Frokost

Nydelig lørdag

Endelig kan jeg se antydning til vår her i nord, solen skinner og hestehovene blomstrer. Har tenkt litt på det de siste dagene, når jeg skriver om å finne sommerformen. Dere i sør har jo sommer allerede, heldiggrisene:)). I dag har jeg hatt en nydelig start på dagen. Hoppet rett fra senga og ut på joggetur. Ingen lang tur, 4-5 km, men fornøyd med at jeg løp hele veien uten stopp. Etter turen spiste jeg en herlig frokost. Som jeg skrev tidligere i uka leser jeg boken ph mirakelet på nytt, og jeg tror kanskje vi fokuserer litt for lite på viktigheten av syre balansen i kroppen vår. I et lavkarbo kosthold er det viktig at man spiser nok grønnsaker(basisk), da det balanserer kjøttet og meieriproduktene som er sure. Boken tar også opp det faktumet av meieriprodukter er slimdannende, noe som jeg har erfart på egen kropp og mine små. Det går forøvrig overraskende bra nå å spise melkefri kost. Tenker at jeg kommer med en nærmere beskrivelse og oppsummering av boken til dere etterhvert. Men nå må oppgaven om lekk tarm skrives ferdig.

Vitamininnsprøytning å starte dagen med en joggetur

Dagens frokost

Økologisk smilende egg, salat av ruccola, vårløk, avokado, squash, cherrytomat, noen reker og hjemmelaget majones. Nydelig!!

Fia har fått seg kjæreste, ser dere Igor som lurer i bakgrunn..

Smil fra

  10 COMMENTS

 • lovelyliller.com april 30, 2011 Reply

  4-5 km er jo kjempebra sammenhengende! var nok godt å sette tenna i den dielige frokosten! fortsatt fin lørdag!

  • line april 30, 2011 Reply

   Ja det er ikke så verst:), og mat smaker alltid ekstra godt etter trening:). God søndag til deg

 • Frida april 30, 2011 Reply

  Flinke og spreke du! Og for en lekker lørdagsfrokost! Lykke til med resten av oppgaveskrivinga 🙂

  • line april 30, 2011 Reply

   Tusen takk Frida, nå er jeg i mål. Jippi

 • Beundrer folk som kan gå rett fra senga og ut på joggetur!

  Og gleder meg til et sammendrag av boka. Den ligger her og venter på meg (lånt på biblioteket, så kan ikke la den ligge for lenge..).

  god helg!!

  • line april 30, 2011 Reply

   Synes faktisk det er digg. Elsker å bare gjøre ting, kontra å tenke på at jeg skal gjøre ting. Perfekt start på dagen:). Fort deg å les boken, den er spennende. men ta det du leser med en klype salt, det er umulig å kunne leve slik boken tilsier om man ønsker å leve et sosialt liv. Men jeg plukker med meg masse gode tips.

 • scartz april 30, 2011 Reply

  aww, søte pusekattene 🙂

  • line april 30, 2011 Reply

   Ja de er skjønne:)))

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø