Frokost Lunsj

Auberginekake med tomatisert tunfisk

Tags:

I dag har vi hatt en litt uvanlig mandag. Både jeg og Bjørn jobber endel kvelder og ettermiddager, og jeg føler iallefall på at det noen ganger blir lite kvalitetstid med ungen. Så vi bestemte oss rett og slett for lang helg, og benyttet en feriedag. Vi har sovet, spist god frokost, vært på biblioteket, på bowling og spist tapas sammen. Så koselig! Nå er jeg snart klar for kurs med den flotte gjengen min.

Her kommer tips til en nydelig melkefri frokost

Auberginekake med tomatiserttunfisk

Dette trenger du:

Aubergine

Vårløk

Rødløk

1 egg

1 ts fiberhusk

Salt

Slik gjør du:

Riv aubergine, og finhakk de andre grønnsakene. Bland alt sammen med egg, fiberhusk og salt. Stek i cocosa.

Fyll:

Tunfisk i vann

Avokado

Gul paprika

vårløk

Chili

Olivenolje

Sitron

Salt

Kutt opp alle grønnsakene, bland sammen med tunfisk, olje og sitron. Legg blandingen på auberginekaken og NYT!

Smil fra

Line

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • lovelyliller.com - september 26, 2011 Reply

  Gratulerer med den NYDELIGE layouten! Den er veldig lekker og frisk! kjempeglad på dine vegne! og maten.. ser nam ut «som vanlig» ;D ha en fin dag!

 • Henriette september 26, 2011 Reply

  Gratulerer med ny side! 🙂 Noe som er litt trist er at jeg har hatt RSS feed på den gamle siden din, så jeg fikk beskjed hver gang en ny post kom, men nå skjer det ikke 🙁

  • Line september 26, 2011 Reply

   Tusen takk. Har videresendt melding til min data ekspert, mulig jeg får fikset:))

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
 • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
 • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
 • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
 • - Just breathe-
 • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
 • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
 • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife