Middag

Hvitvinsdampede blåskjell og litt til….

Tags:    

Etter full fart på fredagen ble det rolig familiedag lørdag. Blåskjell er noe av det beste jeg vet, og det kler sommeren så godt. Derfor ble det hvitvinsdampede deilige blåskjell med masse gode grønnsaker, og et yderst lite glass vin:)

Hvitvinsdampede Blåskjell

blogg1

Til 2-3 personer

1 nett med blåskjell

1/2 kinesisk hvitløk

1 rød chili, fjern frøene om du ikke vil ha det for sterkt

½ stor purre

1/3 aubergine

1/3 squash

1 liten rødløk

Salt

Pepper

2-3 dl tørr hvitvin

1/2-1 boks hermetiske tomater

blaskjell-009

Rens og vask blåskjellene. Finhakk grønnsakene, og surr i meierismør til det glinser. Ha i de hermetiske tomatene .Tilsett vinen og varm opp alt til kokepunktet. . Rør godt rundt, og la dette koke opp. Ha så i blåskjellene, kok i 5-10 minutter til skjellene har åpnet seg. Smak til sausen med salt og pepper.

blogg7

Jeg serverte superbrød med godt meierismør til blåskjellene. Samt Markus Molitor tørr Rieseling.

Søndag og mandag har vært fine dager her i nord. August er en perfekt mnd for fjellturer, det verste av insekter er borte. Så både søndag og mandag har det vært ut på tur, aldri sur..

Sjekk de 2 sjarmtrollene..

blogg8

I går kveld 22.00, Finnkonakken:)

blogg9

Smil fra Line

Line Holdal

  2 COMMENTS

 • Hanne august 10, 2010 Reply

  Blåskjella dine var supergode de!!! Jeg har aldri prøvd sjøl (bare spist det hos deg;), men kanskje jeg skal sjekke det ut når foreldra mine kommer oppover. Hvor kjøper du de?

  • line august 10, 2010 Reply

   I know, he he. Ja det blir en vinner, jeg kjøper de hos fiske forhandlere. Disse eksakt på hunstadsenteret:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten