Uncategorized

Bli med på kurs i Lørenskog 23.september.

 

Hei dere.

Jeg ønsker å lære enda mer om EKTE mat, og en dame som inspirerer meg er Gry Hammer. På siden til Gry kan du lese:

Å jakte på den ypperste, reneste og mest bærekraftige maten som finnes er en stor lidenskap for meg. En ekte matrenessanse er påkrevet og jeg er på oppgaven! Håper du lar deg inspirere .

Gry in action.

 

Jeg og 2 venninner har fått i gang et kurs søndag 23.september og her var vi noen ledige plasser om du kunne tenke deg å være med.

 

Det blir fokus på:

Teori:


– Hva er antinæringsstoffer?


– Hvordan nøytralisere antinæringsstoffer?


– Hva er riktig fett?


– Hva er problemet med den melken man får kjøpt i butikkhylla?


– Hvorfor god gammeldags kraft/gelatin er veien til Rom.

Matlaging:

– Melkesyregjæret mat og drikke: Melkekefir, vannkefir, fermenterte grønnsaker (sauerkraut og andre godsaker), surdeigsbakst og ferskost.


– Koking av kraft og eksempler på hvordan bruke kraften i forskjellige retter. Hvordan bruke pulverisert gelatin i ulike rette.

Ønsker du å være med mail gryhammer@hotmail.com.
Når: søndag 23. september klokken 11-18.
Hvor: Fjellhamar i Lørenskog.
Pris: 1200,-
 
Noen fra Bodø området som ønsker å kjøpe øko, glad, ren og naturfermentert ost og smør? (Send meg en mail på line@holdal.no)
På Tidsporten kan man nå bestille dette, men det kan være lurt at man går flere sammen mtp frakt etc.
Noe for deg? Les under og se på innlegget som Gry har skrevet i dag. Det er veldig mange som ikke tåler melkeproteinet kasein, men fermeteringen uskadeliggjør de skadelige substandsene. Spennende, ja!
 
 

 

Her har du teksten fra Christer som driver Tidsporten:
“Flere har sikkert fått med seg at jeg har åpnet salget for ost og smør den 1.september. Salget vil være åpent til og med 15.september (da må alle ordrer være mottatt og betalt), og ordren sendes fra min side til Käserebellen mandag 17.september, med forventet leveringstid på ca 2 uker til mitt lager. Man kan dermed forvente seg mottak av ost og smør i starten av oktober. Nytt salg av ost og smør, åpner i november, januar, mars og mai, så nå kan man litt lettere planlegge forbruk og behov ved denne handelen, og kommende handler.
 
Jeg oppfordrer folk som vil dele ordre med andre fra omtrent samme geografiske område om å opprette innlegg på veggen til Tidsporten på Facebook https://www.facebook.com/pages/Tidsporten/115448208576636.
Der er allerede noen som har spurt om sammarbeid og deling på ordrer. Det er nok også beste plass å prøve å finne hverandre om man ikke vil være alene om en ordre. Til nå er det kommet forespørsler om deling fra Bergen og Osloområdet, men jeg har på mail fått forespørsler om deling i Trondheim og andre steder også. Jeg håper dere finner hverandre, det kan være mye å tjene på sammarbeid om innkjøp ved at man får mengderabatter, delt transportkostnad, og man kan dele varer innbyrdes slik at man kan handle større volum til en bedre kilopris (da tenker jeg på sekkvarer osv av annet enn ost og smør). Flere fordeler er jo at man kobler seg med andre folk som har samme interesser, og det kan det komme mye fruktbart ut av .
 
Ønsker dere da hjertelig velkommen inn i nettbutikken til Käserebellens vidunderlige verdenhttp://www.tidsporten.no/categories/kserebellen-naturost-og-smr

 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
  • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
  • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
  • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
  • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
  • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
  • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg  her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
  • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi