Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Julegave tips, og workshop på Lines kjøkken

Tags:  

Koser meg gløgg ihjel nå, har tusen prosjekter på gang.
Lager adventsstake, maler, ordner blomster,
som dere ser er det kaos på kjøkkenbordet mitt.
Men i morgen blir det så bra.
Har malt et strøk i en gammeldags grønnfarge,
bilde lyver litt- ser mer blått ut
Reprise fra i fjor, et supert julegave tips.

advent-0201
advent-025
advent-026
Dette trenger du for å lage disse telyktene:
tomatpureglass
lim
saks
silkepapir
glansbilder
bånd
Slik går du frem:
La glassene ligge i vann, skrap av etikett. Tørk glassene, klipp til papir. Ha rundt, bruk minst mulig lim. Jeg brukte mest i skøytene, under og helt øverst. Lim på et fint glansbilde, og finn et fint bånd å ha rundt glasset. Her er det bare å bruke fantasien. Voila, så har du nydelige julegaver.
Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Veronica november 27, 2010 Reply

  Så nydelige!!! Kanskje jeg skal lage noe sånt! Får et hav med glass av far min nå, alle størrelse og slag, som jeg tenkte å bruke til å ha nøtter og diverse i, i skapet. Men det blir sikkert mer enn jeg trenger her og nå, han eter mye glassmat ser jeg… (rødbet og sylteagurk og syltet alt som går an tror jeg)

  Lys trenger vi nå!

  • line november 27, 2010 Reply

   Ja fint, enkelt og billig. Anbefales:)

 • kjempefine 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   🙂

 • Marianne november 27, 2010 Reply

  Sv: Takk for det. Bestefar er verdens beste å ha når man er syk, hilsen vesla.

  Så koselig med juleforberedelser! Og har registrert at du har gjort unna alle gaveinnkjøp alt. Flinka! Jeg har klart å avvikle julegavekjøping så godt det går jeg. Nå er det bare tantebarn og eget barn som får gaver. Jula handler ikke om pakkene for meg lenger uansett, men om ro, hygge, familie og god mat 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   Ja det var en skikkelig nydelig bilde. Ja det er super koselig, elsker det.

   Kunne ikke vært mer enig med deg når det gjelder gaver, men er ikke kommet dit du er. Kjøper hovedsaklig til barn, har endel yngre søsken, gaver til gudbarn, venner til ungene- totalt blir det altfor mange gaver. Derfor må jeg begynne tidlig for å fordele utgiftene utover året. Det er altfor mye materialistisk pes- kunne vært foruten. L:)

 • Lise november 27, 2010 Reply

  Fast leser legger igjen et spor 🙂 Kos deg masse med juleforberedelser.

  • line november 27, 2010 Reply

   Så koselig:)

 • Tonje november 27, 2010 Reply

  Her pakkes det adventskalenderpakker til den store gullmedalje og Kurts juleplate setter stemningen. Ah for ei hærlig tid! 🙂

  • line november 27, 2010 Reply

   Åh så koooos, ja det e ei fantastisk ti!!!

 • hannem november 27, 2010 Reply

  Så bra at man kan legge ut bilder av det som virker litt kaotisk, synes det blir litt vel strøkent på enkelte blogger innimellom. Hos oss er det oftere kaotisk enn strøkent, for å si det sånt. Synes alltid det er et eller annet prosjekt på gang. Og i denne tida mer enn ellers, selv om det er hyggelig å ha pynta til advent. Her skal lages julesnacks, bakes litt, pakkes advents- og julegaver og skrives et og annet julebrev.

  • line november 27, 2010 Reply

   Her er det ofte kaos, he he. Men det er jo så artig når man ser et lys i tunnelen:). Høres ut som om du har ei koselig tid i vente. L:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi