Uncategorized

Oppslag i Avisa Nordland i dag.

Fin fin start på dagen, opp tidlig, yoga, frokost, kaffe og avis..Da jeg åpnet avisen fikk jeg nesten kaffen i vranghalsen for der var jeg, he he. Ble intervjuet i går, men normalt tar det en tid for det kommer på trykk.

I artikkelen skrives det om jobben jeg gjør for å spre kunnskap om EKTE nat og ikke minst Energituren. Tiden flyr, litt over 3 mnd igjen til neste tur. Håper du hiver deg med.

Fortsatt god onsdag ♥

  26 COMMENTS

 • Elin I. desember 14, 2011 Reply

  Kjempebra, Line! Du gjør en god jobb med spre kunnskap om ekte mat! Digger deg!

  Må også legge til at jeg fikk adventspakken i posten i dag: TUSEN takk! Nydelig!

  🙂

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Tusen takk Elin, du er så herlig! Bra pakken falt i smak:)

 • Line Bøthun desember 14, 2011 Reply

  Flinke, flinke, Line. Hilsen Line:-)

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Takk det samme «store Line», hilsen «lille Line»

 • Amalie desember 14, 2011 Reply

  Var inne og leste om Energituren. Så spennende ut. Skulle gjerne vært med om jeg hadde bodd nærmere!!

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Men man være med uansett hvor man bor i landet.:)

 • Liv desember 14, 2011 Reply

  Jeg beundrer deg og andre som bruker masse tid til å spre både oppskrifter og gode råd som jeg trenger!! Takk for det!

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Tusen takk for fine ord Liv, varmer og motiverer:)))

 • Siri desember 14, 2011 Reply

  Så bra:) Gratulerer:)

 • lovelyliller.com desember 14, 2011 Reply

  så flott! gratulerer med støtte 😀

 • hannem desember 14, 2011 Reply

  Flott at du får dette på dagsordenen i avisa. Skal gå inn å lese det seinere.

 • Marianne desember 14, 2011 Reply

  Takk for all kunnskapen du deler, viktig jobb 🙂

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Takk Marianne:)

 • Kathrine desember 14, 2011 Reply

  Line! Fikk du 700.000 fra Innovasjon Norge?! Det e jo fantastisk! God jul tel dæ og dine! Fint pepperkakebake-bilde av ungan, de e blitt så stor! Kathrine (i Lofoten).

  • Line desember 14, 2011 Reply

   I know, HURRA. Tusen take søte du. Ønska dæ og dine ei magisk jul.

 • Marianne Naas desember 14, 2011 Reply

  Så bra! Tror vi er på den riktige veien snart:-)

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Wow så rart at du kommenterte nå, satt å leste om deg på Balansert mat JUST NOW:), artig!. Ja vi er på rett vei:)

 • Linda Bråthen desember 14, 2011 Reply

  Så bra! Dette må mer ut i media, stå på flinka! 🙂
  Den energituren høres superfristende ut, skal prøve å få til en gang, men til neste år sier lommeboka nei… Strålende dag til deg 😀

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Tusen takk Linda. Hadde vært veldig koselig å ha deg med en på ture en gang:)

 • Camilla desember 14, 2011 Reply

  Gratulerer Line velfortjent:-)

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Tusen takk Camilla:)

 • Marianne Naas desember 14, 2011 Reply

  Oi, ja det var rart….:-)

  • Line desember 14, 2011 Reply

   Ja skikkelig:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø