Tags:    

Muffins kan lages i alle varianter, og så sunne som du bare ønsker. Disse er blodsukker- og hormonvennlige, men det viktigste en liten fest i munnen. Etter min smak ble de nydelige, og passer både til kos og som et måltid i seg selv.

Denne uken har jeg litt ekstra fokus på hormonbalanse. Torsdag deler jeg mine beste råd med deg i et gratis webinar online, og du er hjertelig velkommen.

MELD DEG PÅ HER

Banan og gresskarmuffins

Dette trenger du:

  • 200 g mandler
  • 2 modne bananer
  • 450 gram bakt gresskar
  • 2 egg
  • 2 ss fiberhusk
  • 2 ss kokosfett
  • 2 ss kokosmel
  • 1 ts eplecidereddik
  • 1 ts kanel
  • 1 ts ekte vanilje
  • 1 klype salt
  • 1 ts natron

Slik gjør du:

Del gresskaret i to og bak i ovnen i ca 50-60 minutter på 220 grader. Avkjøl litt, og fjern så skallet forsiktig med en kniv. Sett så ovnen ned til 170 grader.

Mal nøtter til en kremet masse og ha i kokosfettet. Tilsett så alle ingrediensene utenom eggene og kjør til en glatt masse. Visp eggene luftige, jeg hadde i en liten skje kokosblomstsukker, rør så inn den andre massen.

Fordel i muffinsformer og stek i ovnen i 30 minutter på ca. 170 grader. Når de er ferdig stekt er det lurt å ta muffins rett ut av formene og avkjøle på rist.

Jeg har oppbevart halvparten i kjøleskap, noe gikk i fryseren, det meste ble spist med en gang 😉

 

Lykke til, smil fra

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.