FAVORITTER RÅD

80/20 IT IS!

Jeg er opptatt av en naturlig helse, og mitt slagord for Lilalife har siden jeg startet vært «Bedre helse helt naturlig». Men en ting har vært med på reisen og det er 80/20 «regelen».

 

Min erfaring er at magien oppstår om du klarer å finne en balanse mellom

 1. Maten du spiser
 2. Bevegelse/flyt
 3. Eteriske oljer
 4. Stressmestring
 5. Mest mulig naturlig til kropp og hjem

og finne den balansen som løfter DEG.

MEN

Det er superviktig å ha med seg at det perfekte ikke finnes, det handler om å gjøre det beste ut av ting og være fornøyd med det. Og det er der 80/20 regelen er så viktig for meg, jeg gjør det beste ut av hver dag og innimellom går jeg på en «smell». Men da EIER jeg denne utskeielsen og putter den inn i 20 % min.

Jeg har brukt altfor mange år på å ha dårlig samvittighet over mat jeg har spist og ting jeg har gjort eller ikke gjort. Nytelse og matglede er viktigere for meg enn noen gang. På mandag spiste jeg både fløte som jeg ikke tåler spesielt godt og delte en flaske vin med en venninne, men jeg NØT hvert sekund, hver en munnfull og hver en slurk. Og så var jeg tilbake i 80 % på tirsdag.

På bildet med 20 % husker jeg enda så godt aperol spritz jeg drakk i Vernazza, og vinflaksen jeg og mannen min delte på et svaberg i Henningsvær 12. juni i fjor. Jeg tåler alkohol dårlig, men jeg elsker smaken av vin og da er den følelsen jeg får sunnere og viktigere for meg enn å nekte meg det helt.

 

Det er fullt mulig å skape gode sunne vaner, uten at det blir en besettelse og at du har en  liste over restriksjoner som du føler du MÅ gjøre. Jeg har brukt mange år på å legge om mine vaner og jeg startet i en ende og så har jeg tatt steg for steg. På hverdagene koser jeg meg maks med LILAfrokost eller Lilagrøt, og digger hver en slurk jeg tar av kombucha.

 

Gode forbilder er godt å ha og far (bestefar) på snart 91 har alltid inspirert meg. Tran hver en dag, men først en skje til mor. Blåbær har han spis alle år for de hadde han lært var fulle av antikosidanter. Både han og mine foreldre er aktive i skog og mark, og dette har uten tvil også inspirert. Fjellgeit som jeg er blitt 😉

Det hører med til historien at i perioder har fulgt AIP for å bli kvitt symptomer på mine autoimmune sykdommer, og da har det vært 100 %. det gjør at jeg nå kan følge 80/20 og fortsatt være frisk.

Nå er det jo endelig fredag, og ja kjenner jeg meg selv rett blir det et glass vin i kveld. Og DU i kveld har jeg tenkt å lage disse, og deler selvfølgelig oppskrift med deg. NYT fredag en <3

Smil fra Line-Lilalife (et lekent liv)

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - In Tune with nature - #lilalife #bodø #visitbodo #yogadaily #yogainspiration #hiking #nothernnorway #runandrelax #doterra #doterralife #visitbodø #yogacertified
 • - Be grateful for what you have, and work for what you want! - Endelig tilbake i Bodø, kjoler og høye hæler er gjemt i skapet, joggesko og natur is the best( og pysj😂) #bodø #visitnorway #visitbodo #lilalife #hiking #yogadaily #yogalove #yogainspiration #doterra ##nature #hike #love #life
 • When things change inside you, things change around you #lilalife #life #yogadaily #yogainspiration #yogalove #travel #düsseldorf #germany #grow #nature #learning #doterra #doterralife #bluediamond
 • - Worrier or a Warrior? I have decided to be a warrior after several years beeing a real worrier. Day by day, step by step, learning and growing on my way. And I have really enjoyed celebratipn in Dusseldurf with my doTERRA family. Next year in Rome, and as you can see I, @plant_based_wisdom and @henriettekalgraff had planned this😉🇮🇹Look forward to doTERRA Europe convention 2020 in Italy😍😍😍😍😍 #doterra #doterraeurope #lilalife #germany #italy #düsseldorf #rome #bluediamond
 • - The power of nature! Jeg elsker oljene mine, og håper at alle alle alle skal få oppleve effekten og gleden av dråpene! .
.
Det å få være på convention å lære mer og mer om kjemien i oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan gjøre en forskjell for deg og meg= pur lykke! 
doTERRA sourcing the best, helping the most! For meg har det å ha et åpent sinn endret livet 100 %. Benjamin Franklin sier: When you are finished changing, you are finished. .
.
Tidligere hadde jeg en liten konkurranse i forbindelse med aktiv mai, gratulerer @jomfrulillevik 2 oljer er på vei til deg🥰
 • - Happy birthday Norway❤️🇳🇴 Even though I feel blessed travelling and learning at the @doterraeurope convention. It feels a little sad not beeing home. You all have to celebrate a little extra for me🎈- #norway #birthday #17mai #doterraconvention #doterra #essentialoils #travel #dusseldorf #lilalife #yoga #yogainspiration #yogadaily #yogalove #hiking
 • Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner.
🥰 .
👉🏼Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: .
.
💝Smaker godt
💝Holder blodsukkeret stabilt
💝Er bra for hormonene dine
💝Rett og slett hele deg.. .
.
👉🏼Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm for noen dager siden. Kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte:
.
Søtpotetrøsti

1/2 relativ stor søtpotet
Salt
Pepper
Slik gjør du: .

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.
Server med:
.

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint 🙂 Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum. . #naturalfoods #friends #prana #paleo #lovefood #lilalife #hormonehealth #stabilebloodsugar #doterra @whatsbalance ❤️
 • Yoga har vært en stor del av livet mitt i snart 20 år, og det er så mye mer enn den fysiske delen; asanas. Pust, tilstedeværelse, takknemlighet... De siste årene har vært fantastiske, men travle. Yoga har ikke blitt glemt, men har fått en mindre plass i livet mitt.

Jeg har forelsket meg dagene i Stockholm, rett og slett i yoga. Og jeg gleder meg til å fordype meg i tiden fremover.

I dag var jeg på to fantastiske timer med @rkm_acharya_yoga og mellom timene delte han så mye spennende blant annet fra ayurveda. Og jeg gleder meg til å ha han med som gjest på podcasten.

Nok en gledings; ny episode med yogini, isbader, og superdamen @trineberge_ er nå tilgjengelig🥰👉🏼 Gled deg❤️ #yoga #stockholm #urbanom #yogadaily #yogalove #travel