Glutenfritt Middag

Hjemmelaget pasta, med lite karbohydrater.

Tags:   

Dette er en oppskrift for deg som tåler melkeprodukter. Selv har jeg opparbeidet meg en bedre toleranse, og kan spise litt melkeprodukter. Men fortsatt spiser jeg ca 95 % melkefri kost. Rett og slett fordi jeg kjenner at jeg har det bedre uten. Ikke glem at fasiten på hvordan du skal spise er det kun du som sitter med. Og det viktigste man gjør er å lytte til egen kropp.

Smakte denne pastaen i en hjemmelaget lasagne, og jeg overdriver ikke når jeg sier at det smakte nydelig!

Oppskriften kommer fra Sofie Hexebergs livsstilskurs

Dette trenger du:

4 store egg

5 ss fiberhusk

175 g philadelfiaost

Slik gjør du:

Alt kjøres i food-prosessor eller mixmaster i ett minutt. Las det hvile i 5 minutter, eltes i 1 minutt og formes til en seig bolle. Kjevle så ut mellom to oljesmurte bakepapir slik at det dekker et standar stort stekebrett. Stek på 150 grader i 10 minutter. Med papiret på. Avkjøl på rist og kuttes i ønsket fasong. Egner seg til lasagne og tagliatelle.

Bildet lånt fra denne bloggen:)

Kjære: sånn ønsker jeg meg når jeg kommer hjem neste fredag ♥

Line Holdal

    8 COMMENTS

  • Kine mars 23, 2012 Reply

    Ser mange skriver 5 ts fiberhusk, mens du tar 5 ss. Stemmer det at du bruker litt ekstra? 🙂

    • HanneM mars 23, 2012 Reply

      Det hørtes litt mye ut…

      • Line mars 23, 2012 Reply

        Det er det oppskriften sier:)

    • Line mars 23, 2012 Reply

      Jeg har ikke laget det selv, bare fått det servert på Akinon. Og de brukte50 gram/5 ss. L:)

    • Marianne J mars 23, 2012 Reply

      Jeg har forsøkt denne med ulike mengder fiberhusk (hadde en teori om at pastaen kunne bli litt mer \»al dente\» med mere fiberhusk – og det føler jeg også den ble, i mindre grad)

      Uannsett så har jeg kommet frem til at mengdeforholdet er ikke så viktig, ettersom alle ingrediensene \»stivner\» i ovnen 😉 Pastaen kan dermed lages med litt fiberhusk, mye fiberhusk, og kanskje også slett uten fibehusk;)

      • Line mars 23, 2012 Reply

        Takk for tips og at du deler erfaringer:)

  • HanneM mars 23, 2012 Reply

    Jeg har enda ikke prøvd å lage denne pastaen, men har satt det på lista over \»Skal prøves\». På den lista står også makroner, og denne uka har jeg kjøpt utstyr, så det er jeg nødt til å prøve i helga (sammen med jentene mine).

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Right now it’s pretty dark in Bodø, actually about 18-19 hours during a day. Then I love to get lost in some good summer memories. And soon the sun turns...- #dream #hike #nature #life #seasons #bodø #visitnorway #visitbodø #yoga #yogadaily #northern
  • - Holy moly this is a hit💥, bananabread. Loaded with with nourishing ingrediens. Best part, it taste like gold💯
.
.
Thanks @marlenbakke  for the recepie🌟❤️
.
. 
Verdens beste bananbrød .
.
• 3 modne bananer
• 100 gram mandler
• 3 egg
• 30 gram kokosmel
• 1 ss Fiber Husk
• Litt kanel
• Litt vaniljefrø fra vaniljestang
• Litt Himalaya salt
• 50 g hakket valnøtter( fermenterte)

Jeg hadde selvfølgelig i litt eteriske oljer, denne gangen en dråpe kanel👯‍♀️ Sett ovnen på 170 grader, gjerne varmluft. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser. Jeg knuste mandlene (som jeg hadde fermentert i en kaffekvern først) Smør brødformen, bruk ghee eller kokosolje så unngår du at bananbrødet sitter fast i bunnen.
Brødet blir ekstra fint og godt om du tar en banan og kutter på langs og legger oppå før du steker. Strø deretter litt kanel og kokossukker på toppen. Tadaa, yum!
Stek bananbrødet i ca 30 minutter i forvarmet varmluftsovn. Kjøl ned og server! Oppbevares i kjøleskapet, der holder det seg fint en ukes tid.
.
Psst: Blir veldig godt med peanøttsmør, skivet banan og jordbær på som pålegg ;) .
.
Tagg noen du tror vil elske dette💁‍♀️ .
.
And does someone want the recepie in english, let me know😍
  • - Ut på tur, stort sett hver en dag, uansett vær og vind, WHY? .
.
.
Bevegelse gir energi og flyt, noe som igjen gir meg ro og fokus. Og ikke minst det gjør oss glad! .
Driven er  ikke vekt, kropp eller utseende, og det er så BEFRIENDE! Linus er helt enig😉
.
.
I Bodø er vi midt inne i dypeste mørketiden og jeg er så heldig som har mulighet til å tilpasse hverdagen min sånn at jeg kan være ute midt på dagen for å få etterlengtet dagslys. Har du ikke mulighet? .
.
.
Da anbefaler jeg lyslampe
God næring og tilskudd proppet med naturlige vitaminer og mineraler
Og om mulig ta seg en tur til sol og varme i mørketid
.
.
❌⭕️❌⭕️Line-Lilalife
  • - Practise is the prosess! And remember two things:
.
Don’t let the fear of falling keep you from flying🧚🏻‍♂️
.
Falling down is a part of life. Getting back up is living👯‍♀️
.
#life #nature #yoga #hiking
  • - På vei hjem fra Stockholm etter 6 dager på reise. På disse dagene har jeg spist iallefall 12 stykker kake, snopkuler, bananbrød. Flere har sikkert tenkt har det klikket for frk. Lilalife ? Nei det har vært et bevisst valg, for å vise at det er 100 % mulig å nyte livet og samtidig ta vare på kropp og sinn. Jeg har ikke hatt noe magevondt, svingende blodsukker elle r skiftende humør... I feel great!
.
.

WHY?
.
.

Personlig synes jeg fokuset ofte er negativt ladet ved en livsstilsendring. Du må fjerne:
.
.
Sukker
Gluten
Melk
And so on
.
.

Men hva med å heller tenke hva kan jeg tilføre? 
Det er et HAV av muligheter... .

Dadler
Kokosfett
Nøtter
Bær
mm .
.

Med disse ingrediensene kan du trylle frem den ene nytelsen etter den andre...
.
.

Alt jeg har inntatt har i hovedsak vært basert på dette og andre naturlige råvarer. Råvarer som smaker nydelig, men det viktigste de gir god følelsen👯‍♀️ Ha fokus på mulighetene, for de er såååå mange💥💥💥 Her er er et utvalg av det jeg har inntatt😅😍
  • - Akkurat landet i Stockholm etter fantastiske dager i Oslo og Tønsberg. Endelig tid igjen for å «henge» med favorittene mine og nå er hver en celle fylt opp til randen med energi og faglig påfyll. Jeg er evig takknemlig for at jeg kom over @tunmed.no, som har vært med på å få meg ut av spiseforstyrrelser og laget meg min drømmejobb. 2-3 årlige treff med alle disse gode, kloke menneskene gjør meg så lykkelig! Stockholm er bra, men jeg gleder meg til å lande i Bodø onsdag- byen i mitt hjerte! Ikke bare meg som er på reise😉flyet på bildet er på vei fra abu dhabi til chicago 👯‍♀️ #travel #sweden #bodø #nature #home #december #winter #drømmejobb
  • - Å drømme er viktig. Når du  kombinerer drømmene dine med konkrete mål, disiplin og tro, da oppstår magien! Dette er akkurat det jeg har ønsket og jobbet for og mot! #drømmejobb #dream #doterra #team #teamlilalife #natural #naturallifestyle #bodø #visitbodo
  • - I am me and that’s more than good enough. It «only»  took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen,  immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse.  Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro,  jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40  #goodenough #loveyourself #lilalive #trust