Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

JIPPI, Noah likte godteriet mitt!

Tags:

Her i huset er jeg vant med at alle sier æsj til «godteriet» jeg lager. Det har resultert i at jeg stort sett bare lager til meg selv, hi hi. Men i går på Frida sin bursdag fikk jeg nytt friskt mot, droppet tradisjonelle kaker og alt det som er mest vanlig når man feirer bursdag.
Vi koste oss med:

♥ Indisk lammegryte, proppet med ingefær, hvitløk, chili, cumin. Rett og slett bare godsaker. Kjøtt var marinert og stekt, kokt tilsammen 1 døgn – kjøttet smeltet i munnen.
Begge ungene elsket gryten, ååååhhh så det varmet mamma hjertet. Til gryten hadde vi crispy blomkål, hot stuff, og sukkererter.
♥Til dessert laget jeg bounty og jordbær dyppet i sjokolade. Jeg hadde forventet ÆSJ,
men gjett hva Noah elsket det og Frida likte det. LYKKE
♥ Enda har jeg et godt lager i kjøleskapet, mmmm!

Indisk lammegryte, laget med kjærlighet♥

Oppskrift kommer i neste PULS

Bounty og jordbær med sjokolade.

Endelig noe som falt i smak ♥

God helg kjære du!

Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Monika Kransvik april 13, 2012 Reply

  Lekkert!! Jeg skal feire 2 bursdager i uken som kommer og foruten om Bountey så er det lite de liker av mine kaker/godteri. Men de der jordbærene skal prøves ut. Husker vi fikk de i Miami når vi giftet oss. Det va bare lekkert 😛

  • Line april 13, 2012 Reply

   Håper de liker jordbærene:)

 • Poltri april 13, 2012 Reply

  Dette med å få barna til å like godsakene våre er jammen ikke lett. Mine liker ikke bounty, men jordbær dyppet i sjokolade er en slager. Så tusen takk for påminnelsen. Ellers så må vi aldri gi opp. Tilslutt siger det inn hos våre små håpefulle.

  • Line april 13, 2012 Reply

   Nei det er sant, men som du sier vi må aldri gi opp:). I går fant jeg endelig noe som falt i smak, så herlig! God helg til deg:)

 • Hege april 13, 2012 Reply

  Men når først barn liker det, har man en fulltreffer! 😀

  • Line april 13, 2012 Reply

   Det er sant:))), god helg.

 • Camilla april 13, 2012 Reply

  Hei

  Har du en formening om Olivita produktet? blanding av selolje og olivenolje for den optimale mixen.

  • Line april 13, 2012 Reply

   Vet ikke noe om det, men høres ut som et bra tilskudd:)

 • Kristine april 13, 2012 Reply

  Jordbær med sjokolade, det skal jeg jammen lage i morgen 🙂 mmmm….

  SV:
  Skiturer er jo veldig hard trening det. Yoga er også god trening. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tålmodighet til det 😉
  God helg 🙂

  • Line april 13, 2012 Reply

   De er super gode, og så enkelt å lage.

   Joda skiturer er ok det, akkurat kommet hjem fra tur med familien. God helg til deg også. L:)

 • Melissa Spania april 13, 2012 Reply

  yummy yummy!
  Når jeg kommer til Norge i sommer skal jeg dyppe i sjokolade. Belgiske jordbær som er monsterstore frister liksom ikke på samme måte…

  Ha en god søndag, i morgen flyr vi tilbake til Spania! Gleder meg!

  klem

  • Line april 13, 2012 Reply

   Dette var nok monster jordbær, hi hi. Skrev om jordbær og sprøyting for en stund tilbake, og norske jordbær er faktisk en versting. Utrolig trist. Men gode er de.

   Håper du er vel tilbake i Spania, heldige du!

   Klem

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi