ANBEFALINGER

Hva gjør deg glad?

Tags:    

Livet innebærer mange forpliktelser, og ja GØRR kjedelige gjøremål som bare må fikses. Vaske klær, kopper, hus, brette klær, handle, listen er lang…..

Tidligere lot jeg dette «sluke» meg, og jeg så ikke en ende på ting. Jeg var opptatt av at alt skulle være strøkent til enhver tid, og prioriterte ofte et rent hus fremfor sosiale ting. Heldigvis fikk jeg øynene opp og prioriterer ting som gjør meg glad.

Sunn mat, bevegelse/flyt, stressmestring, oljer alle viktige elementer. Men for noen er ikke alt dette lystbetont, og ja kanskje stressende å skulle «mestre» alt dette. Ved å gjøre ting som gjør deg glad produserer kroppen viktige hormoner og signalsubstanser som legger til rette for en god helse. Klarer du å finne en balanse mellom masse lystbetonte aktiviteter i hverdagen og de fire punktene ja da blir det bra!

Dette er noe av det som gjør meg glad

 1. Fjellturer gir meg sjelefred og gjør meg glad. Denne uken hadde vi to finværsdager og da ble nesten alt annet nedprioritert. Jeg var ute for å fylle «lykkekontoen»
 2. Natur gjør meg glad, derfor er jeg ute hver eneste dag
 3. Tv-serier som ikke gir meg mer enn underholdning der og da, The Bachelor, Younger gjør meg super happy (og jeg er ikke flau ;))
 4. Gode venner og famile
 5. Vin og sjokolade
 6. Yoga
 7. Reise, i september skal jeg til USA, oktober Italia wheeee (januar Marocco)
 8. Lage mat
 9. Være kreativ, og god musikk. Dilla på denne.
 10. Oljer

Noen ting som gjør meg GLAD begrenser jeg litt. Sjokolade, vin, kaffe stimulerer sentralnervesystemet mitt, og personlig setter jeg ekstra pris på det når det ikke er noe jeg tar som en selvfølge. Derimot yoga, turer, gode venner får jeg aldri nok av 😉

Her fra turer denne uken med en god venn.

Hva gjør deg glad? Mitt tips: lag en liste over hva som gjør deg glad, og gjør mer av dette 🙂 

 

 

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust
 • - Happy friday IG friends😘😘😘- #bodø #visitnorway #liveterbestute #gonatural #visitbodø #hike #havapoo #dogsofinstagram
 • - Dette er den verste fjellturen jeg noen gang har vært på. Jeg husker hvert et sekund av turen, hvert et skritt var en utfordring. Ulendt terreng, med bregner høyere enn meg, myr, null sti, bratt, rett og slett et slit, og flere ganger tenkte jeg går dette bra? Da luktet jeg litt ekstra på balance og lavendel. Nå som turen er litt på avstand, tenker jeg WOW for en fantastisk tur, utsikt vakrere enn dette skal man lete lenge etter. Og følelsen av å mestre, er ubetalelig. Jeg er ikke i tvil om at magien, ja den oppstår utenfor komfortsonen💥 #norway #hiking #nature #magic #happy #yolo #lurøy #visitnorway #life #essentialoils #doterra
 • - It’s the last day of October, it’s dark and honestly not my favourite time of the year. But there are always some beauty in nature, and time spent in nature is never wasted time - #bodø #nature #october #liveterbestute #visitbodø
 • - Mange gode grunner til å smile!!! En av dem 🙌🏼 BOGO braker løs i morgen, kjøp en få en! Dette er eneste gangen jeg åpner opp for at du som ikke har egen oljekonto kan teste oljene ved å kjøpe enkeltoljer. Hver eneste dag i frem til fredag kommer det nye tilbud. Vil du være med på en morsom, lærerik uke med masse tilbud 👉🏼 link i bio💁‍♀️
.
.
Jeg har akkurat testet ut en ny variant av blomkålpizza, se storyen min for mer info😍😍.
.
.
Og en god jentekveld JA det får frem smilet! Takk @marianneangelsen @frkalbertine og alle dere andre👯‍♀️💅🏻🙇🏼‍♀️#doterra #essentialoils #natural #pizza #love #life #glutenfree #dairyfree #girls
 • - Yes finally back in Norway! Just landed in Oslo, only one flight left to Bodø. I love Italy, but I love Norway and Bodø more -#norway #italy #amalfi #positano #ravello #vacation #travel
 • - My best travel «buddie»! En oljeblanding som inneholder fantastiske bitterstoffer som er et must for fordøyelsen! Why? Helsen vår styres i stor grad av fordøyelsen, nok magesyre, balanse i bakterieflora med mere. På reise endres også bakteriefloraen og da er det ekstra viktig med support. Jeg bruker zengest/digeszen daglig, og alltid på reise. Og etter etter IS, VIN og tidenes beste lunsj i dag er den GOD å ha😍 ! #lilalife #essentialoils #doterra #natural #naturallife #digestion #supportdigestion #digestzen #zengest #amalfi #italy #italy🇮🇹 #praiano
 • - Crazy tourist in #napoli - #italy#pizzatime #vacation #lilalife #yogagirl #yogaeverywhere #campania #crazygirl #life