Tags:

Nå kjenner jeg en skikkelig god følelse bre seg i kroppen, det er snart helg. Og gjett hva jeg skal kose meg med, BOUNTY!

Hver torsdag deler jeg mine favoritter på LilaLIVE på facebook klokken 19:00, og denne er og blir en favoritt som jeg aldri blir lei. Du kan også «sprite» den opp med forskjellige krydder, og kanskje en dråpe eterisk olje? Både kanel og vill appelsin er SUPER godt i 🙂

LILA bounty

Dette trenger du:

Fyll:

50 gram kokosfett

2,5 dl kokosfløte(det tykke i boksen/pakken), gjerne øko

250 gram kokosmasse, gjerne øko

Gjerne litt ekte vanilje

En dash sitron, eller en dråpe eterisk olje (begge kan sløyfes)

1 ss kokosblomstsukker eller daddelsukker

Eller stevia, da anbefaler jeg deg å smake deg frem

2 ss Kollagen for å øke proteininnhold, perfekt for en smilende tarm 🙂

Overtrekk:

300 gram mørk sjokolade, jeg bruker 85 % fra Ånglamark

1 ss kokosfett

Slik gjør du:

Kokosfett, søtning og kokosfløte varmes opp til søtning er smeltet. Tilsett kokosmassen t og rør godt. Fordel massen på en tallerken og sett den til kjøling i kjøleskap minst 1 time. Ta ut massen og del den i like store biter. Form bitene I ønskelig fasong. Sett bitene I fryseren en time. Hakk opp sjokoladen. Smelt 2/3 deler over vannbad sammen med koksfett til det er smeltet. Ta bollen ut av vannbadet og tilsett den siste 1/3 delen med sjokolade, og gjør den glatt. Bruk to gafler (eller fingrene som meg, vær forberedt på gris :-p) og dypp kokosbitene i den nesten kalde sjokoladeblandingen. Settes på matpapir til sjokoladen stivner. Oppbevares I kjøleskap eller frys.

Ønsker deg en fin helg.

Smil fra

Line Holdal

    11 COMMENTS

  • Monika Kransvik mars 2, 2018 Reply

    God påske Line og Bounty skal lages i helga – med 85 % sjokolade slik at den blir helt melkefri 🙂

  • Bodil mars 2, 2018 Reply

    Laga sånne t jul, kjempegode! Men selv om æ oppbevarte dem i kjøleskapet, måtte æ kaste de siste! Halv porsjon anbefales, eller halvparten i fryseren FØR sjokoladetrekk.

    • Line mars 2, 2018 Reply

      For sjokoelskere som meg kan jeg love at ikke noe blir kastet, hi hi. Men takk for tips:)

  • Tone mars 2, 2018 Reply

    Går det an å bruke noe annet enn sukrin, det tåler jeg ikke. Stevia feks ?

    • Line mars 2, 2018 Reply

      Ja det tror jeg skal gå helt fint:)

  • Melissa Spania mars 2, 2018 Reply

    Ja, de har inmari god bounty på Akinon.
    Men gled deg til dere kommer ned til Spania neste gang, da lager vi sjokolade workshop og du kan lage råsjokolade istedet for kjøpesjokolade 🙂

    Hyggelig å hilse på deg, gleder meg til neste gang!

    Klem fra melissa

    • Line mars 2, 2018 Reply

      Drømmer om den ja, men skal lage meg opp et lager. Gleder meg masse masse til neste uke. Har lyst å ta turen i juni også.

      Klem Line

  • Hege mars 2, 2018 Reply

    Ehh… Har et idiotspørsmål her:
    Når du sier kokosmasse, mener du da sånn \»tørr\» kokosmasse man får kjøpt i poser, eller mener du noe av det som er i boksen med kokosmelk…? Sikkert et teit spørsmål, men ble litt usikker her plutselig. Hehehe…

    • Line mars 2, 2018 Reply

      Ingen spm er dum:), ja det er det tørre..L:)

  • HanneM mars 2, 2018 Reply

    Nå har jeg laga bounty-sjokolade etter denne oppskrifta, den ligger til siste avkjøling. Skal smake på det litt seinere i kveld. Er litt spent på om de ble litt søte, men brukte bare 1 3/4 dl sukrin. 

    Har fått konstatert at jeg har intoleranse imot mel (også spelt), sukker og kaffe med koffein. Så her går det i te (men ikke den svarte) og koffeinfri kaffe. Merker at jeg blir litt fysen på søtt, så da måtte jeg lage noe "lovlig" godteri. Har jo levd på lavkarbo i 3 år nå, men først nå når jeg har fått påvist at kroppen reagerer på disse tingene går jeg rundt og er fysen på det jeg bør holde meg unna. 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Right now it’s pretty dark in Bodø, actually about 18-19 hours during a day. Then I love to get lost in some good summer memories. And soon the sun turns...- #dream #hike #nature #life #seasons #bodø #visitnorway #visitbodø #yoga #yogadaily #northern
  • - Holy moly this is a hit💥, bananabread. Loaded with with nourishing ingrediens. Best part, it taste like gold💯
.
.
Thanks @marlenbakke  for the recepie🌟❤️
.
. 
Verdens beste bananbrød .
.
• 3 modne bananer
• 100 gram mandler
• 3 egg
• 30 gram kokosmel
• 1 ss Fiber Husk
• Litt kanel
• Litt vaniljefrø fra vaniljestang
• Litt Himalaya salt
• 50 g hakket valnøtter( fermenterte)

Jeg hadde selvfølgelig i litt eteriske oljer, denne gangen en dråpe kanel👯‍♀️ Sett ovnen på 170 grader, gjerne varmluft. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser. Jeg knuste mandlene (som jeg hadde fermentert i en kaffekvern først) Smør brødformen, bruk ghee eller kokosolje så unngår du at bananbrødet sitter fast i bunnen.
Brødet blir ekstra fint og godt om du tar en banan og kutter på langs og legger oppå før du steker. Strø deretter litt kanel og kokossukker på toppen. Tadaa, yum!
Stek bananbrødet i ca 30 minutter i forvarmet varmluftsovn. Kjøl ned og server! Oppbevares i kjøleskapet, der holder det seg fint en ukes tid.
.
Psst: Blir veldig godt med peanøttsmør, skivet banan og jordbær på som pålegg ;) .
.
Tagg noen du tror vil elske dette💁‍♀️ .
.
And does someone want the recepie in english, let me know😍
  • - Ut på tur, stort sett hver en dag, uansett vær og vind, WHY? .
.
.
Bevegelse gir energi og flyt, noe som igjen gir meg ro og fokus. Og ikke minst det gjør oss glad! .
Driven er  ikke vekt, kropp eller utseende, og det er så BEFRIENDE! Linus er helt enig😉
.
.
I Bodø er vi midt inne i dypeste mørketiden og jeg er så heldig som har mulighet til å tilpasse hverdagen min sånn at jeg kan være ute midt på dagen for å få etterlengtet dagslys. Har du ikke mulighet? .
.
.
Da anbefaler jeg lyslampe
God næring og tilskudd proppet med naturlige vitaminer og mineraler
Og om mulig ta seg en tur til sol og varme i mørketid
.
.
❌⭕️❌⭕️Line-Lilalife
  • - Practise is the prosess! And remember two things:
.
Don’t let the fear of falling keep you from flying🧚🏻‍♂️
.
Falling down is a part of life. Getting back up is living👯‍♀️
.
#life #nature #yoga #hiking
  • - På vei hjem fra Stockholm etter 6 dager på reise. På disse dagene har jeg spist iallefall 12 stykker kake, snopkuler, bananbrød. Flere har sikkert tenkt har det klikket for frk. Lilalife ? Nei det har vært et bevisst valg, for å vise at det er 100 % mulig å nyte livet og samtidig ta vare på kropp og sinn. Jeg har ikke hatt noe magevondt, svingende blodsukker elle r skiftende humør... I feel great!
.
.

WHY?
.
.

Personlig synes jeg fokuset ofte er negativt ladet ved en livsstilsendring. Du må fjerne:
.
.
Sukker
Gluten
Melk
And so on
.
.

Men hva med å heller tenke hva kan jeg tilføre? 
Det er et HAV av muligheter... .

Dadler
Kokosfett
Nøtter
Bær
mm .
.

Med disse ingrediensene kan du trylle frem den ene nytelsen etter den andre...
.
.

Alt jeg har inntatt har i hovedsak vært basert på dette og andre naturlige råvarer. Råvarer som smaker nydelig, men det viktigste de gir god følelsen👯‍♀️ Ha fokus på mulighetene, for de er såååå mange💥💥💥 Her er er et utvalg av det jeg har inntatt😅😍
  • - Akkurat landet i Stockholm etter fantastiske dager i Oslo og Tønsberg. Endelig tid igjen for å «henge» med favorittene mine og nå er hver en celle fylt opp til randen med energi og faglig påfyll. Jeg er evig takknemlig for at jeg kom over @tunmed.no, som har vært med på å få meg ut av spiseforstyrrelser og laget meg min drømmejobb. 2-3 årlige treff med alle disse gode, kloke menneskene gjør meg så lykkelig! Stockholm er bra, men jeg gleder meg til å lande i Bodø onsdag- byen i mitt hjerte! Ikke bare meg som er på reise😉flyet på bildet er på vei fra abu dhabi til chicago 👯‍♀️ #travel #sweden #bodø #nature #home #december #winter #drømmejobb
  • - Å drømme er viktig. Når du  kombinerer drømmene dine med konkrete mål, disiplin og tro, da oppstår magien! Dette er akkurat det jeg har ønsket og jobbet for og mot! #drømmejobb #dream #doterra #team #teamlilalife #natural #naturallifestyle #bodø #visitbodo
  • - I am me and that’s more than good enough. It «only»  took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen,  immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse.  Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro,  jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40  #goodenough #loveyourself #lilalive #trust