Uncategorized

Følg oss på småbruket

 

Vet ikke om dere husker at jeg var sørpå i sommer, og ikke kunne fortelle så mye om det. Nå får jeg endelig lov å si litt mer. Jeg og familien var med på Tv innspilling av en ny serie som skal sendes på TV3 til høsten, Småbruket. Premiere dato er 20.september, og i 12 uker kan dere følge meg og familien min på godt og vondt. Det skal være en koselig serie, uten intriger og  drama. Men må si at jeg føler meg ganske så sårbar nå, og gruer meg en smule til at det kommer på skjermen. Jeg har vært meg selv 110%, den gærne Line, den litt strenge mammaen, som brenner for naturlig mat og miljø. Og etter noen timer med kamera, så glemmer man at de er der. Så ja de som vil får se det som foregår hjemme hos min familie.

Ravi er programleder.

Fra småbruket

Familien på Feda, hvor vi bodde.

Det siste året har vært tøft. Noah har slitt, vi har slitt. En av tingene som har vært vaskelig er at han har vært så redd for å bo i by. Tenkte at dette var en perfekt mulighet for å teste hvordan vi som familie ville få det på landet. Samtidig en utrolig gøy erfaring og opplevelse for oss som familie.

Kommer til å blogge om mine opplevelser parallelt med at serien sendes på tv, så følg med:)

 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
  • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
  • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
  • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
  • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
  • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
  • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg  her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
  • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi