Tags:  

Dette er min store favoritt som tilbehør. Det tar 2-3 minutter å lage, er sunt, og smaker fortreffelig!

 

Surrer du litt bacon og purre i en panne, tilsetter blomkålris, og river litt parmesan over, har du et skikkelig smakfullt måltid på 1,2,3.

Dette trenger du til 2 personer:

½ liten blomkål

1 ss cocosa eller klarnet smør

Salt

 

Slik går du frem:

 

Rasp blomkålen. Viktig at bitene ikke blir for små. Kok blomkålen 2-3 minutter. Hell av alt vannet, tilsett litt kokosfett, olivenolje eller krafft  og salt. Vips har du et supert alternativ til ris.

 

PS: 

Bruk fantasien, alt kan tilsettes i blomkålrisen. Feks surr andre grønnsaker og tilsett. Smak til med favoritturten din. Gjør den gul med gurkemeie. Bruk den til sushi, indisk, kinesisk…

Smil fra

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unable to communicate with Instagram.