Fisk, Skalldyr Middag i en fei

2 raske hverdagsmiddager

Tags:

Her gjør jeg ting i omvendt rekkefølge. På mandag får dere kakeoppskrift , og i dag på Valentines får dere faktisk tips til hverdagsmiddag. Middag må man ha uansett, og tipper at 1 av 100 har en romantisk Valentines dag på restaurant, eller får servert gouremet av kjæresten. Eller tar jeg feil?

Ikke misforstå meg, jeg liker Valentines. Men det jeg liker er å gjøre stas på mennesker jeg bryr meg om. Det trenger ikke koste penger, men oppmerksomhet i form av kort, hilsner, ord. Men jeg hadde heller ikke sagt nei takk til en god middag, he he.

Jeg skal feire Valentines sammen med gode venner, og ingenting er bedre enn det, gleder meg♥

Lakseburger med bearnaisesaus fra Jacobs Utvalgte.

Grunnoppskrift lakseburger

Servert med:

Rosenkålmos 

Crispy blomkål

Kokt brokkoli

Bearnaisesaus fra Jacobs Utvalgte

Her er det mer enn nok med en av delene som tilbehør, men vi klarte ikke bestemme oss for hva vi ville ha mest.
Ja takk alle deler, nam nam!

Fiskeburger fra Jacobs med deilig følge.


Fiskeburger fra Jacobs, selges bla på Meny og Eurospar.(inneholder 79% fisk)

Ovnsbakt kål

Kokt brokkoli, gulrot og kålrot

Saus: Fløte, kokosmelk, tamari soyasaus og pepper.

Enkelt og velsmakende!

Ha en magisk valentines dag♥

 

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • Elin I. februar 14, 2012 Reply

  Kos deg på valentinsdagen, Line! Og takk for inspirerende oppskrifter. 🙂

 • Katrine februar 14, 2012 Reply

  Det så deilig ut 🙂
  Hos oss var dagen hektisk, så det ble ingen felles romantisk middag, men i stedet felles frokost med grove vaffelhjerter til de små og dine søte lapper m/bacon til oss voksne. Det ble en hyggelig samlet og deilig frokoststund 🙂

  • Line februar 14, 2012 Reply

   Åh så koselig da, hørtes ut som en perfekt start på dagen <3

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover