Tags:   

I år blir det en veldig annerledes 17. mai feiring. Jeg er i London og skal være her de neste dagene på kurs å lære enda mer om en naturlig livsstil og oljene fra doTERRA.

Jeg gleder meg voldsomt, men samtidig er det rart å være borte på nasjonaldagen. Hadde jeg vært hjemme så er det en ting som er sikkert, jeg hadde bakt en av kakene jeg deler oppskrift på her. De er begge en fest både for munn og mage.

Jeg ønsker deg og dine en super 17. mai feiring.

Gulrotakake 1.

Dette trenger du:

1 dl hasselnøtter
1 dl mandler
4 dl havregryn
1 dl kokosmasse
1 ts bakepulver
1 klype salt
1 ss kanel
1 ss kardemomme
2 bananer
4 egg
15 dadler
5 mellomstore gulrøtter

Kokoskrem:

1 boks full fett kokosmelk, kjøleskapskald
2 ts honning
1 ts revet sitronskall, helst økologisk

Slik gjør du:

Skrell og rive gulrøttene. Mal hasselnøtter, mandler, kokosmasse og havregryn til fint mel i ei kaffekvern eller  blender. Bland sammen alle de tørre ingredienser i en bolle. Ha banan, dadler og egg i en blender og kjør til en jevn masse. Vend den våte blandingen inn i den tørre, og tilsett revet gulrot. Ha røren i en smurt kakeform, og stek på 200 grader i 30-40 minutter. Prøv deg frem med en liten pinne eller gaffel, for å sjekke om kaken er passe stekt. Avkjøl kaken før servering. Kaken smaker best avkjølt, lag den gjerne dagen før du planlegger servering.

Krem

Bruke den harde kokosmassen i toppen av boksen med kokosmelk (ca halve boksen). Visp kokosmassen sammen med 4 ss honning til en luftig krem. Vend revet sitronskall inn i kremen, og fordel utover kakebunnen. Pynt gjerne med bær eller fine blomster.

Gulrotkake 2

Dette trenger du:

125 gram klarnet smør
1 egg
2-3 ss kokosblomstsukker
1 1/2 kopp gulrøtter
1 1/2 kopp malte mandler eller mandelmel
1/2 ts natron
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kanel
1/2 ts muskat
1/2 ts gurkemeie

Du kan også bruke bruke eteriske oljer fra doTERRA i kaken, selv digger jeg kanel og ingefær, og en dråpe av hver er nok.

Slik gjør du:

Riv gulrøtter, deretter pisk egg og kokosblomstsukker. Rør inn det tørre inn i eggeblandingen, tilsett smør og gulrøtter. Stek i en brødform i ca 30 minutter. Legg gjerne noe over kaken om du ser den begynner å bli for stekt på toppen.

Smil fra 

Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?