Middag

Middelhavssalat a la Line

Fredag, jippi!! Solen skinner i Bodø, og jeg har en super dag i vente. I ettermiddag skal jeg og 2 venninner på Heggmotinden.En topp på rundt 800 moh litt utenfor Bodø.
Etter det drar vi rett til byen for å spise sushi og kanskje blir det litt hvitvin.

Spiser jeg sushi?

Tja, jeg spiser er variant som heter sashimi. Det vil si rå fisk. Jeg bestiller alltid en salat med avokado ved siden av, spiser masse wasabi og ingefær.
Bruker noen ganger smake litt ris, men magen min har det ikke topp etterpå.

Man kan fint lage sushi med blomkålris hjemme. Jeg har ikke prøvd det selv enda, men det står på listen over ting jeg skal gjøre.

Jeg deler selvfølgelig når den dag kommer:)

Er du i tvil om hva du skal spise til middag? Kanskje denne salaten frister?

Middelhavssalat a la Line, lages på ca 15 minutter.

salat-005

Dette brukte jeg:

Kyllingfilet

Aubergin

Soltørket tomat

Økologisk oliven

Ruccola

Tomat

Vårløk

salat-001

Hjemmelaget tomatsaus som salsa og tyrkisk yoghurt med urter.

Slik gjorde jeg:

Strimlet aubergine og kyllingfilet, stekte det i cocosa. Deretter kuttet jeg opp grønnsakene. Grønnsakene la jeg i bunnen, deretter la jeg kyllingen og auberginen. Så strødde jeg litt vårløk og soltørket tomat over. Til slutt hadde jeg tomatsalsa rundt salaten og toppet det hele med tyrkisk yoghurt. Nam!

Tomatsalsa

Økologiske hakkede tomater(boks)

1 boks økologisk tomatpure
Ekstra virgin olivenolje
Basilikum
Litt sukrin
Salt og pepper
Finhakket hvitløk

Denne salsaen er perfekt å ha i kjøleskapet til enhver tid, smaker godt til det meste!

Stort smil fra Line

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Nydelig dag i Bodø, skikkelig indian summer day. Å kunne tilbringe tid i naturen gjør meg balansert, og å kunne ha denne oljen med på tur er prikken over det hele. Balanse er en jordende blanding som består av gran, ho wood, Frankincense, blue tansy og kamomille. En olje som jeg merker har en god effekt på meg hvis jeg er stresset, føler meg engstelig eller har angst. Den er også med på å regulere humøret mitt😅 Ønsker du å lære mer om oljene som jeg er bergtatt av? ➡️line@holdal.no- #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - On the edge - @runandrelax 
#keiservarden #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste #tv_tinypeople
 • - Lofoten magi ❤️- #utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - Gull på alle kanter😍 #multebær #mulberry - #skolmen #unstad #lofoten #liveterbestute #runandrelax #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Nyter tiden i Lofoten! I morgen er jeg klar for foredrag på Leknes, kommer du? - foto @bjornchr_7 #lofoten #holdal #liveterbestute #runandrelax #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Så glad bli æ av å vær i Lofoten 💕 foto @bjornchr_7 #lofoten #holdal #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Med verden foran mine føtter - #lofoten #saupstadtinden #saupstad #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - På en fjelltopp i Lofoten, med utsikt over mitt opphav "Holdal" og med hånden full av blåbær, kan livet bli bedre? Ikke for meg! - #saupstadtinden #saupstad #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover