Uncategorized

Dagsmeny, og litt til..

Tags:  

Auu, i dag har jeg skikkelig gangsperre etter gårsdagens treningsøkt. For å få litt ekstra motivasjon tar jeg av og til en økt sammen med Espen Lian, absolutt verdt det! Mesteparten av treningen foregikk i slynge, genial trening. Det er forøvrig noe jeg og min kjære skal investere i å ha hjemme når vi flytter i nytt hus. Så ja her er motivasjonen på topp for både trening og sunn mat.

Har fulgt opp treningsplanen som jeg la ut onsdag, har du?

Jeg har innlevering av hovedoppgave på ernæringsterapistudiet mitt 1.mai. Så dagene går med til oppgaveskriving. Men måtte le litt av meg selv i går, for det er utrolig hvor ineffektiv man kan bli om man står litt fast.

 • Det å legge sammen klær blir plutselig artig
 • Når telefonen ringer er jeg overlykkelig
 • Alt er spennende på internett…
 • Selv handling ble prioritert

Men til tross dette så er jeg godt igang, og dagen i dag skal være effektiv.

Gårdagens mat:

Frokost

Stekt egg, squash og purre. Godt med ruccola og en 1/2 avokado. Enkelt og godt!

Lunsj

Rester av denne deilige gryta. Stekt kyllingfilet, Idsøe eller Jakobs pølser, squash, purre, rødløk, litt hermetisk tomat, Oatley glutenfri havrefløte. Smak til med salt, pepper, basilikum og sukrin.

Middag

Torsk vendt i egg og blanding av kvernet sesam og solsikkekjerner. Stekt i cocosa. Stekt rødløk, løk, purre, squash og brokkoli. Blomkålris, hjemmelaget majones og sylteagurk. NAM!

Kvelds

En god kopp te, neve med paranøtter som jeg har varmebehandlet og en bit 86 % sjokolade.

Ønsker deg en strålende fredag

Line Holdal

  14 COMMENTS

 • Nina april 29, 2011 Reply

  Så mye godt du spiser 🙂 Fine bilder

  • line april 29, 2011 Reply

   I know, elsker god mat:), og takk:))

 • hannem april 29, 2011 Reply

  Har funnet ut at det er lettere å lage blomkålris ved å dele opp blomkålen i buketter, koke den mør, helle ut vannet og mose den med en potetmoser (ikke stavmikser). Tilsetter masse smør og litt urtesalt. Gjorde det på denne måten sist og synes det var enklere enn å raspe blomkålen først. Det ble mindre søl også. Ulempen er at den trenger lengre koketid.

  • Ann-Dorte april 29, 2011 Reply

   Hannem; Bliver det så ikke mere til mos end «ris»??

   Min foodprocessor river(rasper) lyn hurtigt lidt blomkål og med kogt vand fra el-kedlen, så trækker (max 3 min) det mens jeg laver maden færdig .

   • line april 29, 2011 Reply

    Enig med deg, tenkte det samme. Blomkålris er så godt:)

  • line april 29, 2011 Reply

   Men blir det ikke veldig likt blomkålmos da? L:)

 • lovelyliller.com april 29, 2011 Reply

  geryten så veldig god ut. kjenner meg igjen i slike tidsfordriv hehe 😉

  • line april 29, 2011 Reply

   Men nå er jeg heldigvis i mål med oppgaven, jippi!

 • Elisabeth april 29, 2011 Reply

  Hei!
  Kjempeflott side du har, jeg har selv nettopp begynt og prøve meg frem i denne LCHF verden. Har prøvd ut noen av dine oppskrifter og maten er helt fantastisk.
  Men jeg har et spørsmål:
  – Hva slags pasitiller kan man spise når halsen værker ved forkjølelse o.l.?

  • line april 29, 2011 Reply

   Tusen takk for det du:)). Og håper du er fornøyd med omlegging av kosten. Når det gjelder pastiller har jeg dessverre ingen gode alternativer, synes du skal velge den som du synes har best effekt og som du liker best. Det er vel ikke snakk om så ofte. Selv er jeg helt borte fra pastill/tyggis, men det tok litt tid. Suger av og til på noe som heter peaceful mind med lakrisrot, har en beroligende effekt:). Smil fra Line

 • Må bare si meg enig me Hannem lenger opp.. Har begynt å snuse på lavkarbo-mat – og blomkålmos laget med potetmoser smaker FANTASTISK!! Who knew??

  • line april 29, 2011 Reply

   Vet det er nydelig, men synes blomkålris er vel så godt:)).

 • Linn Therese april 29, 2011 Reply

  Alt dette så utrolig digg ut! Gode mattips 🙂

  • line april 29, 2011 Reply

   Takk:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten