Glutenfritt Middag

Hjemmelaget pasta, med lite karbohydrater.

Tags:   

Dette er en oppskrift for deg som tåler melkeprodukter. Selv har jeg opparbeidet meg en bedre toleranse, og kan spise litt melkeprodukter. Men fortsatt spiser jeg ca 95 % melkefri kost. Rett og slett fordi jeg kjenner at jeg har det bedre uten. Ikke glem at fasiten på hvordan du skal spise er det kun du som sitter med. Og det viktigste man gjør er å lytte til egen kropp.

Smakte denne pastaen i en hjemmelaget lasagne, og jeg overdriver ikke når jeg sier at det smakte nydelig!

Oppskriften kommer fra Sofie Hexebergs livsstilskurs

Dette trenger du:

4 store egg

5 ss fiberhusk

175 g philadelfiaost

Slik gjør du:

Alt kjøres i food-prosessor eller mixmaster i ett minutt. Las det hvile i 5 minutter, eltes i 1 minutt og formes til en seig bolle. Kjevle så ut mellom to oljesmurte bakepapir slik at det dekker et standar stort stekebrett. Stek på 150 grader i 10 minutter. Med papiret på. Avkjøl på rist og kuttes i ønsket fasong. Egner seg til lasagne og tagliatelle.

Bildet lånt fra denne bloggen:)

Kjære: sånn ønsker jeg meg når jeg kommer hjem neste fredag ♥

Line Holdal

  8 COMMENTS

 • Kine mars 23, 2012 Reply

  Ser mange skriver 5 ts fiberhusk, mens du tar 5 ss. Stemmer det at du bruker litt ekstra? 🙂

  • HanneM mars 23, 2012 Reply

   Det hørtes litt mye ut…

   • Line mars 23, 2012 Reply

    Det er det oppskriften sier:)

  • Line mars 23, 2012 Reply

   Jeg har ikke laget det selv, bare fått det servert på Akinon. Og de brukte50 gram/5 ss. L:)

  • Marianne J mars 23, 2012 Reply

   Jeg har forsøkt denne med ulike mengder fiberhusk (hadde en teori om at pastaen kunne bli litt mer \»al dente\» med mere fiberhusk – og det føler jeg også den ble, i mindre grad)

   Uannsett så har jeg kommet frem til at mengdeforholdet er ikke så viktig, ettersom alle ingrediensene \»stivner\» i ovnen 😉 Pastaen kan dermed lages med litt fiberhusk, mye fiberhusk, og kanskje også slett uten fibehusk;)

   • Line mars 23, 2012 Reply

    Takk for tips og at du deler erfaringer:)

 • HanneM mars 23, 2012 Reply

  Jeg har enda ikke prøvd å lage denne pastaen, men har satt det på lista over \»Skal prøves\». På den lista står også makroner, og denne uka har jeg kjøpt utstyr, så det er jeg nødt til å prøve i helga (sammen med jentene mine).

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?