Tags:

Nå kjenner jeg en skikkelig god følelse bre seg i kroppen, det er snart helg. Og gjett hva jeg skal kose meg med, BOUNTY!

Hver torsdag deler jeg mine favoritter på LilaLIVE på facebook klokken 19:00, og denne er og blir en favoritt som jeg aldri blir lei. Du kan også «sprite» den opp med forskjellige krydder, og kanskje en dråpe eterisk olje? Både kanel og vill appelsin er SUPER godt i 🙂

LILA bounty

Dette trenger du:

Fyll:

50 gram kokosfett

2,5 dl kokosfløte(det tykke i boksen/pakken), gjerne øko

250 gram kokosmasse, gjerne øko

Gjerne litt ekte vanilje

En dash sitron, eller en dråpe eterisk olje (begge kan sløyfes)

1 ss kokosblomstsukker eller daddelsukker

Eller stevia, da anbefaler jeg deg å smake deg frem

2 ss Kollagen for å øke proteininnhold, perfekt for en smilende tarm 🙂

Overtrekk:

300 gram mørk sjokolade, jeg bruker 85 % fra Ånglamark

1 ss kokosfett

Slik gjør du:

Kokosfett, søtning og kokosfløte varmes opp til søtning er smeltet. Tilsett kokosmassen t og rør godt. Fordel massen på en tallerken og sett den til kjøling i kjøleskap minst 1 time. Ta ut massen og del den i like store biter. Form bitene I ønskelig fasong. Sett bitene I fryseren en time. Hakk opp sjokoladen. Smelt 2/3 deler over vannbad sammen med koksfett til det er smeltet. Ta bollen ut av vannbadet og tilsett den siste 1/3 delen med sjokolade, og gjør den glatt. Bruk to gafler (eller fingrene som meg, vær forberedt på gris :-p) og dypp kokosbitene i den nesten kalde sjokoladeblandingen. Settes på matpapir til sjokoladen stivner. Oppbevares I kjøleskap eller frys.

Ønsker deg en fin helg.

Smil fra

Line Holdal

    11 COMMENTS

  • Monika Kransvik mars 2, 2018 Reply

    God påske Line og Bounty skal lages i helga – med 85 % sjokolade slik at den blir helt melkefri 🙂

  • Bodil mars 2, 2018 Reply

    Laga sånne t jul, kjempegode! Men selv om æ oppbevarte dem i kjøleskapet, måtte æ kaste de siste! Halv porsjon anbefales, eller halvparten i fryseren FØR sjokoladetrekk.

    • Line mars 2, 2018 Reply

      For sjokoelskere som meg kan jeg love at ikke noe blir kastet, hi hi. Men takk for tips:)

  • Tone mars 2, 2018 Reply

    Går det an å bruke noe annet enn sukrin, det tåler jeg ikke. Stevia feks ?

    • Line mars 2, 2018 Reply

      Ja det tror jeg skal gå helt fint:)

  • Melissa Spania mars 2, 2018 Reply

    Ja, de har inmari god bounty på Akinon.
    Men gled deg til dere kommer ned til Spania neste gang, da lager vi sjokolade workshop og du kan lage råsjokolade istedet for kjøpesjokolade 🙂

    Hyggelig å hilse på deg, gleder meg til neste gang!

    Klem fra melissa

    • Line mars 2, 2018 Reply

      Drømmer om den ja, men skal lage meg opp et lager. Gleder meg masse masse til neste uke. Har lyst å ta turen i juni også.

      Klem Line

  • Hege mars 2, 2018 Reply

    Ehh… Har et idiotspørsmål her:
    Når du sier kokosmasse, mener du da sånn \»tørr\» kokosmasse man får kjøpt i poser, eller mener du noe av det som er i boksen med kokosmelk…? Sikkert et teit spørsmål, men ble litt usikker her plutselig. Hehehe…

    • Line mars 2, 2018 Reply

      Ingen spm er dum:), ja det er det tørre..L:)

  • HanneM mars 2, 2018 Reply

    Nå har jeg laga bounty-sjokolade etter denne oppskrifta, den ligger til siste avkjøling. Skal smake på det litt seinere i kveld. Er litt spent på om de ble litt søte, men brukte bare 1 3/4 dl sukrin. 

    Har fått konstatert at jeg har intoleranse imot mel (også spelt), sukker og kaffe med koffein. Så her går det i te (men ikke den svarte) og koffeinfri kaffe. Merker at jeg blir litt fysen på søtt, så da måtte jeg lage noe "lovlig" godteri. Har jo levd på lavkarbo i 3 år nå, men først nå når jeg har fått påvist at kroppen reagerer på disse tingene går jeg rundt og er fysen på det jeg bør holde meg unna. 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  • - Grateful! Jeg elsker det som skjer med meg, jeg er under utvikling, og opplever nye fantastiske ting hver dag. Lilalife blomstrer, kjærligheten blomstrer og familien blomster. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på andre siden, at det må STORE tiltak for en forandring. Men små ting, små endinger har gjort underverker. Bare det å skrive dagbok 10-20 minutter hver morgen hvor jeg ramser opp alle ting jeg er takknemlig for har gjort en forskjell, det har åpnet øynene mine for alt jeg har. Livet er fint, alt faller på plass @bjornchr_7  og hurra podcasten min er oppe på itunes og spotify #lifequotes #lovequotes #podcast #lilalife
  • I’m in love with cauliflower. You can use it to almost everything, and yes tortilla and pizza too. The best part (besides that it’s healthy), it’s so easy to make💥💥, and easier to LOVE! -
Disse "tortillalefsene" av blomkål er super gode : 💁‍♀️Til taco
💁‍♀️Til å fylle med avokado, salat, noen gode proteiner og parmesan som du ser på bildet under
💁‍♀️Til å fylle med akkurat det du vil
💁‍♀️Lefsene kan til og med brukes til pizzabunn

Og i Lila stil: .
🍃Enkle å lage
🍃Enklere å like
🍃Leken mat
🍃Som gjør hele deg glad

På Lilalife.no  finner du oppskrift på både blomkåltortilla og sunnere pizza 123😘😘😘 Photo: @marthemolstre 
#lilalife #natural #healthyfood #hormonebalance #guthealth 
XOXO
  • - Take action, and motivation will come to you! - Mange går å venter på motivasjon skal komme, jeg har også vært der. Men jeg har aldri opplevd at motivasjon bare kom min vei. Men derimot har jeg tatt «action» for eksempel gått en tur, så har jeg automatisk fått mer motivasjon til en ny tur, spise litt sunnere, ta bedre valg. #lilalife #loveyourself #yoga #grancanaria #everyday #daily #motivation #life
  • - Grey hair and and smiling wrinkles I have hated you! But I have decided to love you, and think of you as a good memories of living!  Wrinkles merely indicate where smiles have been.
#life #naturalliving #lilalife #loveyourself #40 #selflove
  • - There’s and oils for that.., is it? I was challanged by @barelittblogg to share 5 «fun» facts about me..., and I will do it in norwegian😜

1️⃣ Jeg er eldst av 6 søsken og kunne vært moren til yngste søsteren min😜
2️⃣Frem til jeg var 15 var jeg en skikkelig guttejente med kort hår som spilte fotball, og stort sett hadde en eller to blåveiser til enhver tid. Ofte for jeg snublet i en stein eller i egne føtter. 
3️⃣Jeg har alltid vært ekstremt glad i mat, noe som var et problem 🤣 I følge mamma måtte vi på bilferie snu i Trondheim( planen var Oslo), men jeg hadde spist opp budsjettet (før jeg fikk bulemi🙈)
4️⃣Før jeg la om kostholdet mitt hadde jeg mye 💨💨i magen. Og jeg var mye hos @chrfiore og familien, de brukte bare si: Line vi lukter at du er her. Matvrak og 💨💨💨full, jeg var en lekkerbisk🤣 
5️⃣Jeg var ekstremt forelsket i @mortenharket, det var den tiden telefonkatalogen eksisterte, sorry at telefonen din glødet Morten👰🏼
@heleneragnhild @improvinglives @celineheldrup jeg er nysgjerrig på dere jeg🙇🏼‍♀️
  • - You are like a snowflake, 100 % unique! Sammenligner du deg med andre? Stopp med det. Kun du er du, gjør det på din måte og STOL på deg. Se og hør på andre, bli motivert og inspirert, men aldri la andre sin kreativitet, kunnskap, styrke og skjønnhet dra deg ned❤️ #unique #nature #selflove #grow #lilalife #lifequotes #yourock #loveyourself
  • - Ta din plass, din stemme er akkurat like mye verdt som alle andre sin! #lilalife #selflove #selfcare #loveyourself #yourock #bekind
  • Jeg ser sterk ut sant? Men jeg som du kan også være «svak», sårbar, og har mine nedturer. Og tro meg jeg har nok ting som kunne holdt meg nede, men jeg har valgt å bruke mine nedturer, traumer, og sykdom til min styrke. 👇🏼
Jeg har lovet ærlighet i 2019, og utvikling uansett hva det gjelder i livet aldri rett opp og rett frem. Å utvikle seg og endre vaner er både skummelt og krevende. Det er alltid mer behagelig å være  i komfortsonen. 👇🏼
Det høres kanskje rart ut men vin er litt «komfortsone» for meg, et glass rødvin har gjennom mange år vært en flukt fra hverdag og problemer, og så er det jooo så godt! Som jeg har skrevet tidligere, jeg elsker vin, kroppen min hater vin. Utenom gluten er det ingenting som trigger immunsystemet mitt mer. 👇🏼
Selv kom jeg opplagt og glad hjem fra 2 uker på Gran Canaria hvor jeg knapt har rørt vin og holdt meg helt unna vanlige melkeprodukter.  Så gikk jeg på en skikkelig vin og ostesmell i helgen. Jeg som knapt ser TV til vanlig så 6 episoder av Greys Anatomy i ett strekk, skrek en bøtte tårer og ditto snørr🤣
👇🏼 Akkurat der og da var det fantastisk å være langt ned i den biodynamiske vinen min, men for meg så kommer den sure svie etter den søte kløe. Eller for meg litt omvendt så kommer den sure kløe, for det er det som skjer når jeg drikker vin👉🏼 lichen sqlerose min autommine sykdom blusser opp og jeg klør og klør.
👇🏼 Men gang på gang går jeg på disse smellene, og dagene etter er litt tøffe. Men samtidig er jeg blitt flinkere til å se det store bilder. For til tross et skritt bak, så har jeg siden 2003 tatt flere tusen skritt frem, og noen få bak. Ingenting er perfekt, og det vil alltid være noen bumper i veien. Helsen min er MYE bedre enn noen gang, og det er det jeg må klappe meg selv på skulderen for! .
👇🏼
Vi er uten tvil vår egen verste fiende, og den som lettest kan sette kjepper i hjulene på egen utvikling. Men tro meg det er utenfor komfortsonen magien skjer, lets do it!!!! . 👇🏼
Men av og til må jeg under pleddet og langt ned i en vinflaske for å kjenne på hvor jeg ikke vil være🤪
🆘👯‍♀️🆘
Er du klar for å rocke 2019 med meg? 😍