Frokost Lunsj

Auberginekake med tomatisert tunfisk

Tags:

I dag har vi hatt en litt uvanlig mandag. Både jeg og Bjørn jobber endel kvelder og ettermiddager, og jeg føler iallefall på at det noen ganger blir lite kvalitetstid med ungen. Så vi bestemte oss rett og slett for lang helg, og benyttet en feriedag. Vi har sovet, spist god frokost, vært på biblioteket, på bowling og spist tapas sammen. Så koselig! Nå er jeg snart klar for kurs med den flotte gjengen min.

Her kommer tips til en nydelig melkefri frokost

Auberginekake med tomatiserttunfisk

Dette trenger du:

Aubergine

Vårløk

Rødløk

1 egg

1 ts fiberhusk

Salt

Slik gjør du:

Riv aubergine, og finhakk de andre grønnsakene. Bland alt sammen med egg, fiberhusk og salt. Stek i cocosa.

Fyll:

Tunfisk i vann

Avokado

Gul paprika

vårløk

Chili

Olivenolje

Sitron

Salt

Kutt opp alle grønnsakene, bland sammen med tunfisk, olje og sitron. Legg blandingen på auberginekaken og NYT!

Smil fra

Line

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • lovelyliller.com - september 26, 2011 Reply

  Gratulerer med den NYDELIGE layouten! Den er veldig lekker og frisk! kjempeglad på dine vegne! og maten.. ser nam ut «som vanlig» ;D ha en fin dag!

 • Henriette september 26, 2011 Reply

  Gratulerer med ny side! 🙂 Noe som er litt trist er at jeg har hatt RSS feed på den gamle siden din, så jeg fikk beskjed hver gang en ny post kom, men nå skjer det ikke 🙁

  • Line september 26, 2011 Reply

   Tusen takk. Har videresendt melding til min data ekspert, mulig jeg får fikset:))

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?