Tags:     

Det er mange som har siklet etter oppskriften på hjemmelaget is som jeg delte på snap og instagram her om dagen, og det skjønner jeg he he.

Det er egentlig ikke noe hokus pokus, og jeg bruker samme base som jeg bruker til FUDGE, and here we GO!

Dette trenger du:

150 gram mørk sjokolade 70 eller 85 %

2 avokado

1 1/2 dl kokosmelk

1 klype himalayasalt

2 ss kokossukker

2 ts bourbon vanilje

2-3 dråper eteriske oljer (kan droppes, jeg brukte vill appelsin. Kanel vil også smake nydelig)

Om ønskelig kan du tilsette 2 ss kollagen, og dette er min favoritt.

Slik gjør du:

Smelt sjokolade i et vannbad, rør inn kokossukker. Når sjokolade er smelten ta den ut av vannbadet og rør kokosmelk forsiktig inn til du får en tykk masse. (hvis den skiller seg, ikke gi opp. Tips 1 la sjokolade avkjøle litt til eller tips 2 ha i litt ekstra kokosmelk så du får en jevn fin masse. Rør inn salt, vanilje .Ta ut innmat av avokadoene og mos med en stavmikser, hell så over «sjokolademassen» og bland alt. Fordel massen over i isformer, og jeg bruker disse.  Slikk av alt som kan slikkes he he, og sett resten i fryseren (en liten tålmodighetsprøve ;)), og la stå til det er stivnet tar noen timer. Ta ut av formene og nyt.

Bildene og insprasjon til isen er fra HER, Lilabilder kommer 😉 Bare ikke rukket før isen var borte, sååååå god he he!

Jeg synes også det fungerer super godt som en kald mos, da fordeler du massen over i glass, med litt karamellsaus, hakkede nøtter og pisket kokoskrem.

 

Line Holdal

  2 COMMENTS

 • Ålov juli 10, 2018 Reply

  Olala! Denne isoppskriften er en gave til dem som ikke kan/vil spise fløteis!! Så utrolig god, perfekt konsistens! Tusen takk 😊

  • Line juli 10, 2018 Reply

   I know de er så gode, nesten så jeg ikke tror det 🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
 • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
 • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
 • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
 • - Just breathe-
 • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
 • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
 • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife