Trening

Ønsker deg en god fredag.

Akkurat kommet hjem etter en styrkeøkt på triceps, biceps, mage og en time med:

 

Går generelt lite på gruppetimer, men hadde lyst å teste ut denne timen. Absolutt en artig time som jeg kommer til å prøve igjen. Her kan du lese litt mer om timen.

 

Er veldig ivrig på treningsfronten, og har det siste året hatt en fin fast struktur på treningen min. Blir rett og slett litt deppa av å ikke trene. Varierer treningen mellom styrke, yoga, fjellturer, gåturer etc. Det skal sies at jeg til tider må jobbe med motivasjonen til å trene, det kommer ikke alltid like "lett". Men jeg kjenner meg selv så godt nå, og vet at en aktiv Line har det mye bedre. Mange år med spiseforstyrrelser preger meg fortsatt, og for meg har den beste medisinen vært:

 

1. Få kontroll på blodsukkeret

 

2. Aktivitet

 

Tidligere når alt stort sett dreide seg om å spise, spise, spise, fikk trening tankene mine bort fra det. Men når jeg begynte spise fett og fikk kontroll på blodsukkeret det var da jeg begynte bli bedre.

 

Nå blir det en sen frokost, før det blir litt jobbing, vasking av hus, fotballturnering, taco, så SOFAN. (gleder meg :))

 

Hva er dine planer for fredagen?

 

For deg som ikke har fått med deg oppskriften på tacoen vi bruker lage, here it is♥

 

Nyt fredagen. 

 

 

  1 COMMENT

 • Siri august 24, 2012 Reply

  Jeg skal reise hjem til Bodø på en etterlengtet ferie:) har jobbet hele sommeren og i dag var det endelig min tur til å ta ferie. Gleder meg sånn til å treffe familie og venner igjen 🙂 ha en fin fredag du å:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø