RÅD

Tips til stabil vekt i disse juletider…

Hei dere.

Nå har jeg vært i «dvale» i noen dager, full julefeiring med alle rettigheter. Men nå kjenner jeg at jeg er klar for litt hverdag, med trening, sunnere mat og blogging.

Dessverre er det mange som går mye opp i vekt i disse glade juletider, hvordan kan man unngå dette? Tenkte å dele noen tips med dere. Selv går jeg alltid opp 2-3 kilo, men disse  forsvinner alltid når hverdagen kommer. Det er viktig å finne en balanse hvor man kan kose seg  ,uten at man trenger ta helt av. Husk at det er det vi spiser mellom nytt år og jul som er viktig:)

Her er noen tips fra meg:

 • Spis sakte, og tygg maten ordentlig. Da vil du kjenne når du er mett, stopp før du blir stapp mett.
 • Unngå kombinasjonen mye karbohydrater/fett.  Jeg minimerer alltid inntaket av brød, og spiser godt med pålegg, grønnsaker og hjemmelagede dressinger, sauser. På bildet under ser dere et rundstykke som jeg har skjært i ultra tynne skiver, røykalaks, hjemmelaget sennepssaus og grønnsaker. Rundstykkene er bakt på div spelt, boghvete og amarnt.

diverse-168

 • Det blir lett mye alkohol i julen.  Rødvin og tørr hvitvin er å foretrekke foran øl og sprit som inneholder mye sukker.
 • Vær i aktivitet, gå turer, lek med ungene, gå ut å dans. All bevegelse er bra:).
 • Det trenger ikke være lange økter, 30 minutter annen hver dag i julen klarer alle!
 • Tallerkenmodell med ca 100-150 gram proteiner (kjøtt, fisk, kylling), litt karbohydrater ( pasta, ris, potet), og godt med grønnsaker. Ikke glem fett, det trenger vi.
 • Minst mulig sukker. Se på oppskriftene for hjemmelaget marsipan og sjokolade. I tillegg er nøtter og frukt gode alternativ.
 • Drikk godt med vann, juice og brus er til fest- så litt i julen er bra..

diverse-163

Julefrokost..

diverse-167

Snuppa mi klar for frokost.

I morgen kommer en nydelig oppskrift på kveite.

Smil fra Line

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste