ETERISKE OLJER

Kan ikke leve uten!

For 1 år siden hadde jeg aldri kunne drømt om at jeg skulle bli så fascinert og bergtatt av noen små dråper. Men jo mer jeg leser om oljene og jo mer jeg bruker dem, øker fascinasjonen! Oljene er kommet inn i livet mitt for å bli.

I skrivende stund er jeg oppe i det ”blå” på vei til Oslo hvor jeg blant annet skal  holde foredrag på Lille Måne sin høstkonferanse, og holde kurs i Spania. Jeg har knekt fot, noe som innebærer null høye hæler. Men likevel veide kofferten min 23 kilo. Hvorfor? Jo skoene mine er byttet ut med oljer.

Oljene er alltid med på tur, her i Henningsvær.
Peppermynte er den perfekte turkameraten. Åpner opp luftveien mine og bedrer oksygenopptak:). Perfekt med en dråpe på tungen ved dårlig ånde.

 

Jeg har funnet en olje for alt, og blir oppriktig glad av oljene. Når jeg våkner opp om morgenen er min første tanke hvilken olje skal jeg bruke i dag. Jeg har alltid en dråpe av den oljen som appellerer til meg akkurat den dagen i håndflaten og smører på håndledd, bak ørene og gjerne under føttene. Der har vi store åpne porer som optimaliserer opptak.

Jeg velger alltid ut en eller flere oljer som jeg har i en diffuser som er fordelt rundt omkring i huset. Der blander jeg 4-6 dråper olje med kaldt vann, og oljene blir spredt ut i rommet. Noen dager velger jeg blandinger som øker konsentrasjonen min, da faller valget på rosmarin og vill appelsin. Vil jeg ha opp energien blir det vetiver og lime. Hvis jeg vil roe meg ned går jeg for lavendel og cedarwood.

Bilde @henriettekalgraff

Opptak av oljene kan skje på flere måter:

 • Ved å smøre på huden (NB er du sensitiv bør du blande oljen ut, og det skal alltid blandes ut på små barn og på eldre mennesker)
 • Ved å lukte på oljen, aromatisk.
 • Innvortes (anbefaler veiledning)

Få rett veiledning i bruk av oljer.

Jeg bruker bare doTERRA sine oljer, rett og slett for at det var de oljene som appellerte til meg. De er rene, helt naturlige og økologiske. De produseres der planten eller blomsten opprinnelig kommer ifra. Og bøndene som dyrker det som oljene lages av jobber under gode forhold og blir lønnet bra.

Men hvordan i alle verden kan disse dråpene påvirke i så stor grad? De er utvunnet på en veldig skånsom måte fra planter, trær og blomster. På samme måte som ren mat har vært min medisin, har oljene  hatt en STOR effekt på helsen min. Og jeg er sikker på at en kombinasjon av AIP (den autoimmune protokollen) og bruk av oljer har gjort at jeg i dag er symptomfri fra mine 3 autoimmune sykdommer.

Da jeg brakk foten for 2 uker siden brukte jeg ikke noe  smertestillende, jeg smurte inn for med pepperminte, frankincense og lavendel. Når jeg kjenner at hodepinen er på vei etter lange arbeidsdager lukter jeg på pepperminte, og smører past tense mellom øyenbrynene , på nakken og skuldrene. Når jeg har brent meg bruker jeg lavendel og på eksem som jeg har slitt med har frankinsence hatt super effekt.

Oljene påvirker meg både fysisk og psykisk, og det er ikke uten grunn. Det foreligger mye forskning på oljene blant annet på oljen sandalwood som har vist seg å ha god effekt blant annet ved Alzheimer.

Oljene har en kjempe god effekt på meg, og jeg er blitt mer balansert, konsentrert og har mer energi.

Jeg bruker også oljene i drikke og matlaging. Rosmarin, basilikum, timian og oregano er eksempler på oljer som er perfekt å tilføre en eller to dråper av i en saus eller suppe like før servering. De er veldig potente, og en skikkelig bra kilde til antioksidanter. Jeg bruker også sitron og vill appelsin i vannet mitt. Bland 2/3  glass kaldt vann 1/3 kokt vann, og ha i 1-2 dråper sitron. Perfekt basisk start på dagen, som er med å stimulerer produksjon av magesyre. For ja de fleste av oss har for lite magesyre.

Perfekt i dipp og sauser.

Jeg bruker også oljene til å lage egne blandinger, som liquid sleep (jeg sover som et barn når jeg bruker den), jeg lager eget badesalt, og alt av vaskemiddel har jeg kastet på dør. Nå bruker jeg kun sitron og lavendel. Vanlig vaskemiddel og sprayer tar knekken på det meste av gode bakterier i tillegg til at det inneholder giftstoffer som er irriterende både for store og små. Oljene derimot lar de gode bakteriene bestå, er helt naturlige, det blir rent og det lukter godt.

Jeg kunne skrevet i det uendelige, men tror jeg har fått frem poenget mitt. Jeg elsker oljene mine og hadde ikke klart meg uten. Og jeg håper du også kan få oppleve oljemagien.

Jeg synes oljer er så spennende at jeg har valgt å jobbe med det. Så nå veileder jeg andre i bruk. Oljene til doTERRA er veldig konsentrerte, og kan brukes terapeutisk. Derfor er det lurt med veiledning.

Ønsker du å oppleve oljemagien? Send meg en mail på line@holdal.no, så hjelper jeg deg mer enn gjerne!

I oktober er det et super tilbud på family kit, faktisk nesten 50 %. Ved å kjøpe oljene gjennom meg og Gry Hammer:

 • Blir vi dine veiledere
 • Du får tilgang til vår lukkede facebookgruppe for medlemmer
 • Webinar kun for medlemmer
 • Eget skriv om alle oljene
 • Det koster ikke mer å kjøpe oljene med «oss på kjøpet», det er bare fordeler.
 • Som medlem har du ingen forpliktelser, årlige avgifter, det er kun fordeler.

Du kan bestille oljene ved å bruke denne linken

OPPLEV OLJEMAGIEN

Hvis du bruker link pass på at ID 4623916 og enrollernavn Line Holdal kommer med.

Ønsker du mer info så har jeg en SUPER pdf jeg kan sende deg, mail meg da vel 🙂

Line Holdal

  16 COMMENTS

 • Inger Lise Skogmo mars 8, 2018 Reply

  Hei
  Jeg vil gjerne ha litt informasjon om oljer 😀
  jeg er nybegynner ))

 • Veronika mars 8, 2018 Reply

  Når man drikker sitronvann om morgenen, må vannet være lunkent (blandet kaldt vann og kokt vann) eller kan man bruke kun kaldt vann fra springen?

  • Line mars 8, 2018 Reply

   Det beste for fordøyelsen er at det er lunket. Mye større jobb for mage/tarm med kaldt vann.

 • Christina mars 8, 2018 Reply

  Jeg vil gjerne vite mer om oljer 🙂

 • Christina JW mars 8, 2018 Reply

  Jeg vil gjerne vite mer om oljer! 😊

  • Line mars 8, 2018 Reply

   Sender på mail 🙂

 • Camilla mars 8, 2018 Reply

  Hei, jeg vil gjerne vite mer om oljer😊

  • Line mars 8, 2018 Reply

   Hei Camilla 🙂

   Sender deg en mail.

   L

 • Kate mars 8, 2018 Reply

  Hei Line, kan du sende meg info om eteriske oljer😊

  • Line mars 8, 2018 Reply

   Ja, fikk du mail? 🙂

 • Sonja mars 8, 2018 Reply

  Vil gjerne vite mer om Olje 😊

 • Susanne Sommernes mars 8, 2018 Reply

  Hei jeg vil gjerne vite mer om oljene og hvordan man kan bruke de innvortes og utvortes

  • Line mars 8, 2018 Reply

   Hei 🙂

   Mail kommer.

 • Lene mars 8, 2018 Reply

  Hei hei,

  Jeg vil gjerne ha litt mer informasjon om oljene tilsendt på epost.
  Med ønske om en god dag =)

  • Line mars 8, 2018 Reply

   Hei 🙂

   Snart på vei.

   Ha en fin fin dag

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?