Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Julegave tips, og workshop på Lines kjøkken

Tags:  

Koser meg gløgg ihjel nå, har tusen prosjekter på gang.
Lager adventsstake, maler, ordner blomster,
som dere ser er det kaos på kjøkkenbordet mitt.
Men i morgen blir det så bra.
Har malt et strøk i en gammeldags grønnfarge,
bilde lyver litt- ser mer blått ut
Reprise fra i fjor, et supert julegave tips.

advent-0201
advent-025
advent-026
Dette trenger du for å lage disse telyktene:
tomatpureglass
lim
saks
silkepapir
glansbilder
bånd
Slik går du frem:
La glassene ligge i vann, skrap av etikett. Tørk glassene, klipp til papir. Ha rundt, bruk minst mulig lim. Jeg brukte mest i skøytene, under og helt øverst. Lim på et fint glansbilde, og finn et fint bånd å ha rundt glasset. Her er det bare å bruke fantasien. Voila, så har du nydelige julegaver.
Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Veronica november 27, 2010 Reply

  Så nydelige!!! Kanskje jeg skal lage noe sånt! Får et hav med glass av far min nå, alle størrelse og slag, som jeg tenkte å bruke til å ha nøtter og diverse i, i skapet. Men det blir sikkert mer enn jeg trenger her og nå, han eter mye glassmat ser jeg… (rødbet og sylteagurk og syltet alt som går an tror jeg)

  Lys trenger vi nå!

  • line november 27, 2010 Reply

   Ja fint, enkelt og billig. Anbefales:)

 • kjempefine 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   🙂

 • Marianne november 27, 2010 Reply

  Sv: Takk for det. Bestefar er verdens beste å ha når man er syk, hilsen vesla.

  Så koselig med juleforberedelser! Og har registrert at du har gjort unna alle gaveinnkjøp alt. Flinka! Jeg har klart å avvikle julegavekjøping så godt det går jeg. Nå er det bare tantebarn og eget barn som får gaver. Jula handler ikke om pakkene for meg lenger uansett, men om ro, hygge, familie og god mat 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   Ja det var en skikkelig nydelig bilde. Ja det er super koselig, elsker det.

   Kunne ikke vært mer enig med deg når det gjelder gaver, men er ikke kommet dit du er. Kjøper hovedsaklig til barn, har endel yngre søsken, gaver til gudbarn, venner til ungene- totalt blir det altfor mange gaver. Derfor må jeg begynne tidlig for å fordele utgiftene utover året. Det er altfor mye materialistisk pes- kunne vært foruten. L:)

 • Lise november 27, 2010 Reply

  Fast leser legger igjen et spor 🙂 Kos deg masse med juleforberedelser.

  • line november 27, 2010 Reply

   Så koselig:)

 • Tonje november 27, 2010 Reply

  Her pakkes det adventskalenderpakker til den store gullmedalje og Kurts juleplate setter stemningen. Ah for ei hærlig tid! 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   Åh så koooos, ja det e ei fantastisk ti!!!

 • hannem november 27, 2010 Reply

  Så bra at man kan legge ut bilder av det som virker litt kaotisk, synes det blir litt vel strøkent på enkelte blogger innimellom. Hos oss er det oftere kaotisk enn strøkent, for å si det sånt. Synes alltid det er et eller annet prosjekt på gang. Og i denne tida mer enn ellers, selv om det er hyggelig å ha pynta til advent. Her skal lages julesnacks, bakes litt, pakkes advents- og julegaver og skrives et og annet julebrev.

  • line november 27, 2010 Reply

   Her er det ofte kaos, he he. Men det er jo så artig når man ser et lys i tunnelen:). Høres ut som om du har ei koselig tid i vente. L:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - Grateful! Jeg elsker det som skjer med meg, jeg er under utvikling, og opplever nye fantastiske ting hver dag. Lilalife blomstrer, kjærligheten blomstrer og familien blomster. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på andre siden, at det må STORE tiltak for en forandring. Men små ting, små endinger har gjort underverker. Bare det å skrive dagbok 10-20 minutter hver morgen hvor jeg ramser opp alle ting jeg er takknemlig for har gjort en forskjell, det har åpnet øynene mine for alt jeg har. Livet er fint, alt faller på plass @bjornchr_7 og hurra podcasten min er oppe på itunes og spotify #lifequotes #lovequotes #podcast #lilalife
 • I’m in love with cauliflower. You can use it to almost everything, and yes tortilla and pizza too. The best part (besides that it’s healthy), it’s so easy to make💥💥, and easier to LOVE! -
Disse "tortillalefsene" av blomkål er super gode : 💁‍♀️Til taco
💁‍♀️Til å fylle med avokado, salat, noen gode proteiner og parmesan som du ser på bildet under
💁‍♀️Til å fylle med akkurat det du vil
💁‍♀️Lefsene kan til og med brukes til pizzabunn

Og i Lila stil: .
🍃Enkle å lage
🍃Enklere å like
🍃Leken mat
🍃Som gjør hele deg glad

På Lilalife.no finner du oppskrift på både blomkåltortilla og sunnere pizza 123😘😘😘 Photo: @marthemolstre 
#lilalife #natural #healthyfood #hormonebalance #guthealth 
XOXO
 • - Take action, and motivation will come to you! - Mange går å venter på motivasjon skal komme, jeg har også vært der. Men jeg har aldri opplevd at motivasjon bare kom min vei. Men derimot har jeg tatt «action» for eksempel gått en tur, så har jeg automatisk fått mer motivasjon til en ny tur, spise litt sunnere, ta bedre valg. #lilalife #loveyourself #yoga #grancanaria #everyday #daily #motivation #life
 • - Grey hair and and smiling wrinkles I have hated you! But I have decided to love you, and think of you as a good memories of living! Wrinkles merely indicate where smiles have been.
#life #naturalliving #lilalife #loveyourself #40 #selflove
 • - There’s and oils for that.., is it? I was challanged by @barelittblogg to share 5 «fun» facts about me..., and I will do it in norwegian😜

1️⃣ Jeg er eldst av 6 søsken og kunne vært moren til yngste søsteren min😜
2️⃣Frem til jeg var 15 var jeg en skikkelig guttejente med kort hår som spilte fotball, og stort sett hadde en eller to blåveiser til enhver tid. Ofte for jeg snublet i en stein eller i egne føtter. 
3️⃣Jeg har alltid vært ekstremt glad i mat, noe som var et problem 🤣 I følge mamma måtte vi på bilferie snu i Trondheim( planen var Oslo), men jeg hadde spist opp budsjettet (før jeg fikk bulemi🙈)
4️⃣Før jeg la om kostholdet mitt hadde jeg mye 💨💨i magen. Og jeg var mye hos @chrfiore og familien, de brukte bare si: Line vi lukter at du er her. Matvrak og 💨💨💨full, jeg var en lekkerbisk🤣 
5️⃣Jeg var ekstremt forelsket i @mortenharket, det var den tiden telefonkatalogen eksisterte, sorry at telefonen din glødet Morten👰🏼
@heleneragnhild @improvinglives @celineheldrup jeg er nysgjerrig på dere jeg🙇🏼‍♀️
 • - You are like a snowflake, 100 % unique! Sammenligner du deg med andre? Stopp med det. Kun du er du, gjør det på din måte og STOL på deg. Se og hør på andre, bli motivert og inspirert, men aldri la andre sin kreativitet, kunnskap, styrke og skjønnhet dra deg ned❤️ #unique #nature #selflove #grow #lilalife #lifequotes #yourock #loveyourself
 • - Ta din plass, din stemme er akkurat like mye verdt som alle andre sin! #lilalife #selflove #selfcare #loveyourself #yourock #bekind
 • Jeg ser sterk ut sant? Men jeg som du kan også være «svak», sårbar, og har mine nedturer. Og tro meg jeg har nok ting som kunne holdt meg nede, men jeg har valgt å bruke mine nedturer, traumer, og sykdom til min styrke. 👇🏼
Jeg har lovet ærlighet i 2019, og utvikling uansett hva det gjelder i livet aldri rett opp og rett frem. Å utvikle seg og endre vaner er både skummelt og krevende. Det er alltid mer behagelig å være i komfortsonen. 👇🏼
Det høres kanskje rart ut men vin er litt «komfortsone» for meg, et glass rødvin har gjennom mange år vært en flukt fra hverdag og problemer, og så er det jooo så godt! Som jeg har skrevet tidligere, jeg elsker vin, kroppen min hater vin. Utenom gluten er det ingenting som trigger immunsystemet mitt mer. 👇🏼
Selv kom jeg opplagt og glad hjem fra 2 uker på Gran Canaria hvor jeg knapt har rørt vin og holdt meg helt unna vanlige melkeprodukter. Så gikk jeg på en skikkelig vin og ostesmell i helgen. Jeg som knapt ser TV til vanlig så 6 episoder av Greys Anatomy i ett strekk, skrek en bøtte tårer og ditto snørr🤣
👇🏼 Akkurat der og da var det fantastisk å være langt ned i den biodynamiske vinen min, men for meg så kommer den sure svie etter den søte kløe. Eller for meg litt omvendt så kommer den sure kløe, for det er det som skjer når jeg drikker vin👉🏼 lichen sqlerose min autommine sykdom blusser opp og jeg klør og klør.
👇🏼 Men gang på gang går jeg på disse smellene, og dagene etter er litt tøffe. Men samtidig er jeg blitt flinkere til å se det store bilder. For til tross et skritt bak, så har jeg siden 2003 tatt flere tusen skritt frem, og noen få bak. Ingenting er perfekt, og det vil alltid være noen bumper i veien. Helsen min er MYE bedre enn noen gang, og det er det jeg må klappe meg selv på skulderen for! .
👇🏼
Vi er uten tvil vår egen verste fiende, og den som lettest kan sette kjepper i hjulene på egen utvikling. Men tro meg det er utenfor komfortsonen magien skjer, lets do it!!!! . 👇🏼
Men av og til må jeg under pleddet og langt ned i en vinflaske for å kjenne på hvor jeg ikke vil være🤪
🆘👯‍♀️🆘
Er du klar for å rocke 2019 med meg? 😍