Uncategorized

Ny uke, et hav av nye muligheter:)

Nydelig dag i går, og når solen titter frem er vi nordlendinger ikke vanskelige å be. Da er det ut på tur, og hvert minutt skal nytes! Vi hadde en super duper dag sammen med gode venner i Ausvika. Vi grillet og bare koste oss maks. Vi var også en tur innom ny huset vårt på besøk nå er det ikke lenge igjen til flytting. Ellers har jeg vært flink med trening. I går var planen en fjelltur, men det ble som sagt tur i fjæra. Men etter det ble det jogging og styrke.

Ukens trening:

Mandag: yoga/fjelltur Keiservarden ca 1 time

Tirsdag/Onsdag: fagsamling Tønsberg

Torsdag: Styrke/fjelltur

Fredag: Jogg/Yoga

Lørdag: Jogg

Ikke en helt optimal uke, men gjør det beste ut av situasjonen. Skal på reise tirsdag og onsdag, samt fredag til søndag. Hvordan ligger du an?

Jeg og Tina

Noah koser seg

Tøffinger, min Bjørn nærmest

Fra nyhagen min, sjekk den utsikten:)

Krokuser i hagen

Og ja rosenrot..

Litt jobbing nå, så fjelltur, før det blir nok litt jobbing. Nyt dagen folkens:))

Lykkeprosjekt for mai kommer..

Smil fra

  10 COMMENTS

 • Siri mai 2, 2011 Reply

  Jeg startet uka med spinning. I morgen blir det dansing (swing) og satser på å få til en joggetur onsdag eller torsdag og fredag skal jeg også trene:)

  Ha en fin uke:)

  • line mai 2, 2011 Reply

   Så flink du er. Men må bare si at det er så deilig å trene, blir glad glad glad!

 • M-A mai 2, 2011 Reply

  Jeg prøvde meg på morgentrening før jobb for første gang på leenge, trener styrke 2 ganger i uka og det er ikke så gøy å gå inn å trene når det er fint ute på ettermiddagen:) Fungerte kjempefint, får masse energi når man starter dagen med trening! Har ellers planer om 2-3 løpeøkter og en styrkemorgen til.

  • line mai 2, 2011 Reply

   Morgen trening er gull! Tungt før du kommer igang, men sååå godt etterpå. Ha en super treningsuke:)

 • Nina mai 2, 2011 Reply

  Kjempe fine bilder 🙂

  Det er så deilig å få trent, alle uker blir det ikke like mye 🙂 Ekstra deilig å trene ute 🙂

  • line mai 2, 2011 Reply

   Sånn er det for alle, det går opp og ned. Men nå er jeg kjempe motivert, og mye av grunnen til det er at jeg kan trene ute. Jippi:))

 • Ha en fin uke! 🙂

  • line mai 2, 2011 Reply

   Det samme:))

 • Hege mai 2, 2011 Reply

  Kjempefine bilder 🙂

  • line mai 2, 2011 Reply

   Takk Hege, nydelig i Bodø, hi hi:-)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø