Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Kalendervinner 11.desember og lussekatter.

Tags:

I dag kom jeg over en svært fristende oppskrift på Lussekatter som jeg vil dele med dere. Planen var å lage disse i kveld, men fikk ikke tak i alle ingrediensene. Istedenfor har vi laget:

 • Smør
 • Medisterkaker helt fra bunn
 • Sunnere grøt
 • Pepperkaker
Oppskrifter kommer iløpet av uken. Se bilder av det jeg har laget her.
Lussekatter
Kalendervinner 11. desember ble Liv (kommentar nummer 7), kan du sende meg adressen på line@holdal.no
Smil fra

Line Holdal

  14 COMMENTS

 • Berit desember 12, 2011 Reply

  Gleder meg til den grøtoppskriften. Den så jo kjempegod ut!

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Den var veldig god:)

 • Sanna desember 12, 2011 Reply

  De lussekattene kan jeg bare gi opp, for alt det rare som skulle i, får jeg nok ikke tak i her i bygda.
  Men jeg også gleder meg til den grøten…

 • hannem desember 12, 2011 Reply

  Er også spent på den grøten… Bruker å lage rømmegrøt av og til, Lena Beatrice har ei himla god oppskrift. Har vært på julebord i kveld, mitt tredje i år, spiste deilig røkt reinkjøtt stekt sammen med sjampinjong og rødløk. Bytta ut brød med potetpuré, av to onder osv.

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Pinnekjøtt med stekt sopp og rødløk hørtes nydelig ut, det skal jammen jeg «adoptere». Grøten ble veldig god, men gjett om jeg fikk vondt i magen. Tåler verken fløte eller mandelmel, men måtte bare smake:)

 • Amalie desember 12, 2011 Reply

  Disse skal prøves i dag!!

 • Lissi desember 12, 2011 Reply

  Kunne tenke meg å lage Lussekatter jeg og, men desverre styrer jeg liksom unna oppskrifter hvor det blir for mye ingredienser 🙁 Ikke like lett å få tak i alt her hvor jeg bor heller…

  Men de så gode ut da 🙂

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Så synd da, du får trøste deg med at det ikke ble lussekatter på meg heller. I dag tenker jeg å lage konfekt, mmm:)

 • Amalie desember 12, 2011 Reply

  Lussekatter er nyyydelig godt!!

 • Lykkehjemmet desember 12, 2011 Reply

  Venter i spenning på oppskriftene utover uka! 🙂

  • Line desember 12, 2011 Reply

   Så deilig å høre:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten