Salat, Wok, Suppe

Pastasalat, Frida sin favoritt

Tiden før jul er deilig, men også travel. Julebord, juleavslutninger, julegavekjøp, vasking. Det er lett å la seg rive med å la det hele bli et stressende «sirkus». Jeg prøver så godt jeg kan å tenke at det blir jul uansett om det ikke skinner i hver en krok, om man ikke har laget  7 sorter kaker, rull og alt som følger med. Vi har faktisk ikke bakt en eneste ting, og tviler egentlig på at vi kommer til å gjøre det. Men derimot skal vi lage marsipan i forskjellige varianter, konfekt, italiensk salat og eggesalat. Legger ut oppskrift og bilder etterhvert. Ellers er det mye å smile for om dagen. Har vært et par dager innom ny jobben, og jeg må si at jeg gleder meg masse til å begynne 5.januar. En fantastisk plass, men fantastiske mennesker.

balansen1

Fra resepsjonen på Balansen, er det ikke fint?

Her skal jeg ha kurs innen ernæring, individuell veiledning, yoga og afro.

I dag fikk Frida velge middag, og da ble det pastasalat.

juleavslutning-pastasalat-012

Dette trenger du:

Kyllingfilet
Champignon
Squash
Kinesisk hvitløk
Soltørket tomat
Avocado
Ravioli
Rødløk
Cherrytomat
Purreløk
Salt
Pepper

Dressing:

Rømme
Majones
Kinesisk hvitløk
Sylteagurk

Slik gjør du:

Stek kyllingfilet, champignon, og squash i meierismør og finhakket kinesisk hvitløk (ca 1/2). Tilsett soltørket tomat. Kok ravioli som anvist på pakken, avkjøl, og ha olivenolje over. Skjær opp resten av grønnsakene og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.

Dressing, bland halvt om halvt med rømme/majo, tilsett 1/2-1 kinesisk hvitløk, 4-5 finhakket skiver sylteagurk og litt av saften.

En tommelfingerregel er at mye fett og mye karbo er en fårlig kombinasjon. Derfor minimerer jeg inntaket av ravioli i denne retten, men spiser desto mer av det andre.

Smaker nydelig med et glass rødvin til.

Smil fra Line

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste