ARTIKLER

Unnskyld kroppen min!

Det er så mange ting jeg skulle ønske jeg kunne gjort annerledes gjennom årene. Jeg skulle gjerne vært foruten 15 år med spiseforstyrrelser, som har satt mange dype spor både fysisk og psykisk. Jeg skulle så gjerne valgt annerledes for 10 år siden da jeg valgte å sette inn brystimplantat.

 

unnamed-4

 

Jeg var fortsatt inne i en kamp for å bli frisk av spiseforstyrrelsene. Jeg hadde ammet to barn, selvbildet var lavt og jeg valgte som jeg valgte.

 

Det som er bra med livet og ikke minst å bli eldre er at man lærer, blir tryggere og kanskje har man større forutsetninger for å ta de rette valgene. Og det nytter ikke se seg tilbake, det eneste man kan bruke fortiden til er å lære av egne feil og tenke fremover.

 

Til tross for at jeg selv mener at jeg absolutt var på feil kurs, klarte intuisjonen min å føre meg til Tunsberg Medisinske fagskole. Etter det har det gått slag i slag. Stabilt blodsukker fikk meg ut av spiseforstyrrelsehelvete. Jeg begynte med yoga, kom mer i kontakt med egne følelser og en kombinasjon av kosthold, turer i skog og mark og yoga fikk ned det verste stresset og jeg klarte endelig sove igjen.

 

Selv om jeg har gjort store endringer i livsstil min, har jeg ikke kommet helt i mål med å få helsen jeg vet jeg kan ha, og bli den Line jeg vet jeg kan være. Jeg har fortsatt lavt stoffskifte og endel symptomer fra mine autoimmune sykdommer.

 

Har tenkt lenge på at implantatene må ut, og jo mer jeg har lest jo sikrere er jeg i min sak. Så langt det er mulig å glede seg til en operasjon, så skal det bli så godt å få implantatene ut. Jeg har valgt en av landets dyktigste kirurger og jeg er i trygge hender under operasjon tirsdag.

 

Dette har vært en gradvis endring for meg, etterhvert som jeg har sett det store bildet. Kremer og make up er bytter ut med helt naturlige produkter. Jeg har tatt et valg om å ikke bruke botox og andre kjemiske injeksjoner. Jeg vil rett og slett eldes på en naturlig måte, og sette pris på det livet og den kroppen jeg har fått.

 

Etter å ha tatt NLP for å takle en til tider tøff hverdag som mamma til en gutt med 4 diagnoser og mine egne utfordringer innser jeg også at man ikke skal undergrave tankenes kraft.

 

Man kan gjøre alle de rette tingene, men om man er inne i et negativt tankemønster setter det spor. Da gjelde det å bryte gamle negative tankemønster og husk fungerer ikke en ting så fungerer noe annet.

 

For meg har prosessen vært målet, og det vil det forsette å være. Men en ting vet jeg, jeg er på god vei til å bli frisk, og jeg har alle ressursene som skal til. Med denne operasjonen tror jeg at jeg gir kroppen min en større forutsetning til å bli frisk! En annen ting som er utrolig viktig for meg, jeg ønsker å være et godt forbilde for mine barn.

 

En siste ting jeg dømmer ingen som velger annerledes enn meg, vi har alle hver vår vei. Min erfaring er at det ikke er lurt å ta et så stort valg når man er på et sårbart punkt i livet. Tenk nøye igjennom en så stor avgjørelse.

 

Legger ved link til en side som gjorde min avgjørelse om å fjerne enkel.

 

Les her

Pluss denne gruppen

  8 COMMENTS

 • Vanja desember 4, 2016 Reply

  Du er utrolig tøff Line. Står stor respekt av valgene dine og at du velger å dele livserfaringer som andre kan dra så mye lærdom av. Ønsker deg masse lykke til <3

   

   

  • Line desember 4, 2016 Reply

   Tusen takk :). Alt har gått super fint <3

 • May Britt Briseid desember 4, 2016 Reply

  Du er ei fornuftig og flott dame, Line. Jeg ønsker deg alt godt i dagene som kommer! Skal ha deg i tankene tirsdag. Hils så mye til familien. Stor klem fra May Britt

  • Line desember 4, 2016 Reply

   Tusen takk <3. Alt har gått så fint!

 • Karoline desember 4, 2016 Reply

  kom både én og to tårer her ja… fantastisk bra skrevet å nært og ærlig! 

 • Mai Britt Bakstad desember 4, 2016 Reply

  Flott å lese,…… lykke til!❤️

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø