Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Sjokolade COOKIES, lavkarbo

Deilig sjokolade kjeks nesten helt uten sukker, melkefri, glutenfri, knasende, smakfull.., disse har jeg drømt lenge om..Tygg sakte, smak og nyt. Kjeksene er mektige, så man klarer ikke store mengdene i gangen. Men hver en munnfull er en nytelse

Dette trenger du:

200 gram cocosa

200 gram sukrinmelis

2 økologiske egg

60 gram glutenfri havregryn

100 gram kokosmel,

1 ts bourbon vanilje

1 ts salt

4 ts fiberhusk

80 gram 85% melkefri sjokolade

Slik gjør du:

Rør cocosa og sukrinmelis «luftig».(bruk gjerne miksmaster) Rør så inn egg, havregryn, kokosmel, vanilje, salt og fiberhusk. Smelt sjokoladen på svak varme om du vil ha sjokoladekjeks. Vil du ha hele biter sjokolade i kjeksen, grovhakker du den og har i røren.

Fordel massen på et stekebrett vha skje og fingrene. Lag de gjerne mindre enn mine, så får du flere kosebiter.. Ca 3 gram karbo pr kjeks

Stek på 200grader i 10 minutter, avkjøl og NYT!

Nå skal jeg ut å sykle med racern, gleder meg. Ha en nydelig fredag så langt♥

  9 COMMENTS

 • Mjuuugly september 2, 2011 Reply

  Nydelig! God helg 🙂

  • line september 2, 2011 Reply

   Håper du har hatt en magisk helg:)

 • Anne september 2, 2011 Reply

  Disse ser gode ut- er det forskjell på karboinnholdet i havregryn med og uten gluten?

  • line september 2, 2011 Reply

   Ikke store forskjellen.:).

 • Cicca september 2, 2011 Reply

  Hvor mange kjeks ble det?

  • line september 2, 2011 Reply

   Jeg fikk ca 10, men jeg ville lagd de mindre. ca 16-18. De ble veldig mektige. Men åh så gode :))

 • lovelyliller.com september 2, 2011 Reply

  Mmmmm! Disse skal lages i helga!!

  • line september 2, 2011 Reply

   Det og bounty ble frokosten min i dag, he he

 • […] Når jeg er alene blir ikke matlaging første prioritet, gårdagens middag ble stekt jacobs pølse, aubergine, squash, rødløk og rødbeter(setter en utrolig god søtlig, frisk smak på det hele. Rørte et par ss tomatsaus rundt og go than kokosmelk. Smakte til med salt og pepper. Tok meg ca 5-7 minutter å lage, og smakte utrolig godt. Dessert sjokolade cookie. […]

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø