Uncategorized

Følg oss på småbruket

 

Vet ikke om dere husker at jeg var sørpå i sommer, og ikke kunne fortelle så mye om det. Nå får jeg endelig lov å si litt mer. Jeg og familien var med på Tv innspilling av en ny serie som skal sendes på TV3 til høsten, Småbruket. Premiere dato er 20.september, og i 12 uker kan dere følge meg og familien min på godt og vondt. Det skal være en koselig serie, uten intriger og  drama. Men må si at jeg føler meg ganske så sårbar nå, og gruer meg en smule til at det kommer på skjermen. Jeg har vært meg selv 110%, den gærne Line, den litt strenge mammaen, som brenner for naturlig mat og miljø. Og etter noen timer med kamera, så glemmer man at de er der. Så ja de som vil får se det som foregår hjemme hos min familie.

Ravi er programleder.

Fra småbruket

Familien på Feda, hvor vi bodde.

Det siste året har vært tøft. Noah har slitt, vi har slitt. En av tingene som har vært vaskelig er at han har vært så redd for å bo i by. Tenkte at dette var en perfekt mulighet for å teste hvordan vi som familie ville få det på landet. Samtidig en utrolig gøy erfaring og opplevelse for oss som familie.

Kommer til å blogge om mine opplevelser parallelt med at serien sendes på tv, så følg med:)

 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?