Glutenfritt Middag

Hjemmelaget pasta, med lite karbohydrater.

Tags:   

Dette er en oppskrift for deg som tåler melkeprodukter. Selv har jeg opparbeidet meg en bedre toleranse, og kan spise litt melkeprodukter. Men fortsatt spiser jeg ca 95 % melkefri kost. Rett og slett fordi jeg kjenner at jeg har det bedre uten. Ikke glem at fasiten på hvordan du skal spise er det kun du som sitter med. Og det viktigste man gjør er å lytte til egen kropp.

Smakte denne pastaen i en hjemmelaget lasagne, og jeg overdriver ikke når jeg sier at det smakte nydelig!

Oppskriften kommer fra Sofie Hexebergs livsstilskurs

Dette trenger du:

4 store egg

5 ss fiberhusk

175 g philadelfiaost

Slik gjør du:

Alt kjøres i food-prosessor eller mixmaster i ett minutt. Las det hvile i 5 minutter, eltes i 1 minutt og formes til en seig bolle. Kjevle så ut mellom to oljesmurte bakepapir slik at det dekker et standar stort stekebrett. Stek på 150 grader i 10 minutter. Med papiret på. Avkjøl på rist og kuttes i ønsket fasong. Egner seg til lasagne og tagliatelle.

Bildet lånt fra denne bloggen:)

Kjære: sånn ønsker jeg meg når jeg kommer hjem neste fredag ♥

Line Holdal

  8 COMMENTS

 • Kine mars 23, 2012 Reply

  Ser mange skriver 5 ts fiberhusk, mens du tar 5 ss. Stemmer det at du bruker litt ekstra? 🙂

  • HanneM mars 23, 2012 Reply

   Det hørtes litt mye ut…

   • Line mars 23, 2012 Reply

    Det er det oppskriften sier:)

  • Line mars 23, 2012 Reply

   Jeg har ikke laget det selv, bare fått det servert på Akinon. Og de brukte50 gram/5 ss. L:)

  • Marianne J mars 23, 2012 Reply

   Jeg har forsøkt denne med ulike mengder fiberhusk (hadde en teori om at pastaen kunne bli litt mer \»al dente\» med mere fiberhusk – og det føler jeg også den ble, i mindre grad)

   Uannsett så har jeg kommet frem til at mengdeforholdet er ikke så viktig, ettersom alle ingrediensene \»stivner\» i ovnen 😉 Pastaen kan dermed lages med litt fiberhusk, mye fiberhusk, og kanskje også slett uten fibehusk;)

   • Line mars 23, 2012 Reply

    Takk for tips og at du deler erfaringer:)

 • HanneM mars 23, 2012 Reply

  Jeg har enda ikke prøvd å lage denne pastaen, men har satt det på lista over \»Skal prøves\». På den lista står også makroner, og denne uka har jeg kjøpt utstyr, så det er jeg nødt til å prøve i helga (sammen med jentene mine).

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
 • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
 • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
 • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
 • - Just breathe-
 • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
 • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
 • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife