Uncategorized

Gled deg til oppskrift på crispy sjokolade og kokospai

 

I helgen hadde jeg og Bjørn Christian 11 års bryllupsdag. Ingen storslått feiring, men på lørdagen hadde vi et par timer for oss selv mens ungene var på disco. Jeg hadde tidligere på dagen laget en crispy sjoklade og kokospai, så vi bestemte oss for å bestille take away.


(noe vi svært sjeldent gjør siden halve huset er intolerant for det meste, pluss at ingenting smaker bedre enn hjemmelaget mat!)

Mmmm♥

Paien ble forøvrig nydelig, den er melke og glutenfri. Oppskrift kommer på bloggen iløpet av uken, så gled deg.

Bjørn har i takt med resten av familien gradvis endret kosten sin, men en gang iblant liker har å skeie ut med en  burger, cola og chips. På bryllupsdagen vår i fjor gav jeg han en tilleggsgave: gavekort på en hamburgermeny, he he. Denne benyttet han i år noe som sier alt om hvor ofte han egentlig spiser det..

 

Se så fornøyd han er…

 

Mens jeg koste meg med sashimi, salat med sjøgress etc og en frisk god italiensk hvitvin. Og ville seriøst ALDRI byttet dette med en hamburgermeny.

 

Paien var prikken over i’en. Nydelig!

Omleggingen av kosten til Noah etter vi fikk svar på test fra bmlab har gått bare fint.


Alle er med på lag, nå som vi har noe konkret å forholde oss til. Her er han litt mellomfornøyd med smoothien jeg har laget til han.

 

Derimot gårdagens middag elsket alle mann. 

Reinskav stekt med diverse grønnsaker. Saus av tamari soyasaus, pepper og kokosfløte. Tilbehør: sellerirotchips, rosenkålkrem og nyrørt ripssyltetøy. Mat er godt dere:)

 

  2 COMMENTS

 • Elin Askildsen august 27, 2012 Reply

  Hei, når kommer boken din ut? Er det mulig å ha konsultasjon over tlf? Hva koster det.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi