra #natural #naturallife #digestion #supportdigestion #digestzen #zengest #amalfi #italy #italy🇮🇹 #praiano
 • - Crazy tourist in #napoli - #italy#pizzatime #vacation #lilalife #yogagirl #yogaeverywhere #campania #crazygirl #life