Middag

Middelhavssalat a la Line

Fredag, jippi!! Solen skinner i Bodø, og jeg har en super dag i vente. I ettermiddag skal jeg og 2 venninner på Heggmotinden.En topp på rundt 800 moh litt utenfor Bodø.
Etter det drar vi rett til byen for å spise sushi og kanskje blir det litt hvitvin.

Spiser jeg sushi?

Tja, jeg spiser er variant som heter sashimi. Det vil si rå fisk. Jeg bestiller alltid en salat med avokado ved siden av, spiser masse wasabi og ingefær.
Bruker noen ganger smake litt ris, men magen min har det ikke topp etterpå.

Man kan fint lage sushi med blomkålris hjemme. Jeg har ikke prøvd det selv enda, men det står på listen over ting jeg skal gjøre.

Jeg deler selvfølgelig når den dag kommer:)

Er du i tvil om hva du skal spise til middag? Kanskje denne salaten frister?

Middelhavssalat a la Line, lages på ca 15 minutter.

salat-005

Dette brukte jeg:

Kyllingfilet

Aubergin

Soltørket tomat

Økologisk oliven

Ruccola

Tomat

Vårløk

salat-001

Hjemmelaget tomatsaus som salsa og tyrkisk yoghurt med urter.

Slik gjorde jeg:

Strimlet aubergine og kyllingfilet, stekte det i cocosa. Deretter kuttet jeg opp grønnsakene. Grønnsakene la jeg i bunnen, deretter la jeg kyllingen og auberginen. Så strødde jeg litt vårløk og soltørket tomat over. Til slutt hadde jeg tomatsalsa rundt salaten og toppet det hele med tyrkisk yoghurt. Nam!

Tomatsalsa

Økologiske hakkede tomater(boks)

1 boks økologisk tomatpure
Ekstra virgin olivenolje
Basilikum
Litt sukrin
Salt og pepper
Finhakket hvitløk

Denne salsaen er perfekt å ha i kjøleskapet til enhver tid, smaker godt til det meste!

Stort smil fra Line

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - For en dag! Helt nydelig å holde foredrag for flere hundre engasjerte tilskuere. I anledningen nydelig kjole fra @missmayanorway - #lillemåne #høstkonferanse #aip #healthyfood #natural #levdegfrisk
 • - Min fascinasjon for oljer øker for hver dag. I går slo jeg foten min kraftig, men optimistisk som jeg er tenker jeg ja ja det går bra. Jeg har smurt foten med doTerra oljer og ikke brukt en smertestillende. Jeg har sovet natten igjennom og ja hatt det greit, til tross for at det faktisk var brudd. Vil du vite mer om oljene, send meg en Mail line@holdal.no #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - Dette ble min siste håndstående på noen uker. Litt mer grasiøs denne enn den jeg hadde i går. Da datt jeg mot spisebordet og knakk noen bein ja🤣 Måtte bli 41 år før jeg knakk mitt første bein- @runandrelax 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste