Glutenfritt Middag

Hjemmelaget pasta, med lite karbohydrater.

Tags:   

Dette er en oppskrift for deg som tåler melkeprodukter. Selv har jeg opparbeidet meg en bedre toleranse, og kan spise litt melkeprodukter. Men fortsatt spiser jeg ca 95 % melkefri kost. Rett og slett fordi jeg kjenner at jeg har det bedre uten. Ikke glem at fasiten på hvordan du skal spise er det kun du som sitter med. Og det viktigste man gjør er å lytte til egen kropp.

Smakte denne pastaen i en hjemmelaget lasagne, og jeg overdriver ikke når jeg sier at det smakte nydelig!

Oppskriften kommer fra Sofie Hexebergs livsstilskurs

Dette trenger du:

4 store egg

5 ss fiberhusk

175 g philadelfiaost

Slik gjør du:

Alt kjøres i food-prosessor eller mixmaster i ett minutt. Las det hvile i 5 minutter, eltes i 1 minutt og formes til en seig bolle. Kjevle så ut mellom to oljesmurte bakepapir slik at det dekker et standar stort stekebrett. Stek på 150 grader i 10 minutter. Med papiret på. Avkjøl på rist og kuttes i ønsket fasong. Egner seg til lasagne og tagliatelle.

Bildet lånt fra denne bloggen:)

Kjære: sånn ønsker jeg meg når jeg kommer hjem neste fredag ♥

Line Holdal

  8 COMMENTS

 • Kine mars 23, 2012 Reply

  Ser mange skriver 5 ts fiberhusk, mens du tar 5 ss. Stemmer det at du bruker litt ekstra? 🙂

  • HanneM mars 23, 2012 Reply

   Det hørtes litt mye ut…

   • Line mars 23, 2012 Reply

    Det er det oppskriften sier:)

  • Line mars 23, 2012 Reply

   Jeg har ikke laget det selv, bare fått det servert på Akinon. Og de brukte50 gram/5 ss. L:)

  • Marianne J mars 23, 2012 Reply

   Jeg har forsøkt denne med ulike mengder fiberhusk (hadde en teori om at pastaen kunne bli litt mer \»al dente\» med mere fiberhusk – og det føler jeg også den ble, i mindre grad)

   Uannsett så har jeg kommet frem til at mengdeforholdet er ikke så viktig, ettersom alle ingrediensene \»stivner\» i ovnen 😉 Pastaen kan dermed lages med litt fiberhusk, mye fiberhusk, og kanskje også slett uten fibehusk;)

   • Line mars 23, 2012 Reply

    Takk for tips og at du deler erfaringer:)

 • HanneM mars 23, 2012 Reply

  Jeg har enda ikke prøvd å lage denne pastaen, men har satt det på lista over \»Skal prøves\». På den lista står også makroner, og denne uka har jeg kjøpt utstyr, så det er jeg nødt til å prøve i helga (sammen med jentene mine).

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi