Uncategorized

Bli med på kurs i Lørenskog 23.september.

 

Hei dere.

Jeg ønsker å lære enda mer om EKTE mat, og en dame som inspirerer meg er Gry Hammer. På siden til Gry kan du lese:

Å jakte på den ypperste, reneste og mest bærekraftige maten som finnes er en stor lidenskap for meg. En ekte matrenessanse er påkrevet og jeg er på oppgaven! Håper du lar deg inspirere .

Gry in action.

 

Jeg og 2 venninner har fått i gang et kurs søndag 23.september og her var vi noen ledige plasser om du kunne tenke deg å være med.

 

Det blir fokus på:

Teori:


– Hva er antinæringsstoffer?


– Hvordan nøytralisere antinæringsstoffer?


– Hva er riktig fett?


– Hva er problemet med den melken man får kjøpt i butikkhylla?


– Hvorfor god gammeldags kraft/gelatin er veien til Rom.

Matlaging:

– Melkesyregjæret mat og drikke: Melkekefir, vannkefir, fermenterte grønnsaker (sauerkraut og andre godsaker), surdeigsbakst og ferskost.


– Koking av kraft og eksempler på hvordan bruke kraften i forskjellige retter. Hvordan bruke pulverisert gelatin i ulike rette.

Ønsker du å være med mail gryhammer@hotmail.com.
Når: søndag 23. september klokken 11-18.
Hvor: Fjellhamar i Lørenskog.
Pris: 1200,-
 
Noen fra Bodø området som ønsker å kjøpe øko, glad, ren og naturfermentert ost og smør? (Send meg en mail på line@holdal.no)
På Tidsporten kan man nå bestille dette, men det kan være lurt at man går flere sammen mtp frakt etc.
Noe for deg? Les under og se på innlegget som Gry har skrevet i dag. Det er veldig mange som ikke tåler melkeproteinet kasein, men fermeteringen uskadeliggjør de skadelige substandsene. Spennende, ja!
 
 

 

Her har du teksten fra Christer som driver Tidsporten:
“Flere har sikkert fått med seg at jeg har åpnet salget for ost og smør den 1.september. Salget vil være åpent til og med 15.september (da må alle ordrer være mottatt og betalt), og ordren sendes fra min side til Käserebellen mandag 17.september, med forventet leveringstid på ca 2 uker til mitt lager. Man kan dermed forvente seg mottak av ost og smør i starten av oktober. Nytt salg av ost og smør, åpner i november, januar, mars og mai, så nå kan man litt lettere planlegge forbruk og behov ved denne handelen, og kommende handler.
 
Jeg oppfordrer folk som vil dele ordre med andre fra omtrent samme geografiske område om å opprette innlegg på veggen til Tidsporten på Facebook https://www.facebook.com/pages/Tidsporten/115448208576636.
Der er allerede noen som har spurt om sammarbeid og deling på ordrer. Det er nok også beste plass å prøve å finne hverandre om man ikke vil være alene om en ordre. Til nå er det kommet forespørsler om deling fra Bergen og Osloområdet, men jeg har på mail fått forespørsler om deling i Trondheim og andre steder også. Jeg håper dere finner hverandre, det kan være mye å tjene på sammarbeid om innkjøp ved at man får mengderabatter, delt transportkostnad, og man kan dele varer innbyrdes slik at man kan handle større volum til en bedre kilopris (da tenker jeg på sekkvarer osv av annet enn ost og smør). Flere fordeler er jo at man kobler seg med andre folk som har samme interesser, og det kan det komme mye fruktbart ut av .
 
Ønsker dere da hjertelig velkommen inn i nettbutikken til Käserebellens vidunderlige verdenhttp://www.tidsporten.no/categories/kserebellen-naturost-og-smr

 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?