Uncategorized

Oslo and Tønsberg here I am

Akkurat kommet til Oslo, litt forsinket pga masse snø i Bodø. Må si  utrolig deilig å lande i Oslo, til sol og et landskap dekket med snø. Så vakkert!

Nå sitter jeg på Byporten på Bocata, en perfekt plass for meg når jeg må jobbe litt. Har et par ting som bare må gjøres før jeg drar til Siri vennen min. Alltid så koselig å være der. En bonus at hun er en kløpper på kjøkkenet, i dag skal hun servere torsk og kongekrabbe, mmm!

I morgen tidlig drar jeg til Tønsberg. Litt jobbing før årets første samling starter fredag. Gleder meg sinnsykt!

Hørt om fotballfruen? Hun topper  blogglisten og er en ivrig LCHF spiser. I går la hun ut forslag til LCHF frokoster. Ikke fast leser, men titter innom en gang iblant, og må si jeg er sjokkert over mange av  tilbakemeldingene hun får. Så mye frekkhet, bedrevitende, ufine, mobbende kommentarer. Mødre som refererer til at det kun er ungjenter som leser bloggen hennes,og at hun fremstår som et dårlig eksempel- men de leser de tydeligvis selv siden de til stadighet kommenterer. Det er greit å være uenig, men da må man være saklig og begrunne det på en god måte. Det verste jeg vet er usaklighet. Men heldigvis opplever jeg stort sett bare fornuftig og saklig kommentering på mine innlegg. Tusen takk!

Her er smilet på plass etter 3 timer med luksus hos Diana, må oppleves!

Senere i dag legger jeg ut et svært interessant innlegg om homocystein og viktigheten av normale verdier mtp hjerte relaterte sykdommer, kreft etc.
Dette innlegget kan du ikke gå glipp av.

Smil fra

  12 COMMENTS

 • Svenn januar 26, 2011 Reply

  Hei,ha ei fin helg i Tønsberg.:)Ska vær enig med dæ,av og tell e det nesten som at brillan hoppa av hauet når man les enkelte kommentara,skjula sæ bak en skjerm liksom…heilt utrolig..!!

  • line januar 26, 2011 Reply

   Tusen takk svenn:)

 • Terje januar 26, 2011 Reply

  Hehe, føler lissom jeg må si noe, nå som du skal typ 400 meter unna meg.. 🙂 Ha det fint her, eller noe 🙂

  • line januar 26, 2011 Reply

   What, så du meg? Du skulle jo sagt hei:-)

 • Terje januar 26, 2011 Reply

  Neinei, så deg ikke, men vet jo du går på skole her 🙂

 • flott bilde! kos deg i tigerstaden!

  • line januar 26, 2011 Reply

   Takk Lovely!

 • Nina januar 26, 2011 Reply

  Ja, jeg er enig med det. Skjønner ikke hvorfor de skal kommentere når de ikke kan noe om temaet. Fotballfrue skriver jo tydelig i overskriften av det er forslag til LCHF-frokost.

  Kos deg i Oslo! 🙂

  • line januar 26, 2011 Reply

   Takk skal moll kose meg:)

 • Frida januar 26, 2011 Reply

  Velkommen til Oslo, og god tur til Tønsberg. Du får passe på å tilbringe litt tid ute i solskinnsværet og suge til deg noen d-vitaminer nå som du har sjansen 😉

  Jeg følger heller ikke med på bloggen til fotballfruen, men titter innom når den blir omtalt av andre lavkarbobloggere. Synes i grunn hun takler disse utidige kommentarene ganske bra.

  • line januar 26, 2011 Reply

   Takk Frida, gåtur i dag fra sentralstasjon opp til Frognerparken, deilig. Og ja fotballfruen er absolutt flink til å svare for seg, tøff dame!

 • hannem januar 26, 2011 Reply

  I likhet med flere andre her dropper jeg bare innom fotballfruens blogg når andre bloggere skriver om den. Og jeg er ganske oppgitt over nivået på endel av kommentarene. Synes hun parerer dem veldig godt, vet ikke om jeg hadde klart å være så saklig!

  Bocata på Byporten er også en av mine favorittkaféer i Oslo. De har en utrolig god sitronsorbet der, bare så synd den ikke er lavkarbo. 🙁 Håper du får fine og lærerike dager i Tønsberg. Gleder meg til å bli kursa av deg neste helg!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø