Drikke

Trenger du et påskudd for et glass rødvin?

Det gjør ikke jeg, men siden det er helg skal jeg etterhvert gi deg en ekstra god grunn til å nyte et glass vin i dag..

Er forøvrig vel inlosjert i Tromsø, klar til kurs for Nordlys sine lesere i Tromsø og foredrag på Finnsnes/Sunkost. Gleder meg masse! Til nå har jeg bare kost meg sammen med en god venninne på kafe og med litt shopping. Regner med at det blir tidlig kveld så jeg er frisk og rask i morgen tidlig.

Har tidligere skrevet om boken Det store kolesterolbedraget, en bok jeg anbefaler på det sterkeste. Selv leser jeg den for andre gang nå, og oppdager hele tiden nye ting. Men må si at jeg likte følgende fra etterordet i boken veldig godt:

Hvis du ikke drikker alkohol, begynn med det nå. Hvis du drikker, drikk regelmessig-ikke for mye-og sørg for at du liker det du drikker.Drikk sammen med venner, drikk i sosialt lag, men ikke drikk for å bli full»

Malcolm Kendrick mener at for eksempel et glass rødvin virker avslappende, er blodfortynnende, og inneholder gode antikosidanter. Men som med alt annet er det alltid noen fordeler og noen ulemper. Men i dag gir jeg deg bare fordelene. Nyt glasset og fredagen!

Smil fra

  6 COMMENTS

 • Tove januar 27, 2012 Reply

  Rødvin med god samvittighet i kveld 😀

  God helg!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 • HanneM januar 27, 2012 Reply

  Har akkurat inntatt en deilig torskemiddag \»med mange gode smaker\» (for å sitere mannen min). Oppskrifta fant jeg på bloggen din, den var fra 16/5 i fjor. Og det artigste var at ungene kasta seg over puréen, og ingen av dem liker blomkål. 🙂 Maten smakte godt med et glass rødvin til, valgte Monte Antico som er en italiensk rødvin med lite sukker 0,6 gr/l. Men nå er det tid for kaffe, med en liten sjokoladebit til.

  • Line januar 27, 2012 Reply

   Så artig Hanne:), blir nesten rørt når oppskritene mine blir brukt.

 • Kine-get juicing januar 27, 2012 Reply

  Jeg leser en bok der det bla.står at alkohol er mer gift for kroppen enn heroin, og velger å høre på det siden jeg har bestemt meg for å stort sett holde meg unna alkohol. Jeg liker jo heller ikke smaken av rødvin så jeg kommer ikke til å begynne å drikke det fordi noen mener det er sunt , men for deg som klarer å kose deg med det blir det jo helt annerledes 🙂 Da må det være lov!

  • Line januar 27, 2012 Reply

   Alkohol er gift, men det er det i stort sett alt man inntar. Tungmetaller, antibiotika etc. Så med rødvin som jeg elsker, velger jeg å fokusere på de positive tingene he he. Men drikker med måte 1-2 glass av og til. Smil fra meg

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste