Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Julegave tips, og workshop på Lines kjøkken

Tags:  

Koser meg gløgg ihjel nå, har tusen prosjekter på gang.
Lager adventsstake, maler, ordner blomster,
som dere ser er det kaos på kjøkkenbordet mitt.
Men i morgen blir det så bra.
Har malt et strøk i en gammeldags grønnfarge,
bilde lyver litt- ser mer blått ut
Reprise fra i fjor, et supert julegave tips.

advent-0201
advent-025
advent-026
Dette trenger du for å lage disse telyktene:
tomatpureglass
lim
saks
silkepapir
glansbilder
bånd
Slik går du frem:
La glassene ligge i vann, skrap av etikett. Tørk glassene, klipp til papir. Ha rundt, bruk minst mulig lim. Jeg brukte mest i skøytene, under og helt øverst. Lim på et fint glansbilde, og finn et fint bånd å ha rundt glasset. Her er det bare å bruke fantasien. Voila, så har du nydelige julegaver.
Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Veronica november 27, 2010 Reply

  Så nydelige!!! Kanskje jeg skal lage noe sånt! Får et hav med glass av far min nå, alle størrelse og slag, som jeg tenkte å bruke til å ha nøtter og diverse i, i skapet. Men det blir sikkert mer enn jeg trenger her og nå, han eter mye glassmat ser jeg… (rødbet og sylteagurk og syltet alt som går an tror jeg)

  Lys trenger vi nå!

  • line november 27, 2010 Reply

   Ja fint, enkelt og billig. Anbefales:)

 • kjempefine 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   🙂

 • Marianne november 27, 2010 Reply

  Sv: Takk for det. Bestefar er verdens beste å ha når man er syk, hilsen vesla.

  Så koselig med juleforberedelser! Og har registrert at du har gjort unna alle gaveinnkjøp alt. Flinka! Jeg har klart å avvikle julegavekjøping så godt det går jeg. Nå er det bare tantebarn og eget barn som får gaver. Jula handler ikke om pakkene for meg lenger uansett, men om ro, hygge, familie og god mat 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   Ja det var en skikkelig nydelig bilde. Ja det er super koselig, elsker det.

   Kunne ikke vært mer enig med deg når det gjelder gaver, men er ikke kommet dit du er. Kjøper hovedsaklig til barn, har endel yngre søsken, gaver til gudbarn, venner til ungene- totalt blir det altfor mange gaver. Derfor må jeg begynne tidlig for å fordele utgiftene utover året. Det er altfor mye materialistisk pes- kunne vært foruten. L:)

 • Lise november 27, 2010 Reply

  Fast leser legger igjen et spor 🙂 Kos deg masse med juleforberedelser.

  • line november 27, 2010 Reply

   Så koselig:)

 • Tonje november 27, 2010 Reply

  Her pakkes det adventskalenderpakker til den store gullmedalje og Kurts juleplate setter stemningen. Ah for ei hærlig tid! 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   Åh så koooos, ja det e ei fantastisk ti!!!

 • hannem november 27, 2010 Reply

  Så bra at man kan legge ut bilder av det som virker litt kaotisk, synes det blir litt vel strøkent på enkelte blogger innimellom. Hos oss er det oftere kaotisk enn strøkent, for å si det sånt. Synes alltid det er et eller annet prosjekt på gang. Og i denne tida mer enn ellers, selv om det er hyggelig å ha pynta til advent. Her skal lages julesnacks, bakes litt, pakkes advents- og julegaver og skrives et og annet julebrev.

  • line november 27, 2010 Reply

   Her er det ofte kaos, he he. Men det er jo så artig når man ser et lys i tunnelen:). Høres ut som om du har ei koselig tid i vente. L:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust
 • - Happy friday IG friends😘😘😘- #bodø #visitnorway #liveterbestute #gonatural #visitbodø #hike #havapoo #dogsofinstagram
 • - Dette er den verste fjellturen jeg noen gang har vært på. Jeg husker hvert et sekund av turen, hvert et skritt var en utfordring. Ulendt terreng, med bregner høyere enn meg, myr, null sti, bratt, rett og slett et slit, og flere ganger tenkte jeg går dette bra? Da luktet jeg litt ekstra på balance og lavendel. Nå som turen er litt på avstand, tenker jeg WOW for en fantastisk tur, utsikt vakrere enn dette skal man lete lenge etter. Og følelsen av å mestre, er ubetalelig. Jeg er ikke i tvil om at magien, ja den oppstår utenfor komfortsonen💥 #norway #hiking #nature #magic #happy #yolo #lurøy #visitnorway #life #essentialoils #doterra
 • - It’s the last day of October, it’s dark and honestly not my favourite time of the year. But there are always some beauty in nature, and time spent in nature is never wasted time - #bodø #nature #october #liveterbestute #visitbodø
 • - Mange gode grunner til å smile!!! En av dem 🙌🏼 BOGO braker løs i morgen, kjøp en få en! Dette er eneste gangen jeg åpner opp for at du som ikke har egen oljekonto kan teste oljene ved å kjøpe enkeltoljer. Hver eneste dag i frem til fredag kommer det nye tilbud. Vil du være med på en morsom, lærerik uke med masse tilbud 👉🏼 link i bio💁‍♀️
.
.
Jeg har akkurat testet ut en ny variant av blomkålpizza, se storyen min for mer info😍😍.
.
.
Og en god jentekveld JA det får frem smilet! Takk @marianneangelsen @frkalbertine og alle dere andre👯‍♀️💅🏻🙇🏼‍♀️#doterra #essentialoils #natural #pizza #love #life #glutenfree #dairyfree #girls
 • - Yes finally back in Norway! Just landed in Oslo, only one flight left to Bodø. I love Italy, but I love Norway and Bodø more -#norway #italy #amalfi #positano #ravello #vacation #travel
 • - My best travel «buddie»! En oljeblanding som inneholder fantastiske bitterstoffer som er et must for fordøyelsen! Why? Helsen vår styres i stor grad av fordøyelsen, nok magesyre, balanse i bakterieflora med mere. På reise endres også bakteriefloraen og da er det ekstra viktig med support. Jeg bruker zengest/digeszen daglig, og alltid på reise. Og etter etter IS, VIN og tidenes beste lunsj i dag er den GOD å ha😍 ! #lilalife #essentialoils #doterra #natural #naturallife #digestion #supportdigestion #digestzen #zengest #amalfi #italy #italy🇮🇹 #praiano
 • - Crazy tourist in #napoli - #italy#pizzatime #vacation #lilalife #yogagirl #yogaeverywhere #campania #crazygirl #life