Det er ferietid, for mange innebærer det familietid, ekstra hygge, og for deg på AIP ekstra «hodebry». Det er mye fokus på hygge med mat, og de fleste familier har tradisjoner som innebærer matvarer som vi på AIP nødvendigvis ikke tåler. Hvordan løser man dette da? Planlegging er også her nøkkelen til suksess og med en god plan er alt mulig.

 

Noen gode tips til en vellykket AIP ferie

 1. Skal du feriere sammen med andre er det lurt å kommunisere godt i forkant. Fortell at du nå følger et opplegg for å forbedre egen helse. Er man ydmyk i kommunikasjonen vil man stort sett få forståelse.
 2. Lag en matplan for ferien som også du tåler, tenk muligheter, ikke begrensninger. AIP inkluderer utrolig masse flotte råvarer, og det er fint mulig å trylle frem masse gode retter. Er du ikke av den kreative typen? Bruk andre blogger til inspirasjon.
 3. Ta utgangspunkt i felles måltider,  kanskje må dere lage to forskjellige sauser, eller gjøre andre enkle tilpasninger. Ha en positiv tilnærming så ordner alt seg.
 4. Prepping er også et nøkkelord, lag opp gode alternativer og ta med deg på ferie.

Forslag:

 • Kokebananbrød
 • Kokosfett til steking
 • Kokosmelk
 • AIP snacks, gelegodis, søtpotetchips, proteinkuler, lakrisfudge, fleskesvor
 • Rikelig med grønnsaker
 • Kraft
 • Kokosyoghurt
 • Kokosaminos
 • Fermentert mat og drikke
 • Kokoswrap
 • Hvit søtpotet til å lage AIP pizza
 • Urter
 • Kokebanan til å lage chips
 • Te, sikory/løvetann
 • Godt kjøttpålegg uten tilsetningstoffer
 • AIP søtning, daddelsukker eller lønnesirup

5​. Selv har jeg valgt å legge mine AIP perioder utenom ferier, slik at jeg har begynt på reintrodusering før jul/påske slik at jeg har kunne spist eggeplomme og ghee. Dette har gjort det lettere for meg.

6. Husk på tankenes kraft, så lenge du har troen på at dette går så går det. Istedenfor å tenke at du setter livet ditt på vent med AIP, se på det som en investering for å få livet ditt tilbake.

7. Det er lett at det blir mye fokus på mat når man skal kose seg. I en AIP periode og egentlig generelt i livet tenk at kos kan omhandle så mye mer enn mat. Bare det å være med en god venn, spille et spill, se en god serie, gå en tur, gå på kino, lese en bok. Mulighetene er så mange!

8. Ha målet ditt i minne når det blir tøft, og husk hvorfor du gjør dette. Du ønsker en bedre helse uten smerter og andre plager. Og HUSK you can do it!

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - In Tune with nature - #lilalife #bodø #visitbodo #yogadaily #yogainspiration #hiking #nothernnorway #runandrelax #doterra #doterralife #visitbodø #yogacertified
 • - Be grateful for what you have, and work for what you want! - Endelig tilbake i Bodø, kjoler og høye hæler er gjemt i skapet, joggesko og natur is the best( og pysj😂) #bodø #visitnorway #visitbodo #lilalife #hiking #yogadaily #yogalove #yogainspiration #doterra ##nature #hike #love #life
 • When things change inside you, things change around you #lilalife #life #yogadaily #yogainspiration #yogalove #travel #düsseldorf #germany #grow #nature #learning #doterra #doterralife #bluediamond
 • - Worrier or a Warrior? I have decided to be a warrior after several years beeing a real worrier. Day by day, step by step, learning and growing on my way. And I have really enjoyed celebratipn in Dusseldurf with my doTERRA family. Next year in Rome, and as you can see I, @plant_based_wisdom and @henriettekalgraff had planned this😉🇮🇹Look forward to doTERRA Europe convention 2020 in Italy😍😍😍😍😍 #doterra #doterraeurope #lilalife #germany #italy #düsseldorf #rome #bluediamond
 • - The power of nature! Jeg elsker oljene mine, og håper at alle alle alle skal få oppleve effekten og gleden av dråpene! .
.
Det å få være på convention å lære mer og mer om kjemien i oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan gjøre en forskjell for deg og meg= pur lykke! 
doTERRA sourcing the best, helping the most! For meg har det å ha et åpent sinn endret livet 100 %. Benjamin Franklin sier: When you are finished changing, you are finished. .
.
Tidligere hadde jeg en liten konkurranse i forbindelse med aktiv mai, gratulerer @jomfrulillevik 2 oljer er på vei til deg🥰
 • - Happy birthday Norway❤️🇳🇴 Even though I feel blessed travelling and learning at the @doterraeurope convention. It feels a little sad not beeing home. You all have to celebrate a little extra for me🎈- #norway #birthday #17mai #doterraconvention #doterra #essentialoils #travel #dusseldorf #lilalife #yoga #yogainspiration #yogadaily #yogalove #hiking
 • Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner.
🥰 .
👉🏼Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: .
.
💝Smaker godt
💝Holder blodsukkeret stabilt
💝Er bra for hormonene dine
💝Rett og slett hele deg.. .
.
👉🏼Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm for noen dager siden. Kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte:
.
Søtpotetrøsti

1/2 relativ stor søtpotet
Salt
Pepper
Slik gjør du: .

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.
Server med:
.

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint 🙂 Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum. . #naturalfoods #friends #prana #paleo #lovefood #lilalife #hormonehealth #stabilebloodsugar #doterra @whatsbalance ❤️
 • Yoga har vært en stor del av livet mitt i snart 20 år, og det er så mye mer enn den fysiske delen; asanas. Pust, tilstedeværelse, takknemlighet... De siste årene har vært fantastiske, men travle. Yoga har ikke blitt glemt, men har fått en mindre plass i livet mitt.

Jeg har forelsket meg dagene i Stockholm, rett og slett i yoga. Og jeg gleder meg til å fordype meg i tiden fremover.

I dag var jeg på to fantastiske timer med @rkm_acharya_yoga og mellom timene delte han så mye spennende blant annet fra ayurveda. Og jeg gleder meg til å ha han med som gjest på podcasten.

Nok en gledings; ny episode med yogini, isbader, og superdamen @trineberge_ er nå tilgjengelig🥰👉🏼 Gled deg❤️ #yoga #stockholm #urbanom #yogadaily #yogalove #travel