Tags: Frokostblanding Melkefri kost
En uke til avreise til Spania, kjenner at det kribler godt i magen. Blir ikke akkurat vondt med 25 grader og sol..I Bodø viser høsten seg fra sin vakre side i dag, solen skinner, og luften er klar og fin. Tipper det blir en tur ut i skog og mark, eller på racern. I kveld skal jeg feire bursdagen til en god venninnen, men jeg forholder meg fortsatt alkoholfri. 12 oktober kommer en oppdatering på om noen ting har endret seg i tiden min uten alkohol og melkeprodukter.
Mange som kutter brød og frokostblandinger savner et raskt frokostalternativ som ikke består av egg. Her kommer tips til en god, næringsrik, mettende og smakfull musli. Denne uken har det kun gått i hjemmelaget yoghurt med selvplukkede blåbær og musli, nydelig!
Lines musli
Dette trenger du:
1 neve paranøtter
1 neve valnøtter
1 neve soyaflak
1 neve mandler/hasselnøtter
1 ss solsikkekjerner
1 ss gresskarkjerner
1 ss linfrø
2 ts ekte bourboun vanilje
2 ts sukrin
2 ss ekstra virgin cocosa
Jeg oppbevarer det i glass skåler med lokk i kjøleskapet
Slik gjør du:
Hakk opp nøtter, ha dette sammen med kjernene på en stekepanne. Varm opp på middels varme, til de er gyldne. Sla av varmen, rør inn cocosa og resten av ingrediensene. Avkjøl, hakk opp og oppbevar i kjøleskap.
Ha en nydelig lørdag.
Smil fra Line♥
16 COMMENTS
Hei!
Synes du har en utrolig fin side her, med masse gode tips!
Har du lagt ut oppskriften på din hjemmelagede yoghurt??
Og en ting….: Heter det ikke terapeut, ikke terapaut..?
Tusen takk:), og ja den ligger under melkefri frokost på menylinjen.
He he jeg er veldig klar over dette, kan dessverre ikke redigere header selv, men satser på at rett tittel er oppe snaaaaart. Eller hva Øyvind?;))))
Skal lages! 😀
🙂
Ah. Hadde det ikke vært for at jeg ikke var hjemme hadde jeg testet denne tvert. Vet jeg har alt i skapet hjemme. Den dag imorgen!.. kveld! Da skal jeg teste denne. Og nyte en god frokost på mandag før jobb. For jeg veit den er god. Jeg ser d!! 😉 Takkfortips! 😀
He he, håper den smakte:), det gjorde min i morges. L:)
Dette så godt ut. Tror jeg må prøve det, bruker jo tyrkisk yoghurt ca daglig. I går gikk jeg faktisk på en slik solid frokost i 10 timer! Knaska riktignok i meg et halvt eple og et par nøtter underveis, men likevel..
Men du må ikke en friste en stakkars Tromsøværing med 25 grader i Spania, idag var det snø i lufta her! Vel, vi vet jo hvor vi bor, og vinterdekkene er påmontert!
10 timer det må jeg si, wow. Hanne hiv deg med til Spania da, blir ny tur i mars/april. L:)
Fint med frokosttips! I dag testet jeg ut gulrot og squash lappene dine, nam! De falt i smak.
Åh det fikk jeg selv lyst på, så godt ad det falt i smak:)
Hei vennen! Er så misunnelig på deg som skal til Spania 🙂 Ville bare sende deg en goood klem 🙂
Søta:), hadde vært ufattelig koselig å ha deg med. Neste gang? Nå er det ikke lenge igjen til boken kommer, spennende:))), god klem tilbake
Lenge siden sist jeg kommenterte på bloggen din, men jeg leser (sluker) hvert eneste innlegg. Jeg vil bare si TUSEN TAKK for at du deler! Bloggen din er til stor inspirasjon og glede! 🙂
Tusen takk, det varmer å lese:)
Først og fremst; tusen takk for en superinspirerende blogg! Og så et tips til müslien: prøv å blande inn noen dråper Stevia med karamellsmak i Cocosaen før den blandes med den varme nøtte/frøblandingen – da kan man droppe Sukrin:-)Anbefales både som frokost, og etterrett med litt Vaniljekesam!Mmmm…
Takk for tips Mette:), hørtes veldig godt ut:)