Uncategorized

Hva kostet mest?

Tags:

Første «fri» dag på veldig lenge. Planen var å slappe av i dag, men jeg har gjort alt annet enn det. Ryddet, vasket, laget god mat, bakt, sortert bort 3 søppelsekker med klær/sko som skal til Freetex , og handlet inn til helgen. Men nå skal jeg snart slenge meg nedpå sofaen å være litt sløv. Oppskriften på alt som er blitt laget på kjøkkenet i dag kommer, og gled dere:)

Jeg og Noah hadde stor handel tidligere i ettermiddag. Ungene får kjøpe seg en ting hver som lørdagsgodt. Han valgte en kvikklunsj.
Til min store forskrekkelse kostet en liten sellerirot 20,50;-, mens kvikklunsjen kostet 9,50,-.

Burde det ikke vært omvendt?

Ønsker dere en super duper torsdags kveld:)

Stort smil

Line Holdal

  13 COMMENTS

 • Katrine november 4, 2010 Reply

  Gleder meg til du skriver hva du skal bruke selleriroten til, har nemlig en i kjøleskapet som jeg ikke er helt sikker på hva jeg skal bruke til 🙂
  Ønsker deg også en fin kveld og ei riktig god helg.

  • line november 4, 2010 Reply

   :), oppskrift kommer.

   God helg til deg.

 • Veronica november 4, 2010 Reply

  Uff. Vet hva du mener der. Burde være «du blir feit og en byrde for samfunnet»-avgift på mat som ikke gir næringsstoffer. 😉 Sånn man setter på røyken. Til folk klarer å lære seg at kvikk lunsj ikke er noe «lunsj», da ville jeg heller valgt kålrota tror jeg :D…

  • line november 4, 2010 Reply

   Godt poeng:):)

 • hannem november 4, 2010 Reply

  Sånn sellerirot er bare rådyrt, særlig hvis den er vakumpakka. Har funnet rimeligere på innvandrerbutikker, men også på Rema 1000, der har de av og til hele som ikke er pakka inn. Kan lages til selleripuré, eller sammen med andre grønnsaker i supper eller i rotemos. Den er veldig lavkarbo, til rot å være. 🙂

  • line november 4, 2010 Reply

   Kjøpte den faktisk på REMA, og ikke vakumpakket. Tok den minste de hadde, he he. Ble veldig overrasket over prisen. L:)

 • Ingelill november 4, 2010 Reply

  Jo det skulle absolutt vært omvendt. Men jeg si det var stiv pris til å være en sellerirot , hvor i all verden kjøpte du den? Skulle vært en grønnsakshandler på hjørnet slik som i Oslo. Får bl.a kjøpt granatepler til 22 kr/ kg !!

  • line november 4, 2010 Reply

   Ulempen med å bo i nord. Utvalget er ikke så bra, og prisene høyere. Kjøpte selleriroten på Rema. Har forøvrig et granateple i kjøleskapet, har store planer om å lage noe spennende med det:)

 • Janicke Kittilsen november 4, 2010 Reply

  Så bra du har hatt en «fri» dag!! Helt sykt at grønnsaker er dyrere enn sjokolade….

 • Rebecca november 4, 2010 Reply

  Og snart kommer det jo avgifter på «feit mat»..jeg er veldig spent på hva staten definerer som feit og usunn mat?? Mest sannsynlig alle de tingene jeg faktisk spiser.. Bra jeg bor i nærheten av svenskegrensa (dog, det går ikke ann å sammenligne Åre med f.eks Strømstad), der er maten billigere, større og feitere 😀

  • line november 4, 2010 Reply

   Da blir jeg seriøst å vurdere streik, he he. La oss håpe at det er ferdigmat med all det dårlige fettet, og fett i potetgull etc. L

 • Ingelill november 4, 2010 Reply

  Hvis feit mat blir definert som seterrømme, smør, fløte , kokosfett etc, da bør det blir reaksjoner fra det norske folk. En ting er feit mat, en annen ting er usunn og feit mat. Er veldig spent på hva som kommer ut av denne saken.

  • line november 4, 2010 Reply

   Enig med deg, vi får vente i spenning sammen:-)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten