Lunsj Snacks

Frokost og lunsj i en smekk

Mandag og klar for en ny uke. Hadde en optimal oppladning til ny uke i går. Nøt en fantastisk massasje med Jan på Balansen, må oppleves!!!! 30 minutter massasje før trening, 45 minutter etter. Anbefales:). Etter det bar det i velværeavdelingen igjen. Så nå er jeg klar som et egg for en travel uke.

I perioder er jeg litt strengere med kosten, som regel i en periode på 1-3 uker. Jeg starter i dag, og legger selvfølgelig ut tips om hvordan man kan spise.
Dette innebærer at jeg kutter kaffe, alkohol, alt av sjokolade, og spiser renest mulig.
Kommer nærmere tilbake til dette i morgen. (detox), og hvordan man kan gjøre det. Dette er noe som kroppen har godt av:)

Her er frokosten og lunsjen min for i dag:

reketapas-009

Dette trenger du til 2 måltid:

Scampi (5-6 dame, 8-10 mann)

Litt kalkunskinke

1/2 selleri

Litt brokkoli

Purre

Squash

Egg ( 2 dame, 3-4 mann)

Noen cherrytomat

Urtesalt

 

Jeg begynte forberedelsebe i går kveld. Med å skjære opp grønnsakene og litt kalkunskinke, tinte og pellet scami. La alt i en boks

reketapas-0021

 Her er jeg klar til å begynne og lage

reketapas-004

Jeg stekte først scampiene i coucosa ca 15 sek på hver side, og saltet. Deretter tok jeg de ut av pannen og surret grønnsakene. Da grønnsakene og skinka var ferdig hadde jeg scampiene i. Jeg har alltid hot stuff tilgjengelig i kjøleskapet. Dette hadde jeg ca 1 ss av sammen med det i panna. Hvis du ikke har det tilgjengelig, kan du smake til med annet krydder. Tilsett 2 egg som er lettpisket med gaffel, tilsatt litt vann, salt og pepper. Dette har jeg til 2 måltder. Er du mann øk til 3 eller 4 egg

reketapas-005

Her har grønnsakene og eggene fått godgjøre seg under lokk på middels varme. Retten er fedig når eggene har stivna.

reketapas-012

Det var godt ja:)

Smil fra Line

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Anita februar 22, 2010 Reply

  denne ska eg prøv,fredag laga vi lasagnen din,varma restan til kvelds.kjempegodt

 • Liv Torill februar 22, 2010 Reply

  Denne retten var bare helt nydelig!! Tusen takk Line for en kjempe flott blogg og for at du deler din kunnskap med oss. Nå er det plutselig begynt å bli morsomt å LAGE mat, for det er det jeg gjør nå.

  • line februar 22, 2010 Reply

   Supert X 1000:)

   Smil fra mæ

 • NewlifeofM februar 22, 2010 Reply

  Kjempeflott blogg du har, veldig inspirerende på min vei mot en sunnere livsstil. Detox er et interessant tema som jeg holder på å lese meg opp på før jeg skal prøve det ut. Men det kommer til å bli tungt å klare seg uten rødvinen 😉

  • line februar 22, 2010 Reply

   Tusen takk:)

   Er en rødvin elsker selv, så vet hva du snakker om:). men 1 eller 2 uker klarer man.

   Stort smil fra Line

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - In Tune with nature - #lilalife #bodø #visitbodo #yogadaily #yogainspiration #hiking #nothernnorway #runandrelax #doterra #doterralife #visitbodø #yogacertified
 • - Be grateful for what you have, and work for what you want! - Endelig tilbake i Bodø, kjoler og høye hæler er gjemt i skapet, joggesko og natur is the best( og pysj😂) #bodø #visitnorway #visitbodo #lilalife #hiking #yogadaily #yogalove #yogainspiration #doterra ##nature #hike #love #life
 • When things change inside you, things change around you #lilalife #life #yogadaily #yogainspiration #yogalove #travel #düsseldorf #germany #grow #nature #learning #doterra #doterralife #bluediamond
 • - Worrier or a Warrior? I have decided to be a warrior after several years beeing a real worrier. Day by day, step by step, learning and growing on my way. And I have really enjoyed celebratipn in Dusseldurf with my doTERRA family. Next year in Rome, and as you can see I, @plant_based_wisdom and @henriettekalgraff had planned this😉🇮🇹Look forward to doTERRA Europe convention 2020 in Italy😍😍😍😍😍 #doterra #doterraeurope #lilalife #germany #italy #düsseldorf #rome #bluediamond
 • - The power of nature! Jeg elsker oljene mine, og håper at alle alle alle skal få oppleve effekten og gleden av dråpene! .
.
Det å få være på convention å lære mer og mer om kjemien i oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan gjøre en forskjell for deg og meg= pur lykke! 
doTERRA sourcing the best, helping the most! For meg har det å ha et åpent sinn endret livet 100 %. Benjamin Franklin sier: When you are finished changing, you are finished. .
.
Tidligere hadde jeg en liten konkurranse i forbindelse med aktiv mai, gratulerer @jomfrulillevik 2 oljer er på vei til deg🥰
 • - Happy birthday Norway❤️🇳🇴 Even though I feel blessed travelling and learning at the @doterraeurope convention. It feels a little sad not beeing home. You all have to celebrate a little extra for me🎈- #norway #birthday #17mai #doterraconvention #doterra #essentialoils #travel #dusseldorf #lilalife #yoga #yogainspiration #yogadaily #yogalove #hiking
 • Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner.
🥰 .
👉🏼Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: .
.
💝Smaker godt
💝Holder blodsukkeret stabilt
💝Er bra for hormonene dine
💝Rett og slett hele deg.. .
.
👉🏼Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm for noen dager siden. Kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte:
.
Søtpotetrøsti

1/2 relativ stor søtpotet
Salt
Pepper
Slik gjør du: .

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.
Server med:
.

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint 🙂 Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum. . #naturalfoods #friends #prana #paleo #lovefood #lilalife #hormonehealth #stabilebloodsugar #doterra @whatsbalance ❤️
 • Yoga har vært en stor del av livet mitt i snart 20 år, og det er så mye mer enn den fysiske delen; asanas. Pust, tilstedeværelse, takknemlighet... De siste årene har vært fantastiske, men travle. Yoga har ikke blitt glemt, men har fått en mindre plass i livet mitt.

Jeg har forelsket meg dagene i Stockholm, rett og slett i yoga. Og jeg gleder meg til å fordype meg i tiden fremover.

I dag var jeg på to fantastiske timer med @rkm_acharya_yoga og mellom timene delte han så mye spennende blant annet fra ayurveda. Og jeg gleder meg til å ha han med som gjest på podcasten.

Nok en gledings; ny episode med yogini, isbader, og superdamen @trineberge_ er nå tilgjengelig🥰👉🏼 Gled deg❤️ #yoga #stockholm #urbanom #yogadaily #yogalove #travel