Fisk, Skalldyr

Velg og vrak i himmelske melkefri, lavkarbo fiskeretter

Jeg har lyst på fisk til middag, og ble sittende å se på litt av rettene jeg har laget tidligere..Jeg ble bare mer og mer usikker etter at den ene etter andre retten fristet..

Kanskje en av rettene kan friste deg? Det er linket til alle oppskriftene under under hvert bilde.

God middag til deg..♥

Pannestekt uerfilet med godt følge

Juliennespagetti med spicy skalldyr

Grillet laks med paprikasaus

Grillet tørrfisk med sennepsbakte grønnsaker

Torskeform med søtpotet/blomkålkrem

Spicy fiskeboller

Kamskjell  og scampi med hvitløk, chili og persille

Gurkemeie og ingefær kamskjell

Laksespyd med oreganokrem

Fiskebaconburger

Fish and chips

Eksotisk fiskerett

Saltbakt torsk med deilig følge

Lakseburger

Her er enda flere fiske og skalldyr retter.

Smil fra

  14 COMMENTS

 • Elin I. september 5, 2011 Reply

  Ja, alle sammen frister! 😀 Dette kan lett bli menyen min framover. Tusen takk for nydelige tips.

  • line september 5, 2011 Reply

   Bare koselig søte du:)

 • Frida september 5, 2011 Reply

  Oioioi! Her var det helt utrolig mye godt. Nå angrer jeg nesten litt på de kotelettene som fikk være med meg hjem i handleposen i dag. I morgen blir det fisk!

  • line september 5, 2011 Reply

   Koteletter er jo nam, altfor lenge siden sist jeg spiste det..Regner med det kommer en lekker oppskrift på bloggen din:)

 • Kristine september 5, 2011 Reply

  Så mye godt! Her skal jeg helt klart hente litt fiske-inspirasjon 🙂

  • line september 5, 2011 Reply

   Jippi:)))

 • Terese september 5, 2011 Reply

  Åååh, så herlig, disse skal jeg printe ut og lage en etter en…
  Tusen takk for gode tips! 😛

  • line september 5, 2011 Reply

   Så bra:)

 • Hadde tenkt å teste de fiskebollene en dag.. 🙂

  • line september 5, 2011 Reply

   mmm de er så gode:)

 • lovelyliller.com september 5, 2011 Reply

  jeg spiser nesten bare fisk så dette er midt i blinken for meg! 😀

  • line september 5, 2011 Reply

   Så bra:))

 • Henriette september 5, 2011 Reply

  Takk for super fiskeinspirasjon! Det er så alt for lett å berre lage den vanlige (men gode) laksefileten, men her var det mange gode tips! 🙂 I dag blir det seifilet med rømmesaus og brokkoli…gleda meg til middag 😉

  • line september 5, 2011 Reply

   Bare koselig:), og alltid godt men en god fiskemiddag. Nammmm

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø