Lunsj

Fristende lunsj tips

Tags:  

Variasjon i kosten er en utfordring for veldig mange. Man kjører seg fast i ett spor, som kan resultere i at man blir matlei. Her er mitt beste tips å tenke muligheter, være, leken på kjøkkenet, prøv ut nye ting og ikke minst med en positiv innstilling.

Her kommer tips til 2 enkle, men gode lunsjer.

Scampi med godt følge

Her har jeg stekt scampi i cocosa(brun etikett) ca 15 sek på hver side, ha på salt. Legg til side. Surr purre, blomkål, squash, rødløk og evnt andre grønnsaker du vil ha i. Bland grønnsaker, scampi, feta fra geit, olivenolje, salt, pepper og lime. Vips en nydelig lunsj.

NB: intoleranse for kasein? Da kan det hende du tåler geitost, proteinene er satt sammen på en annen måte. Jeg tåler det og er nå begynt å introdusere chevre, feta etc.

Kyllinglår med blomkålmos og tomatiserte grønnsaker

Her har jeg surret det jeg fant av grønnsaker sammen med cherrytomat og geitefeta. Hadde dette i en boks sammen med rester av blomkålmos. Kjøpte meg et kyllinglår på butikken, og resultatet ble en fristende, god lunsj på null komma niks.

Dagens frokost ble squash og gulrot lapper

I dag er jeg klar for ny CrossFit trening, gru, gleder meg. Fortsatt veldig støl etter økten tirsdag, he he.
Satt akkurat å svarte på kommentarer fra innlegget Give away da fikk jeg beskjed fra wordpress:

Du publiserer kommentarer i alt for stort tempo. Sett ned farten.

hi hi, kanskje den hadde hengt bedre om den fikk lavkarbo…

God dag til deg:)

 

Line Holdal

  8 COMMENTS

 • karina november 3, 2011 Reply

  nei, nei, nei! du må jo ikkje ete scampi!
  http://www.youtube.com/watch?v=r9u6D2qGwXo

  • Line november 3, 2011 Reply

   Karina har lest dette tidligere, og jeg leser hele tiden noe om et eller annet. Fisk, kjøtt, egg, og på et tidspunkt holdt jeg på å bli gal siden jeg tok alt innover meg. Nå tenker jeg at jeg variere i det jeg spiser, og nei scampi er ikke optimalt. Men jeg må si at snutten fra youtube satte igang endel følelser, og blir nok en stund til jeg spiser scampi. Men har du sett filmen Food Inc? Hvordan kyllinger behandles, bruk av antibiotika, hormoner, osv. Hele industrien er syk, og skummel!

   • karina november 3, 2011 Reply

    Jepp, det er sjukt! Difor et eg mest økologisk, når eg unnar meg kjøt. Og når det gjeld fetaost, er ekta feta av saueost og fåreost i ein fin blanding. Den får du gjerne berre i delikatessebutikkar eller daglegvarebutikkar med litt større utval.

    • Line november 3, 2011 Reply

     Ja enig med deg, prøver også velge økologisk. Fetaen som jeg kjøpte var 100% får, men det kostet deretter. 75 kroner for et lite glass. Men kvalitet er verdt det.

 • hannem november 3, 2011 Reply

  Dette ser lekkert ut. Bruker ikke så mye scampi, foretrekker kortreiste reker fra Lyngen, de kan også brukes istedenfor. Det blir sjelden lunsj når jeg er heime, holder meg så lenge mett på yoghurt og nøtter.

  • Line november 3, 2011 Reply

   Ja de er nok et mye bedre alternativ. Jeg spiser lunsj i 15 tiden, og middag ca 20. hi hi:)

 • June Isabel november 3, 2011 Reply

  Er all fetaost av geit? Og er det slik at noen kan tåle meierismør men ikke andre melkeprodukter? Mage fungerer veldig bra som melkefri, men savner ost :/

  • Line november 3, 2011 Reply

   Nei det meste av feta er av kumelk. Vi er alle forskjellige, reagerer man på laktose kan man tåle smør da det er lite laktose i det. Men reagerer man på proteinet(kasein), bør man ikke spise smør. Men her kan man lage ghee(klarnet smør). Ja jeg vet, ost er et savn. Men prøv deg frem med geite produkter.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten