Uncategorized

Gjør det du liker best.

Tags:  

Om ikke lenge reiser jeg sørover. Da blir det gjensyn med mine medbloggere Rita og Alex, jeg skal på skole, og bare nye livet. Jeg har starter på en selvutviklingsskole hvor jeg er på samling 1 gang i mnd. Jeg lærer utrolig mye om meg selv, på godt og vondt. Og har erfart at det er kjempe vanskelig å endre egne atferd, vaner og mønstre. Det går stadig fremover, sakte men sikkert. 

 

Jeg er blitt mer opptatta av å gjøre ting som gjør meg glad. Og en stor terapi for meg er naturen, og det å drømme meg bort i fotografering. Her kommer noen glimt fra Bodø. Vi har hatt noen fantastiske vinter måneder med masse sol, og lite snø. Utrolig herlig.

 

Bodøsjøen

 

Bodøsjøen

 

Bodø, byen i mitt hjerte.

 

bodø2

 

Bodøsjøen.

 

bodøsjøen 3

 

Fra et gammelt hus, eller skatt, i Bodø.

 

bodøsjøen 2

 

Fra samme hus, dreams.

 

Bodø

 

Gleder

 

Ha en fin dag

Line Holdal

  3 COMMENTS

 • Ellinor mars 6, 2014 Reply

  Fantastiske bilder 🙂 Gleder meg til energiuka og sol og varme om ikke så lenge ,klem <3

 • Kristin uten blogg mars 6, 2014 Reply

  Hvilken skole er dette?

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten