Uncategorized

Kalendervinner 14.desember.

Tags:

Bare innom for å ønske dere alle en super kveld. Selv er jeg litt lettet over at en «kavalkade» med jukeavslutninger er over. Misforstå meg rett utrolig koselig, men samtidig godt med dager da man ikke har noe på timeplanen.

I år har jeg virkelig fulgt opp rådet med å vaske med måte og ikke stresse. Julegavene er i boks, men der stopper det. I helgen skal jeg vaske litt, lage marsipan ,konfekt og bake litt rundstykker. Men det blir med det. Jul blir det uansett:)

Tonje hadde håpet på at hun skulle bli kalendervinner i dag, siden hun har bursdag. Du har stjernene med deg Tonje, hurra for deg som ble dagens kalendervinner. Send meg adressen din på line@holdal.no

Smil fra

Line Holdal

  11 COMMENTS

 • Tonje desember 15, 2011 Reply

  HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 Tusen takk søta, sender deg en e-post umiddelbart! 🙂

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Så herlig at du ble så glad, søte du!!

 • Tonje desember 15, 2011 Reply

  Gratulerer du andre Tonje her inne :O))) idag har e laga masse tacokrydder i fine små krukker som ska bli julegaver til mine venninner. og du verden så godt d lukter her på kjøkkenet. har blanda inn både spisscumin og hele cumin. Ha en fin dag alle 🙂

  • Tonje desember 15, 2011 Reply

   Tacokrydder i små glass var ikke dumt! 🙂

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Flinke flinke Tonje:)

 • Sukkerspinnengelen desember 15, 2011 Reply

  Tusen takk for den nydelig negllakken fra Linda Johansen jeg fikk i posten 🙂 Heldige meg. Nå blir neglene lekre til jul.

  Ha en deilig dag!

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Bare hyggelig Siri. Så flott at den falt i smak:)

 • Sanna desember 15, 2011 Reply

  Maken til flaks da…..
  Gratulerer til bursdagsbarnet.
  I dag skal jeg lage marsipan og i morgen brente mandler.
  Da er julegodtet i hus…..

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Du vet at du blé trukket ut 12.desember? :). Tror ikke jeg har fått adressen din:))

  • Tonje desember 15, 2011 Reply

   TAKK! 🙂 🙂 🙂

  • Line desember 15, 2011 Reply

   Marsipan og brente mandler, NAM! Ble det bra?

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten