Trening

Lykkeprosjekt for Mai, tren med hjertens lyst

Da var jeg nok en gang på vei til Tønsberg, nesten blitt mitt andre hjem de siste årene. Denne gangen er det bare en liten svipptur opp og ned for å være med på fagsamling på Tunsberg medisinske skole. Jeg reiste fra sol og vår, til ja tro det eller ei snø i Oslo. Heldigvis sjekket jeg værmeldingen før jeg reiste i morges, hvis ikke hadde jeg nok fått problemer…

Ellers må jeg si at månedene de flyr og nå er det plutselig mai. Og tid for fortsettelsen på lykkeprosjektet. Synes akkurat jeg satt og skrev for april.

Liten oppsummering:

Mars: datafri etter 21, mer fokus på pust og yoga

April: Mer fokus på familie

Synes absolutt jeg er blitt flinkere, og mer bevisst. Men begge punktene er en kontinuerlig prosess, og mål som jeg drar med meg på veien videre…

I mai vil jeg fokusere mer på trening. De siste 2 årene har det vært relativt lite trening på meg, og da i forhold til jeg er vant med og trives med. I går var jeg på årets første fjelltur, og det er få ting som gjør meg så lykkelig som akkurat det. Jeg blir generelt bare glad av å trene, derfor er det tull at det til tider blir nedprioritert.

Samtidig har jeg erkjent at jeg trives bedre med utetrening enn typiske innetrening som aerobic, body pump etc. Smaken er som baken, og det viktigste er å gjøre ting som man synes er artig og motiverende.

Jeg elsker:

Fjellturer, ja kan grue meg litt i forkant, og ja mange ganger jeg bare tenker er vi ikke fremme snart. Men wow det er godt når vi er ferdig. Samtidig er det en opplevelse med naturen, stillheten, friheten!

Jeg skal prioritere:

 • Joggeturer
 • Styrke, effektiv og funskjonell trening
 • Yoga
 • Prosjekt lykke for MAI, tren med hjertens lyst!

Smil fra

  14 COMMENTS

 • Siri mai 3, 2011 Reply

  Snø?? Hvor er du kjære?
  Her hos meg er det iallefall ikke snø idag – heldigvis…kanskje fordi jeg bor på «rett» side av byen 🙂 Hehe…Kos deg i Tønsberg.

  God klem

 • line mai 3, 2011 Reply

  Det var på Gardermoen det sluddet:)), men varmen har forlatt byen snufs:). Jeg koser meg, snart er det middag på skolen. Klem tilbake

 • Ååååh.. det minner meg om noe. Jeg pleidde å ha et fokusområde per mnd, som deg. Det hjelper en virkelig med å øke fokuset på det spesifikke området! En god påminnelse!! Skal absolutt ta det opp igjen – må bare gjennomføre «The experiment» først.. 😉 (1 mnd uten e-stoffer, sukker, gluten og melk). Og så kommer det en fødsel.. og SÅ skal jeg begynne 🙂 (og gleder meg til bekkenløsning forsvinner – deilig å være ute i naturen!!)

  http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com/2011/05/na-starter-experiment.html

  • line mai 3, 2011 Reply

   Så flink du er:-). Ja det hjelper med start og sluttnår man vil fokusere ekstra på noe! Lenge igjen til termin? L:-)

 • lovelyliller.com mai 3, 2011 Reply

  så hærlig!!! lykek til med treningsmålene. jeg trener alltid etter lyst! viktig viktig 🙂

  • line mai 3, 2011 Reply

   Takk og så sant så sant:-)

 • Kristine mai 3, 2011 Reply

  Treningen blir også mye mer motiverende når du følger hjertets lyst – gjør hjertet glad 🙂

  • line mai 3, 2011 Reply

   Helt sant:-). På vei hjem fra Oslo nå , har avtale om styrktrening 08 i morgen . Kjenner den sitter langt inne, men skal gjennomføre:-). L

 • TID FOR TRENING mai 3, 2011 Reply

  Supert prosjekt! Trening behøver ikke være å ta seg ut 110% hver gang, kall det fysisk aktivitet med litt ekstra utfordringer når du er klar for det! Lykke til!

  • line mai 3, 2011 Reply

   Tusen takk , og helt sant det du skriver:-)

 • elisabeth mai 3, 2011 Reply

  Du er flink, hiver meg med på prosjekt Lykke, Mai = trening.. Elsker fjellturer, enda mye sne, men har gjort et par forsøk.. lykketil

  • line mai 3, 2011 Reply

   Takk:-), og bra du er med:-))). Startet egen blogg? Så gøy!!!

 • Hjertlig takk for påminning om lykkeprosjektet,
  er med på å sette fjellturar på lista eg!
  Håper forresten du får gode dagar her sørpå!
  Neste veke tenker eg å reise lenger sør, til Sardinia.
  Har tatt med meg restaurant-tipsa dine derfra, men har jo sjølvsagt tenkt å nyte masse god vin også. Kan du tipse om lokal,god kvitvin utan alfor mykje sukker?

  • line mai 3, 2011 Reply

   :-), så fint du er med:-). Og heldige du, nyt nyt nyt Sardinia:-))). Du må bare teste ut restauranten der jeg spiste en 7 retters, himmelsk!!! Når det gjelder vin husker jeg ikke navnet på noen . Men vi fikk gode tips åå restaurantene jeg har nevnt på gode, tørre hvitviner fra Sardinia. Disse ble også solgt på butikker til en rimelig penge. Kos deg masse , og drikk masse god vin. Klem

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Nydelig dag i Bodø, skikkelig indian summer day. Å kunne tilbringe tid i naturen gjør meg balansert, og å kunne ha denne oljen med på tur er prikken over det hele. Balanse er en jordende blanding som består av gran, ho wood, Frankincense, blue tansy og kamomille. En olje som jeg merker har en god effekt på meg hvis jeg er stresset, føler meg engstelig eller har angst. Den er også med på å regulere humøret mitt😅 Ønsker du å lære mer om oljene som jeg er bergtatt av? ➡️line@holdal.no- #doterralove #doterra #doterralife #bodø #allnatural #essentialoil #health #rsa_nature #elskerbodø
 • - On the edge - @runandrelax 
#keiservarden #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #ic_landscape #yogis #mountainyoga #yogadaily #nrk #nrknordland #ig_namaste #tv_tinypeople
 • - Lofoten magi ❤️- #utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - Gull på alle kanter😍 #multebær #mulberry - #skolmen #unstad #lofoten #liveterbestute #runandrelax #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Nyter tiden i Lofoten! I morgen er jeg klar for foredrag på Leknes, kommer du? - foto @bjornchr_7 #lofoten #holdal #liveterbestute #runandrelax #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Så glad bli æ av å vær i Lofoten 💕 foto @bjornchr_7 #lofoten #holdal #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #ignordnorge #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - Med verden foran mine føtter - #lofoten #saupstadtinden #saupstad #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover
 • - På en fjelltopp i Lofoten, med utsikt over mitt opphav "Holdal" og med hånden full av blåbær, kan livet bli bedre? Ikke for meg! - #saupstadtinden #saupstad #liveterbestute #lofoten #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover