Som ernæringsterapeut ser jeg at kjemien i oljene kan påvirke vår fysiske og psykiske helse på samme måte som naturlig mat. Eteriske oljer er rett og slett naturens apotek.

Jeg og familien min bruker oljene til det meste, fokus, ro, støtte energi, til rengjøring, i hudpleie, i matlaging, til hunden vår Linus. For oss er det FØR og Etter oljene. Det er så mange fantastiske oljer og Blue tansy er en dem. Du har kanskje hørt om Deep Blue og Balance, Blue Tansy er en av hovedingrediensene i disse oljeblandingen. Den er også en viktig ingrediens i anti-aging øyekremen til doTERRA.

Om du ikke har hørt om Blue Tansy er nok det på grunn av at det ikke er så lenge siden ble tilgjengelig i Norge. I mars gir doTERRA et fantastisk tilbud til nye fordelskunder: ved å bestille Familiepakken (eller tilsvarende egenkomponert pakke tilpasset dine behov) får du med en gratis blue tansy eterisk olje på kjøpet  til en verdi 1.200,-, les mer HER

Det er naturlig å tenke at når oljene er blå, så må den komme fra en blå blomst.  Men den kommer faktisk fra en gul kamomille blomst som  på norsk heter Reinfann. Den er i familie med romersk kamomille, den omtales også både som Moroccan Tansy og Moroccan kamomille. Den dype blå farge oppstår naturlig under destillasjonsprosessen (måten oljen fremstilles på), det samme gjelder også den kjemiske hovedkomponenten chamazulene.

Lila favoritt

Det er mange grunner til at Blue Tansy er blitt en LILA favoritt. Det høye innholdet av chamazulene og sabinene gjør at den både har en
beroligende effekt både på hud og kropp. Selv bruker jeg den så og si daglig i ansiktet og da sammen med en baseolje ofte laget på avokadolje, rosehipolje og jojoba. Jeg tilsetter også en dråpe i ansiktskremen min og liker å kombinere blant annet med frankincense eller lavendel. Oljen er antibakteriell og super for å støtte uren og «plaget» hud».
Selv bader jeg 2-4 ganger i uken og da tilsetter jeg eposmsalt (50 gram per bad og noen dråper eteriske oljer.  Eposmsalt er en super kilde til magnesium, som er et viktig mineral for hele systemet vår. Ved stress skiller bli ut mer magnesium så det å ta seg et avslappende bad med Epsom og eteriske oljer er virkelig gull for kropp og sjel. Blue Tansy er også antiinflammatorisk (ikke uten grunn at det er en av hovedoljene i deep Blue), og fin til å støtte alt av ledd- og muskulære utfordringer.

Kjemikalfritt hjem

Etter jeg startet med eteriske oljer har jeg gradvis byttet ut alt av såper, vaskemiddel, oppvaskmiddel med mere og erstattet det med eteriske oljer. Dette er ikke bare bra for deg, men de rundt deg, og også miljøet. Denne oljen kan fint brukes til å lage badebomber og egne såper. Det virker kanskje litt stressende å lage ting selv, men tro meg det er skikkelig gøy når du først har prøvd det. Blue Tansy har en skikkelig forfriskende duft, som kan beskrives som blomstrete, søtlig, frisk og litt jordaktig. En lukt som alene kan være med å løfte energien og samtidig få skuldrene godt ned. Hvis du ikke er klar over det så tar det ca 20 sekunder fra du lukter på en eterisk olje til molekylene beveger seg opp mot den limbiske hjernen og kan påvirke deg ved å redusere stress, emosjonelt med mere. Jeg vet det høres litt sprøtt ut, men det må bare oppleves.

Stress

Et problem hos mange er at vi har forhøyede kortisolnivå, vi er rett og slett for stresset. Forhøyede kortisolnivå over tid er ugunstig for hormonbalansen og helsen vår. Vil du lære mer om dette kan du høre mer om det HER i episoden på podcasten min om hormoner. Det er mange enkle grep du kan gjøre for å få ned stress og kortisolnivå. En ting utenom det å PUSTE som er med å senke kortisonivåene er en massasje. Jeg har alltid med meg eterisk olje når jeg skal få massasje, og Blue tansy er ofte med. Andre oljer jeg liker er aromatouch, lavendel, lemongrass, balance..
Hvil deg til en bedre helse, få mine 5 beste tips HER.
Alle eteriske oljer har forskjellig kjemi, noen har substanser i seg som virker som antihistaminer. Blue tansy er en av dem og kan være kjempe fin til å regulerer histaminrespons blant annet ved sessonbaserteplager.

Blue tansy er fin å diffuse sammen med:

Lavendel
Juniper Berry
Clary Sage
Petiograin
Ylang Ylang
Geranium
Spearmint

Emosjonell virkning

Alle oljene har også en emosjonell effekt. Blue tansy er en fin olje for å komme i gang med en forandring. De fleste opplever en motstand ved endring av vaner, rett og slett for at det å forandre noe krever både tid, energi og innsats. Vi er flink å drømme, ønske og håpe.  Det å drømme er gratis og absolutt godt, men skal drømmene bli virkelige koster det litt. Endringer koster, men det gir avkastning. Blue tansy er oljen som kan hjelpe oss på veien. Og jeg vet alt om hvor vanskelig det er å faktisk omsette det jeg tenker og drømmer om ut i praksis. Men jeg lover deg det er så verdt det. Blue tansy er også en fin støtte når du finner deg selv i å vingle mellom det ene og det andre og sliter med å ta en beslutning. Blue tansy fremmer det å leve i tråd med din «indre stemme», følge hjertet og intuisjonene
Når vi undertrykker følelser gjør det noe med energien vår, og hele sysyemet
En viktige olje hvis du lett saboterer deg selv og egen vekst, og
den som uten tvil saboterer mest i eget liv det er vi selv.
John Maxwell sier;
enten så reparere vi for gårdegan
eller så preparert vi for fremtiden
Og hva vi velger er vårt valg! Blue tansy en olje som hjelper oss på veien mot vår fulle potensiale.

Min rolle

jeg bruker Blue Tansy daglig i hudpleie

Etter at jeg selv begynte med oljer ville jeg at andre skulle oppleve samme effekten som meg.  Og bestemte meg at jeg ville veilede  andre i bruk av eteriske oljer.

doTERRA  selges ikke i butikk, og detter er et bevisst og nøye gjennomtenkt valg. De ønsker at de skal kjøpe oljer skal få veiledning, og bli del av et «samfunn» noe jeg selv satt umåtelig stor pris på i starten. Vi har en fantastisk oljegruppe på Facebook som du får tilgang til.

 

Ved å kjøpe oljer til fordelspris, får du den du kjøper olje hos som din veileder. Jeg blir mer enn gjerne din veileder og sørger for at du får:

 

E-bok
Videoer med opplæring
Gjennomgang av oljene
Tilgang til lukket facebookgruppe
Og personlig veiledning på 30 minutter av meg
Ved kjøp av en av pakkene får du automatisk din egen oljekonto hos doTERRA hvor du kan kjøpe oljer og produkter etter ønske og behov til 25-30 % rabatt.
MEN NB Ingen forpliktelser etter dette 🙂

VEILEDNING

Jeg får daglig mail fra dere med ønske om veiledning innen ernæring, jeg har dessverre ikke kapasitet til mer enn podcast, doTERRA, og dette er måten jeg har valgt å veilede på.
Du kan lese mer om pakkene HER, der finner du også link til bestilling.
Ønsker du min hjelp mail line@holdal.no
Varm hilsen og et smil Line-Lilalife

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  • Use your smile to change your world
Don`t let your world change your smile

Marina makes me smile! Thank you so much for having me! I already miss the amazing energy and atmosphere. The smiles from the people working at the hotel, the lovely breakfast, the flowers, the sauna and the swimming pool. I hope to be back really soon!

Jeg får mange spørsmål om jeg har flyttet og hvordan jeg har råd til å reise så mye. Jeg har ikke flyttet, men vurderer det seriøst. Jeg og familien stortrives på Gran Canaria så vi får se hva fremtiden bringer. 
Det å jobbe i eget firma gir mange fordeler, en av dem er fleksibilitet. Jeg er sjef og bestemmer selv hva og hvor. Siden i 2017 har jeg stått på for å bygge opp Lilalife og det har gitt resultater. Det gir meg også økonomisk frihet til å kunne gjøre ting som dette, men samtidig er jeg veldig bevisst og spar. 
Jeg har prøvd mange jobber opp gjennom årene og det å kunne kombinere Lilalife og doTERRA har vært helt unikt. Jeg har aldri jobbet for et mer seriøst selskap enn doTERRA og jeg er oppriktig stolt av å få være en del av noe så stort og meningsfullt. Jeg må si at før jeg startet med doTERRA var jeg super skeptisk til liknende selskap, men de har motbevist på alle punkter der jeg var skeptisk. Og for første gang i en jobb føler jeg at jeg blir sett, hørt, jeg kan jobbe kreativitet, integrere min kunnskap som ernæringsterapeut uten at noen pirker på hvordan jeg gjør det. Det har gjort at jeg har blomstret, og har klart å skape meg en god inntekt. 
Alle som har en doTERRA konto kan jobbe med oljene. Men det er et MUST at du elsker oljene og kjenner effekten. Jeg anbefaler også at du er trygg i hvordan oljene skal brukes, det er magiske men potente dråper. 
Det som driver meg er ikke pengene, det er mine WHY! Og hva mener jeg med det? Mine why er det som får meg opp om morgenen, som gjør at jeg er super motivert til å jobbe. Livet går opp og ned, og alle har vi dårlige dager. Men selv på dårlige dager har jeg oppriktig lyst å jobbe, for at mitt WHY er så strerkt; jeg har en brennende ønske om å gjøre en forskjell. #marinaexperience #grancanaria #puertorico #travel #doterra #lilalife #designyourlife #myboss #natural #team
  • - Remember when you wanted, what you currently have - På norsk er det ordtak; mye vil ha mer... I 2019 er målet mitt å bruke mer tid på å reflektere og være takknemlig for det jeg har og de jeg har i livet mitt. Fra å starte dagen med å sjekke nyheter og sosiale medier, skriver jeg dagbok og hører på en motiverende podcast. Oilpuller, drikker sitronvann og gjør meg klar for dagen.

Det er så lett å tro at ytre faktorer vil hjelpe på selvfølelsen og gjøre ting bedre. Men tro meg den må komme innenfra. Min erfaring er at mindre ting=mindre bekymringer, og det er de små tingene som gjør meg glad. Som å kunne sitte på trappen i Spania med ullester strikket av mamma, usminket, just living in the moment.

Jeg jobber daglig med å utvikle meg, men det er ikke drevet av at jeg vil ha mer, men av at jeg vil ha det så bra som jeg kan ha det i mitt liv. Være sjef over egen helse og samtidig motiver på min vei.

Hva har du i ditt liv som du er fornøyd med? Del med meg og tagg en eller flere som du er glad for å ha i livet ditt.

#marinaexperience #spain #grancanaria #reflection #lifequotes #natural #lovemarina
  • - Hurray for all amazing women today! Be proud  og who you are and never forget that you are unique. Lets lift, support and empower each other. Hand stands for me means so much more for than just showing of with a picture. It symbolize something I am very proud of. In the roughest time of my life I needed something else to think of. It was so much noise and it was no room for meditation. Practice handstands became my meditation. This is 5 years ago, I survived, and almost nailed hand stands😅 Now its also room for meditation in my life. I turned pain into strenght. What are you proud of, share with me🤗 # beyou #grancanaria #unique #smile  #handstand #yoga #selfempowerment #empowerment #strong
  • - I love to just walk around without a plan, explore, take photos and imagine the story «behind». That’s the best meditation I can get. All alone when the boys went shopping😅 What makes you smile and relaxed? #mogan #puertodemogan #grancanaria #meditation #silence #energy #sea #sunset #happy #smiling
  • Jeg er opptatt av å ivareta egen helse, men samtidig er jeg vel så opptatt av å nyte, leve og glede. Men det ene utelukker virkelig ikke det andre…
.
.
Alt handler om hvordan vi møter ting, tankesett, og YES det handler om å se muligheter og være kreativ. Jeg elsker chips, men jeg vil ikke spise vanlig chips, og grunnene til det er mange. Fettet det er stekt i inneholder mye omega 6 som trigger betennelser. Alt av smakstilsetninger, sukker, ja SUKKER, det brukes sukker i alle kreative varianter.
.
.
Det er alltid en løsning og 
her kommer oppskrift på…

LILA GRØNNKÅLCHIPS
Dette trenger du:
Grønnkål (gjerne økologisk)
1⁄2 ss nøytral kokosolje
Ingefærolje eller fersk ingefær
1 ss Kokosaminos
+ litt salt
.
.
Her kan du fint være kreativ og tilsette dine favoritter. Vet mange liker næringsgjær, og det sammen med litt sennep og hvitløk, yumm sier jeg bare!

Slik gjør du:
Vask og tørk grønnkål.
Ta bladene av stilken med en kniv, og kutt opp i biter.
Legg på et stekebrett, ha på overnevnte ingredienser, bruk fingrene og bland godt. Tørk i ovnen på 45-50 grader til kålen er blitt litt sprø, men samtidig litt seig. Så her er det lov å smake underveis i prosessen.
NYT!!!
#natural #kale #glutenfree #lilalife #snacks #healthyfood #stabilebloodsugar #hormones foto: @marthemolstre
  • - This is me summer 2008, just graduated yogateacher. I was happy but at the same time very unhappy. I realized that I still was sick after 20 years with eating disorder. In one month I lost 10 kilos as you can see on the next picture. But that was a turning point! Lilalife was born, and I was ready for å playful life. In my newest episode on my podcast, I share my story. How I turned, and made years of struggel to my strenght. Link to the episode in bio. Lots of love to you #lilalife #neverstopfighting #yoga #eatingdisorderrecovery #natural #positivthinking #podcast
  • - Ecstatic to be back @marinagrancanaria, really love to be here! I have shared some pictures on my story, and lots of you wonder where I am👉🏼#marinabayview #puertorico #spain #grancanaria #lilalife #marinasuites #marinagrancanaria #sailaway #comeabord #lovemarina #marinastripes
  • - Stockholm love! Takk for meg Stockholm og @marlenbakke @whatsbalance! .
.
.
Vi trenger virkelig ikke dra langt for helt andre «vibber» enn i Norge. En by som virkelig vibrerer, med et hav av ting å se og ikke minst så mange Lila alternativer. Naturlig mat, produkter og spiseplasser. .
.
.
Jeg er så takknemlig for at jeg turte stole på meg selv: sa opp sikker jobb, og fulgte hjertet. Jeg er sjef i eget liv og med hele verden som min arbeidsplass! .
.
.
Er du fornøyd? Elsker du det du gjør? Hvis ikke: husk du lever nå, design ditt eget drømmeliv. Jeg kan anbefale boken 15 laws of growht with @johncmaxwell, hørte boken på et blunk på @storytel.no Har tenkt å høre igjen og også kjøpe boken i papirform! Nå venter Las Palmas, hvor vi skal tilbringe vinterferien😍#stockholm #team #doterrateam #doterra #travel #lilalife #natural