Kjøtt Middag Middag i en fei

Pølsemiddag med prinsessedressing.

Jeg er ingen stor «fan» av pølser! Men noen ganger får jeg innmarig lyst på det, og da er det mange i familien som blir så glad. Det vil si alle mann…Uansett hvor godt jeg tilberdere fisk: åh neiiii må vi ha fisk, IGJEN..Men når pølsene kommer på bordet er det rene festen. Jeg velger pølser fra Jacobs, Idsøe eller andre lignende varianter.

Her kommer litt inspirasjon til en pølsemiddag med prinsessedressing:)

Pølser stekt sammen med sopp, purre , fersk rødbeter og rødløkt. Bruker klarnet smør til steking.

Tilbehør:

Blomkålmos

Søtpotetchips

Prinsessedressing:
Majones(gjerne hjemmelaget) litt rømme, sitron, litt stevia og finhakket fersk rødbeter.

I morgen er jeg klar for Parkenfestival, gjett om jeg gleder meg!

Fra Parken 2011

Fra Parken 2010

Smil fra

  6 COMMENTS

 • Lovelyliller.com august 16, 2012 Reply

  pølser er kjempegodt nå og da, feks i pytt i panne og over bål 😀

 • HanneM august 16, 2012 Reply

  Pølser med høyt kjøttinnhold er helt greit, en og annen gang. Helst vil jeg ha dem litt grovmalt også. Og får jeg de vanlige fra Gilde, spiser jeg dem, men selv velger jeg en annen variant.
  Håper du er heldigere med Parkenbillettene enn han som fikk mora til å bestille. Han endte nemlig opp med billetter til Døgnvill i Tromsø!! 🙂

  • Line august 16, 2012 Reply

   Åh nei hvordan er det mulig å ta så feil, fikk han ordnet seg billetter til Parken? L:)

   • HanneM august 16, 2012 Reply

    Jeg håper da det. Leste om det i avisa, der mora ble omtalt som \»døgnvill\». Han våga i hvert fall ikke å la henne bestille flybilletter til Tromsø, han var usikker på hvor han da ville havne. 🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø