ANBEFALINGER

Hva gjør deg glad?

Tags:    

Livet innebærer mange forpliktelser, og ja GØRR kjedelige gjøremål som bare må fikses. Vaske klær, kopper, hus, brette klær, handle, listen er lang…..

Tidligere lot jeg dette «sluke» meg, og jeg så ikke en ende på ting. Jeg var opptatt av at alt skulle være strøkent til enhver tid, og prioriterte ofte et rent hus fremfor sosiale ting. Heldigvis fikk jeg øynene opp og prioriterer ting som gjør meg glad.

Sunn mat, bevegelse/flyt, stressmestring, oljer alle viktige elementer. Men for noen er ikke alt dette lystbetont, og ja kanskje stressende å skulle «mestre» alt dette. Ved å gjøre ting som gjør deg glad produserer kroppen viktige hormoner og signalsubstanser som legger til rette for en god helse. Klarer du å finne en balanse mellom masse lystbetonte aktiviteter i hverdagen og de fire punktene ja da blir det bra!

Dette er noe av det som gjør meg glad

 1. Fjellturer gir meg sjelefred og gjør meg glad. Denne uken hadde vi to finværsdager og da ble nesten alt annet nedprioritert. Jeg var ute for å fylle «lykkekontoen»
 2. Natur gjør meg glad, derfor er jeg ute hver eneste dag
 3. Tv-serier som ikke gir meg mer enn underholdning der og da, The Bachelor, Younger gjør meg super happy (og jeg er ikke flau ;))
 4. Gode venner og famile
 5. Vin og sjokolade
 6. Yoga
 7. Reise, i september skal jeg til USA, oktober Italia wheeee (januar Marocco)
 8. Lage mat
 9. Være kreativ, og god musikk. Dilla på denne.
 10. Oljer

Noen ting som gjør meg GLAD begrenser jeg litt. Sjokolade, vin, kaffe stimulerer sentralnervesystemet mitt, og personlig setter jeg ekstra pris på det når det ikke er noe jeg tar som en selvfølge. Derimot yoga, turer, gode venner får jeg aldri nok av 😉

Her fra turer denne uken med en god venn.

Hva gjør deg glad? Mitt tips: lag en liste over hva som gjør deg glad, og gjør mer av dette 🙂 

 

 

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
 • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
 • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
 • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
 • - Just breathe-
 • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
 • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
 • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife