Frokost Lunsj

Auberginekake med tomatisert tunfisk

Tags:

I dag har vi hatt en litt uvanlig mandag. Både jeg og Bjørn jobber endel kvelder og ettermiddager, og jeg føler iallefall på at det noen ganger blir lite kvalitetstid med ungen. Så vi bestemte oss rett og slett for lang helg, og benyttet en feriedag. Vi har sovet, spist god frokost, vært på biblioteket, på bowling og spist tapas sammen. Så koselig! Nå er jeg snart klar for kurs med den flotte gjengen min.

Her kommer tips til en nydelig melkefri frokost

Auberginekake med tomatiserttunfisk

Dette trenger du:

Aubergine

Vårløk

Rødløk

1 egg

1 ts fiberhusk

Salt

Slik gjør du:

Riv aubergine, og finhakk de andre grønnsakene. Bland alt sammen med egg, fiberhusk og salt. Stek i cocosa.

Fyll:

Tunfisk i vann

Avokado

Gul paprika

vårløk

Chili

Olivenolje

Sitron

Salt

Kutt opp alle grønnsakene, bland sammen med tunfisk, olje og sitron. Legg blandingen på auberginekaken og NYT!

Smil fra

Line

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • lovelyliller.com - september 26, 2011 Reply

  Gratulerer med den NYDELIGE layouten! Den er veldig lekker og frisk! kjempeglad på dine vegne! og maten.. ser nam ut «som vanlig» ;D ha en fin dag!

 • Henriette september 26, 2011 Reply

  Gratulerer med ny side! 🙂 Noe som er litt trist er at jeg har hatt RSS feed på den gamle siden din, så jeg fikk beskjed hver gang en ny post kom, men nå skjer det ikke 🙁

  • Line september 26, 2011 Reply

   Tusen takk. Har videresendt melding til min data ekspert, mulig jeg får fikset:))

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi