Frokost Lunsj

Squash og vårløklapper

Jeg og familien har tatt oss en langhelg, og macen får ikke være med på moro. Derfor kommer det reprise på noen av mine favoritter i helgen. Ønsker deg en magisk helg.

Dette er blitt min nye frokost favoritt, enkelt og vanvittig godt! Et måltid som også passer perfekt til lunsj og kvelds.

Squash og vårløklapper med tomat og olivensalat

Dette trenger du:

Squash

Vårløk

Egg

Salt

Pepper

Litt skinke

Fiberhusk

Slik gjør du:

Pisk egget med en gaffel. Tilsett ca 2 never reven squash og en neve finhakket vårløk, og finhakket skinke, bland sammen. Tilsett litt salt, pepper og ca 1/10 ts fiberhusk. Stek i lapper på litt over middels varme i cocosa.

Jeg laget en enkel tomat og olivensalat med hjemmelaget majones som tilbehør.

Må prøves, LYKKE til:)

  10 COMMENTS

 • Frida april 27, 2012 Reply

  Fantastisk Line! Ser aldeles nydelig ut! <3

  • line april 27, 2012 Reply

   Takk Frida, min absolutte favoritt for tiden. I dag hadde jeg også masse finhakket løk i. L:-)

 • Tomat og olivensalat m majones – så lurt!!

  • line april 27, 2012 Reply

   Og sååå godt:-)

 • lovelyliller.com april 27, 2012 Reply

  Mmmmm! lekker presentasjon! God helg :*

  • line april 27, 2012 Reply

   Takk:-), og helgen ble perfekt:-)

 • Janicke april 27, 2012 Reply

  Ser fantastisk ut 😀 Ble litt sulten av de fine bildene!!

  • line april 27, 2012 Reply

   Du må prøve lage det, så godt. Bruker ha litt salt på squashen for å få ut litt veske, klemmer det ut. Hadde finhakket løk i sist jeg laget det, nam!

 • Ada april 27, 2012 Reply

  Jeg lagde denne omeletten til frokost idag morges – ble så inspirert av den i går! Hehe. Jeg tilsatte forresten litt hvitløk, chili, rosmarin og kanel! Og det ble fantastisk!! Begynte nesten å gråte da jeg hadde spist opp…..

  • Line april 27, 2012 Reply

   He he så søt du er, en som er like glad i mat som meg. Me like:). Hørtes forøvrig veldig godt ut. L:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø