ANBEFALINGER

Vær med på å gjøre en forskjell!

Bestanden av insekter trues,  giftstoffer vi eksponeres for lenkes opp mot ADHD, andre utviklingsforstyrrelser og sykdommer. Fisken i haven inneholder mer giftstoffer en noen gang, og daglig eksponeres du og jeg for hundrevis av giftstoffer.

 

De fleste tenker at jeg kan da ikke gjøre en forskjell, jo det er akkurat det du kan. Dine og mine valg er så viktige, alle monner drar og  små endringer vil kunne gjøre en STOR forskjell.

Insekter utryddes

Miljøgifter i mors kropp forbindes med økt risiko for ADHD

Det meste i kroppen henger sammen, stoffer vi eksponeres for og maten du spiser påvirker hele deg, også huden din. Har du hudproblemer indikerer dette ofte underliggende ubalanser i kroppen, og da vanligvis fra tarmen. Med enkle grep kan du få ned betennelsestilstander i kroppen og komme i hormonell balanse. Sliter du med huden, så kan jeg love deg at det vil gjøre en stor forskjell.

På samme måte som jeg er opptatt av at maten jeg spiser skal være naturlig og bra for meg, er jeg opptatt av at sminke, hudpleie og vaskemidler skal være naturlige. Det er lett å glemme at dette  tas opp i kroppen og absorberes inn i blodbanen.

Heldigvis finnes det mange bra alternativer. Her er en oversikt over naturlige sminke alternativer. Dette er tips fra følgerne mine på Instagram, så tusen takk!

BOHO

Et fransk, økologisk merke som tilbyr en komplett serie kvalitetsprodukter til en rimelig pris.  Produktene er fri for petrokjemi og parabener og er ikke testet på dyr.

Zao

ZAO er en serie 100% naturlige og økologisk sertifiserte makeupprodukter.

Inika

Er sertifiserte økologisk, vegansk og dyrevennlig. Produktene inneholder ingen skjulte eller skadelige ingredienser. Fri for ekle fyllstoffer som vismutoksyklorid og talkum, og de benytter heller ikke nanopartikler.

Jane Iredal

Produktene er basert på rene ingrediensene, og er produsert uten vanlige fyllstoff, bindemiddel, kjemiske fargestoff eller konserveringsmiddel.

 

 

 

Det er fullt mulig å sminke seg til både hverdags og fest med naturlig sminke

 

Les mer om de forskjellige sminke seriene her:

 

BOHO

100 % Pure

Bellapierre

ZAO

Les test av ZAO

BOHO

RMS beauty

Korres

Andre merker

Maria Åkeberg

Nilens Jord

Dr. Hauschka

Welda

Skinlove

 

Hva bruker jeg?

Akkurat nå bruker jeg det meste av sminke fra Zao og Boho. Mascara fra Nilsens Jord, alt av kremer, såpe, shampoo/balsam fra doTERRA, men det skal sies at jeg minimerer bruk. Håret mitt vasker jeg maks 2 ganger i uken, og bruker maisenna eller arrowroot som tørrshampoo. Har du mørk hår kan du ha i kakao, og ja det fungerer. Jeg har kuttet hårspray og alt av kjemiske ting som jeg vet forstyrrer min balanse og kloden vår.

 

Lila små TIPS som kan gjøre en STOR forskjell:

 • Kast kontaktlinser/q-tip i søppel IKKE toalettet
 • Bruk minst mulig plast, kildesorter
 • Ha med deg termos, kopp, eller lignende on the go
 • UR er et prakteksempel på en butikk som har skjønt det, hvor du kjøper i løsvekt
 • Bruk eteriske oljer til vasking, så genialt. Helt naturlig!!!
 • Gjenbruk! Selv er jeg blitt mer bevisst på hva jeg kjøper, jeg jobber meg bort fra kjøp og «kast» mentaliteten.

 

Smil fra

Line Holdal

  7 COMMENTS

 • Kari februar 24, 2019 Reply

  Må få anbefale Dr.Hauschka og Weleda💚

  • Line februar 24, 2019 Reply

   Seff <3

  • Line februar 24, 2019 Reply

   Da er det oppdatert, takk for påminnelse 🙂

 • Vigdis Settem februar 24, 2019 Reply

  Dette er så viktig nå. Tusen takk for mange gode tips. Har du noen tips om hårfarge? Vurderer å kutte ut å farge håret, da jeg kan tenke meg det inneholder mye giftstoffer.

  • Line februar 24, 2019 Reply

   Takk 🙂

  • Line februar 24, 2019 Reply

   Hei og tusen takk 🙂 Dessverre dårlig der, men jeg vet at det i de fleste byer finnes økologiske salonger. Og du vil også finne mer naturlige alternativer på helsekoster. Smil fra Line

 • Lisa G februar 24, 2019 Reply

  Sminke fra Kjær Weis😊

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - In Tune with nature - #lilalife #bodø #visitbodo #yogadaily #yogainspiration #hiking #nothernnorway #runandrelax #doterra #doterralife #visitbodø #yogacertified
 • - Be grateful for what you have, and work for what you want! - Endelig tilbake i Bodø, kjoler og høye hæler er gjemt i skapet, joggesko og natur is the best( og pysj😂) #bodø #visitnorway #visitbodo #lilalife #hiking #yogadaily #yogalove #yogainspiration #doterra ##nature #hike #love #life
 • When things change inside you, things change around you #lilalife #life #yogadaily #yogainspiration #yogalove #travel #düsseldorf #germany #grow #nature #learning #doterra #doterralife #bluediamond
 • - Worrier or a Warrior? I have decided to be a warrior after several years beeing a real worrier. Day by day, step by step, learning and growing on my way. And I have really enjoyed celebratipn in Dusseldurf with my doTERRA family. Next year in Rome, and as you can see I, @plant_based_wisdom and @henriettekalgraff had planned this😉🇮🇹Look forward to doTERRA Europe convention 2020 in Italy😍😍😍😍😍 #doterra #doterraeurope #lilalife #germany #italy #düsseldorf #rome #bluediamond
 • - The power of nature! Jeg elsker oljene mine, og håper at alle alle alle skal få oppleve effekten og gleden av dråpene! .
.
Det å få være på convention å lære mer og mer om kjemien i oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan gjøre en forskjell for deg og meg= pur lykke! 
doTERRA sourcing the best, helping the most! For meg har det å ha et åpent sinn endret livet 100 %. Benjamin Franklin sier: When you are finished changing, you are finished. .
.
Tidligere hadde jeg en liten konkurranse i forbindelse med aktiv mai, gratulerer @jomfrulillevik 2 oljer er på vei til deg🥰
 • - Happy birthday Norway❤️🇳🇴 Even though I feel blessed travelling and learning at the @doterraeurope convention. It feels a little sad not beeing home. You all have to celebrate a little extra for me🎈- #norway #birthday #17mai #doterraconvention #doterra #essentialoils #travel #dusseldorf #lilalife #yoga #yogainspiration #yogadaily #yogalove #hiking
 • Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner.
🥰 .
👉🏼Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: .
.
💝Smaker godt
💝Holder blodsukkeret stabilt
💝Er bra for hormonene dine
💝Rett og slett hele deg.. .
.
👉🏼Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm for noen dager siden. Kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte:
.
Søtpotetrøsti

1/2 relativ stor søtpotet
Salt
Pepper
Slik gjør du: .

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.
Server med:
.

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint 🙂 Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum. . #naturalfoods #friends #prana #paleo #lovefood #lilalife #hormonehealth #stabilebloodsugar #doterra @whatsbalance ❤️
 • Yoga har vært en stor del av livet mitt i snart 20 år, og det er så mye mer enn den fysiske delen; asanas. Pust, tilstedeværelse, takknemlighet... De siste årene har vært fantastiske, men travle. Yoga har ikke blitt glemt, men har fått en mindre plass i livet mitt.

Jeg har forelsket meg dagene i Stockholm, rett og slett i yoga. Og jeg gleder meg til å fordype meg i tiden fremover.

I dag var jeg på to fantastiske timer med @rkm_acharya_yoga og mellom timene delte han så mye spennende blant annet fra ayurveda. Og jeg gleder meg til å ha han med som gjest på podcasten.

Nok en gledings; ny episode med yogini, isbader, og superdamen @trineberge_ er nå tilgjengelig🥰👉🏼 Gled deg❤️ #yoga #stockholm #urbanom #yogadaily #yogalove #travel