Uncategorized

Bli med på kurs i Lørenskog 23.september.

 

Hei dere.

Jeg ønsker å lære enda mer om EKTE mat, og en dame som inspirerer meg er Gry Hammer. På siden til Gry kan du lese:

Å jakte på den ypperste, reneste og mest bærekraftige maten som finnes er en stor lidenskap for meg. En ekte matrenessanse er påkrevet og jeg er på oppgaven! Håper du lar deg inspirere .

Gry in action.

 

Jeg og 2 venninner har fått i gang et kurs søndag 23.september og her var vi noen ledige plasser om du kunne tenke deg å være med.

 

Det blir fokus på:

Teori:


– Hva er antinæringsstoffer?


– Hvordan nøytralisere antinæringsstoffer?


– Hva er riktig fett?


– Hva er problemet med den melken man får kjøpt i butikkhylla?


– Hvorfor god gammeldags kraft/gelatin er veien til Rom.

Matlaging:

– Melkesyregjæret mat og drikke: Melkekefir, vannkefir, fermenterte grønnsaker (sauerkraut og andre godsaker), surdeigsbakst og ferskost.


– Koking av kraft og eksempler på hvordan bruke kraften i forskjellige retter. Hvordan bruke pulverisert gelatin i ulike rette.

Ønsker du å være med mail gryhammer@hotmail.com.
Når: søndag 23. september klokken 11-18.
Hvor: Fjellhamar i Lørenskog.
Pris: 1200,-
 
Noen fra Bodø området som ønsker å kjøpe øko, glad, ren og naturfermentert ost og smør? (Send meg en mail på line@holdal.no)
På Tidsporten kan man nå bestille dette, men det kan være lurt at man går flere sammen mtp frakt etc.
Noe for deg? Les under og se på innlegget som Gry har skrevet i dag. Det er veldig mange som ikke tåler melkeproteinet kasein, men fermeteringen uskadeliggjør de skadelige substandsene. Spennende, ja!
 
 

 

Her har du teksten fra Christer som driver Tidsporten:
“Flere har sikkert fått med seg at jeg har åpnet salget for ost og smør den 1.september. Salget vil være åpent til og med 15.september (da må alle ordrer være mottatt og betalt), og ordren sendes fra min side til Käserebellen mandag 17.september, med forventet leveringstid på ca 2 uker til mitt lager. Man kan dermed forvente seg mottak av ost og smør i starten av oktober. Nytt salg av ost og smør, åpner i november, januar, mars og mai, så nå kan man litt lettere planlegge forbruk og behov ved denne handelen, og kommende handler.
 
Jeg oppfordrer folk som vil dele ordre med andre fra omtrent samme geografiske område om å opprette innlegg på veggen til Tidsporten på Facebook https://www.facebook.com/pages/Tidsporten/115448208576636.
Der er allerede noen som har spurt om sammarbeid og deling på ordrer. Det er nok også beste plass å prøve å finne hverandre om man ikke vil være alene om en ordre. Til nå er det kommet forespørsler om deling fra Bergen og Osloområdet, men jeg har på mail fått forespørsler om deling i Trondheim og andre steder også. Jeg håper dere finner hverandre, det kan være mye å tjene på sammarbeid om innkjøp ved at man får mengderabatter, delt transportkostnad, og man kan dele varer innbyrdes slik at man kan handle større volum til en bedre kilopris (da tenker jeg på sekkvarer osv av annet enn ost og smør). Flere fordeler er jo at man kobler seg med andre folk som har samme interesser, og det kan det komme mye fruktbart ut av .
 
Ønsker dere da hjertelig velkommen inn i nettbutikken til Käserebellens vidunderlige verdenhttp://www.tidsporten.no/categories/kserebellen-naturost-og-smr

 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff  @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
  • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
  • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
  • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
  • - Just breathe-
  • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
  • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
  • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife