AIP hva kan jeg spise? AIP OPPSKRIFTER Glutenfritt

Gulrotkake med smak av jul

Denne kaken smaker himmelsk, og tro det eller ei helt uten mel, melkeprodukter, egg og sukker. Et perfekt alternativ for deg som er sensitiv og ønsker noe godt i førjulstiden.

Ostekake med smak av jul

Dette trenger du:

1 kopp kokosmel
1/3 kopp arrowroot
2 ts kanel
1 ts ingefær
1/2 ts nellik
1/2 ts stjerneanis
1 ts natron
1/3 kopp lønnesirup
1-2 ts vanilje
1 liten ts salt
1 moden banan
1 kopp smeltet kokosolje
1 ss eplecidereddikk
1/2 kopp vann
2 ss gelatin
1 toppet kopp med revet gulrot

 

Oppskrift med en Lila tvist og bilde: Randi Erfjord

Slik gjør du:

Bland det tørre og det våte hver for seg. Løs opp gelatinen i den halve koppen med vann. La gelatin blandingen stå noen minutter. Bland så alt sammen, visp godt så det blir luftig. Form til fire små kakebunner som er noen cm tykke. Stek i 35-40 min på 175grader. Smørkremen lagde jeg av kokosmelk, kokossmør, sitron og litt vanilje. Kan også bruke appelsin istedenfor sitron. Bland sammen i blender og la stå kaldt i noen timer.

Da er det bare å nyte

Her er oppskrift på en annen variant, gulrotmuffins (ikke AIP vennlig)

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?