06/06

Marina et hudpleie mirakel!

Det meste i kroppen henger sammen, og maten du spiser påvirker også huden din. Har du hudproblemer indikerer dette ofte underliggende ubalanser i kroppen, og da vanligvis fra tarmen. Med enkle grep kan du få ned betennelsestilstander i kroppen og komme i hormonell balanse. Sliter du med huden, så kan jeg love deg at det vil gjøre en stor forskjell.

 

På samme måte som jeg er opptatt av at maten jeg spiser skal være naturlig og bra for meg, er jeg like opptatt av at det jeg smører på kroppen min skal være naturlig. Det er kanskje lett å glemme at det vi smører absorberes rett inn i blodbanen. Og inneholder kremene giftstoffer og mye annet tull, sier det seg selv at det ikke er gunstig for deg.

 

Rensen til Marina Miracel klarer jeg ikke meg uten. Silkemyk og fuktgivende!

 

Når jeg er i Oslo elsker jeg å vandre rundt uten en plan, og bare la intuisjonen lede vei. På denne måten kom jeg over Marina Miracle som uten tvil er blitt min STORE favoritt innen hudpleie.

 

Marina som har utviklet serier har selv kjent de ubehagelige bivirkningene som fremkalles av kjemikaliene i konvensjonell hudpleie. Hun hadde atopisk eksem og slet mye med sensitiv og irritert hud med akne.

 

Løsningen ble å lage egne oljer av helt naturlig ingredienser. Huden til Marina ble gradvis frisk, og over tid perfeksjonerte hun formelen og delte blandingen med venner og familie. De gode nyhetene spredte seg raskt og folk begynte å etterspørre "mirakeloljen", derfor heter det i dag "Marina Miracle".

 

Marina.

 

Selv elsker jeg alle produktene til Marina, og det at de er 100 % Norsk og naturlig er nesten for godt til å være sant. Anbefaler deg på det varmeste å prøve. Du kan lese mer om Marina her.

 

 

Mine favoritter:

 

Maske

Rens

Amaranth ansiktsolje

 

Nettbutikken til Marina

 

Vil du ha mer info om hvordan få ned betennelser i kroppen og komme i hormonell balanse? Send en e-post til line@holdal.no og jeg sender deg en gratisleksjon.

 

Smil fra 

Line Holdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *