Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen Uncategorized

Her kommer oppskrift på paien, og litt om hemmeligheten min fra i sommer

 

Jeg elsker sjokolade, jeg elsker smør og jeg elsker kokos, en pai med alle disse ingrediensene kunne ikke bli annet enn en suksess. Det at de andre i familien også likte den varmet selvfølgelig hjertet mitt. Til nå har jeg bare fristet med bildet av paien, men i dag kommer endelig oppskriften.

Crispy sjokolade og kokospai.

Dette trenger du:

200 gram kokosmasse

4 ss smør, jeg brukte klarnet.

Fyll:

225 gram mørk sjokolade

1 1/2 dl kokosfløte eller fløte

Slik gjør du:

Forvarm ovnen på 175 grader. Bland 1/3 av kokosmassen sammen med smøret i en kjøkkenmaskin, la stå 1-2 minutter. Bruk fingrene og tilsett resten av kokosmassen, bland det godt sammen. Fordel massen i en paiform på ca 22 cm, bruk fingrene og fordel utover. Lag en forhøyning slik at paien får en skrorpe. Dekk til rundt skorpen de 10 første minuttene av stekingen. Jeg klipte til bakepair. Fjern og stek de siste minuttene uten. Bunnen er ferdig når den er gylden.

 

 

Fyll:

 

Smelt sjokoladen i et vannbad på svak varme. Rør inn kokosfløten forsiktig når sjokoladen er smeltet. Ha fyllet i paibunnen. La kaken avkjøles minst 1 time i kjøleskap.

 

 

Opplevde at den var litt “ryen” første dagen, men derimot dag nummer 2 var den PERFEKT!

Og hemmeligheten, kommer i et eget innlegg om litt…

PS: legger ut litt bilder nå og da på Instagram om det er av interesse, lilalife12.

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
  • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
  • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
  • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
  • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
  • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
  • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg  her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
  • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi