Frokost Lunsj

Aubergine og squash pizza med herlig topping!

Tags:  

Dette er en favoritt, og gjett om det gikk ned på høykant. Noe av det beste jeg har spist på lenge! Jeg lagde den i en liten stekepanne, men ser for meg at hvis man lager mere røre og har i en god ost(som gjør at det stivner enda mer), kan dette fungere utmerket som pizzabunn i en langpanne.

Dette brukte jeg til bunn:

Squash

Aubergine, tilsammen ca 3 revne never

1 ts fiberhusk

1 eggeplomme, og litt av hviten

Salt

Slik gjør du:

Riv aubergine og squash, legg i dørslag. Ha på salt og la det trekke inn, og la stå. Pisk egget og ha i fiberhusk, salt og hvitløk. Klem så mye vann du greier ut av squash/aubergine og bland i eggeblandingen. Varm opp en stekepanne, og fordel røren utover. La steke på litt over middels varme til massen stivner. For å være sikker på at den ikke skulle bli ødelagt, varmet jeg opp en panne til som jeg relativt hurtig hadde bunnen over i og stekte på andre siden. Slå ned på lav varme og la stå noen minutter til bunnen er stivnet helt.

Tips: du kan også steke bunnen i ovnen på denne måten

I den lille pannen surret jeg 1/2 rødløk og varmet forsiktig opp 1/2 tomat

Topping:

Jeg la bunnen på et fat, fordelte rødløk og tomat utover. Deretter toppet jeg med spicy tunfisk og små deilige oliven.

Nam, dette var et høydepunkt!

Spicy tunfisk

Har du ikke hjemmelaget majones smaker det utrolig godt med Kavli sin peppermajones

Smil fra matglade

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten